bendede oluyor sevce.hatta birkaç dakka önce oldu.yemek masasından aniden kalktım diye olduğunu düşündüm.benide çok korkutuyor.sende ani hareketler yaptığındamı oluyor , dinlenirkendemi oluyormu
sevgili sevce bu ağrı göbek deliğindenmi başlıyo eğer öyleyse bendede oluyo göbek deliğinden bi ağrı giriyo onun nedeni karın genişlemesinden yırtılmasından kaynaklanıyomuş belli bi zamandan sonra geçiyomuş :teselli:
yok canım göbek deliğimden yok ağrı karnımın yanlarında oluyo.ama ayçada da aynı sorun oluyomuş.birazda olsa rahatladım belkide çok normal bişey ama işte biliyosun ilk bebeklerimiz olduğu
için biraz
fazla
üzerine düşüyoruz galiba
inşallah
hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağımıza alsak bebeklerimizi
ben tuvalete çıktığımdada bazen yan taraflarımda sancım oluyor.doktorum eniştem olduğu için sürekli arıyorum.normal olduğunu, kendimi fazla dinlememem gerektiğini rahat olmamı söyledi.bende senin gibiyim çünkü.bulantım 1 gün önce çok ağır geçerken,1 gün sonra birden geçti.hemen ne oldu acaba diye korkmaya başladım..bu arada benim göğüslerimin yan tarafları çok ağrıyor,birde şimdiden çok büyüdüler..
Merhaba arkadaslar,
Ben de araniza yeni katildim.
11 haftalik hamileyim. 16 Haziran 'da bekliyoruz ins.
8 haftalikken 16 mm'ydi. bir daha 13. haftada gidicez bakalim doktora.
Benim sikayetim daha cok gaz. Aksamlari karnim cok siskin oluyor gaz dolayisiyla. Ve sanci yapiyor. Artik sicak su torbasiyla veya esimin belimi ovmasiyla ancak gecirebiliyoruz. Sizler de gaz problemi yasiyor musunuz?
Bir de ankaradaki arkadaslar hangi hastaneye gidiyorsunuz? Ben guvene gidiyorum ama sanirim degistiricem doktorumdan pek memnun degilim. Guvenin ortamini da pek sevmedim. Iyi bildiginiz bayan bir doktor varsa tavsiyelere acigim.
Merhaba arkadaslar,
Ben de araniza yeni katildim.
11 haftalik hamileyim. 16 Haziran 'da bekliyoruz ins.
8 haftalikken 16 mm'ydi. bir daha 13. haftada gidicez bakalim doktora.
Benim sikayetim daha cok gaz. Aksamlari karnim cok siskin oluyor gaz dolayisiyla. Ve sanci yapiyor. Artik sicak su torbasiyla veya esimin belimi ovmasiyla ancak gecirebiliyoruz. Sizler de gaz problemi yasiyor musunuz?
Bir de ankaradaki arkadaslar hangi hastaneye gidiyorsunuz? Ben guvene gidiyorum ama sanirim degistiricem doktorumdan pek memnun degilim. Guvenin ortamini da pek sevmedim. Iyi bildiginiz bayan bir doktor varsa tavsiyelere acigim.
ben içtiğim sütün yaptığını düşünüyorum.laktazlı süt içiyorum artık çok rahatladım.tavsiye ederim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?