2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

selam arkadaşlar bende yenı üyeyim ve bende bır hazıran annesıyım allah doğmuş ve doğacak tum bebişlere sağlık versın.

bendede oluyor sevce.hatta birkaç dakka önce oldu.yemek masasından aniden kalktım diye olduğunu düşündüm.benide çok korkutuyor.sende ani hareketler yaptığındamı oluyor , dinlenirkendemi oluyormu

ayça benim genelde yatakta oluyo sağa sola dönerken oluyo.korkmaya başladım ya.bide benim göğüslerim hamile kaldığım ilk günden beri sert ve şişti sızlıyodu bugün farkettimki yumuşamış şaşırdım bir sorunmu var acaba pazartesi doktorumu arıcam.bazen çokmu evham yapıyorum diye düşünüyorum
elimde değil çok korkuyorum
allah korusun

yok canım göbek deliğimden yok ağrı karnımın yanlarında oluyo.ama ayçada da aynı sorun oluyomuş.birazda olsa rahatladım belkide çok normal bişey ama işte biliyosun ilk bebeklerimiz olduğu
için biraz
fazla
üzerine düşüyoruz galiba
inşallah

hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağımıza alsak bebeklerimizi

ben tuvalete çıktığımdada bazen yan taraflarımda sancım oluyor.doktorum eniştem olduğu için sürekli arıyorum.normal olduğunu, kendimi fazla dinlememem gerektiğini rahat olmamı söyledi.bende senin gibiyim çünkü.bulantım 1 gün önce çok ağır geçerken,1 gün sonra birden geçti.hemen ne oldu acaba diye korkmaya başladım..bu arada benim göğüslerimin yan tarafları çok ağrıyor,birde şimdiden çok büyüdüler..

canım benimde göğüslerim baya büyüdü 2beden hemde ilk aylarda çok ağrıdı dediğin gibi yanlardan sonra büyüdü ama şimdi ağrı yok gibi bişey bide gerçekten kendimizi dinlemeyi bırakmalıyız doktorlar hep bunu söylüyolar demesi kolay özellikle ilk bebeği olcaklar için değilmi kızlar :çok üzgünüm:

Merhaba arkadaslar,
Ben de araniza yeni katildim.
11 haftalik hamileyim. 16 Haziran 'da bekliyoruz ins.
8 haftalikken 16 mm'ydi. bir daha 13. haftada gidicez bakalim doktora.
Benim sikayetim daha cok gaz. Aksamlari karnim cok siskin oluyor gaz dolayisiyla. Ve sanci yapiyor. Artik sicak su torbasiyla veya esimin belimi ovmasiyla ancak gecirebiliyoruz. Sizler de gaz problemi yasiyor musunuz?
Bir de ankaradaki arkadaslar hangi hastaneye gidiyorsunuz? Ben guvene gidiyorum ama sanirim degistiricem doktorumdan pek memnun degilim. Guvenin ortamini da pek sevmedim. Iyi bildiginiz bayan bir doktor varsa tavsiyelere acigim.

canım benim bak bend eseni çok merake dioyrdum hayatım ben şekerlik sen bakalım beni hatırlayacakmısın? çoksevindim senin adına oh hadi inşaallah bu sefer ömrü bereketli hayırlı bir bebek gelir amin

Canım gaz şikayeti bendede var.Maden suyu içiyorum,gaz yapacak şeyler yememeye çalışıyorum ama nafile.Artık üşüttüğüm içinmi yoksa hamileliktenmi anlamadım gitti.Ama bu cumartesi kontrolüm var o zaman doktoruma soracağım.Bundan önce sen bir çare bulursan banada iletirsen sevinirim.Gerçekten çok kötü oluyor insan, Allah yardımcımız olsun artık.

merhaba

6 aralıkta ikili tarama testine gidicem ve bütün gece uyuyamadım:çok üzgünüm:
ya şöyle olursa ya böyle olursa
saçma sapan rüyalar gördüm
çok korktum sanırım
kendimi hiç iyi hissetmiyorum:çok üzgünüm:

benimde çok ağrım oluyo sol tarafımdan başlıyo kasığıma kadar doktora sordum normal dedi internette araştırdım karnımızın genişlemesindenmiş normalmiş yani.

Merhaba hanimlar ben 2007 haziranda oglumu dunyaya getirdim ve ilk kez annelik duygusunu tattim dogumum oldukca zordu o yuzden ilk 3 ay acikcasi annelik duygusunun guzelliklerini yasayamadim kendimi toparlama surem biraz uzun oldu ama simdi hem oglum biraz uslandi hem ben biraz daha iyiyim..keyfini cikarmaya calisiyorum..ve onu dunyadaki herkesten herseyden daha cok seviyorum..tamam belki davetsiz misafirdi biraz beklenmedik bir zamanda geldi hayatimiza ve cok zor donemler gecirdim ama simdi onun bir gulusu herseyi unutturdu bana..umarim herkes bu guzel duyguyu yasar..

hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsün.bende kısmetse haziran annesi olucam daha çok var ama sabırsızlanıyorum onu görmek için :))

benim hamileligimde de hergun biryerim agriyordu artik agrisiz gecen bir gunum olmayacak mi diyordum ama dunyaya bir canli getirmenin bedeli biraz zor olsa gerek degil mi..hepsi gececek biraz sabir..

bende haziran annesi olacagim insaallah her anne adayinda ayni rahatsizliklar var bendede cok karin agrisi var ben biraz korkmustum ama sizlerdede ayni rahatsizlik oldugu icin rahatladim yarin bebisimi gormeye gidiyoruz cok merak ediyorum ne kadar oldu nasil yarin tam 12 hafta oluyor

1.eylul-su....................1 haziran
2.sevce......................1 haziran....7+1iken....10,3mm.....12+3iken...62,9mm
3.şirinemiyim neyim...... 6 haziran
4.soda-lamon..............10 haziran
5-ceydacey................10 haziran......11+0iken 41mm
6.sara-nur..................10 haziran
7.çilemsin...................12 haziran
8.handerya.................12 haziran......10+0iken......35mm
9.gülşah-kılıç...............16 haziran......9+3iken........21,7mm
10.narin.......................16 haziran
11.fasülyeninannesi........16 haziran......8+0iken...16mm
12.yasemin....................19 haziran......9+5iken......24mm
13.çorumlu cadı..............19 haziran
14.sarı zambak.............20 haziran
15.aytii........................22 haziran
16.dilekgndz..................22 haziran......7+1iken 12 mm
17.bennu beyzam...........23 haziran......6+6iken....8mm....8+2iken.....20mm
18.serpil.......................25 haziran
19.gülden.....................25 haziran
20.berrinyy...................25 haziran........7+3iken........12mm
21.ayça.......................27 haziran.......6+1iken......4,5mm....8+0iken...16mm
22.senace....................27 haziran
23.yağmursu.................28 haziran

ben içtiğim sütün yaptığını düşünüyorum.laktazlı süt içiyorum artık çok rahatladım.tavsiye ederim...

ben içtiğim sütün yaptığını düşünüyorum.laktazlı süt içiyorum artık çok rahatladım.tavsiye ederim...

ben senelerdir laktazsız süt içiyorum hamilelikten önce de gaz problemim vardı ve normal süt ve yoğurtu yasakladı diyetisyen normal yoğurt yerine probiyotik yoğurt yiyecekmişim hani şu activyalar var ya onların şekersizlerinden hatta her zaman bulunmadığı için doktor bu yoğurttan mayalayıp kullanabileceğimi söyledi ayrıca kalsiyum yönündende bi eksiklik yok . bide meyveler çok gaz yapar onlarıda aç karnına kesinlikle yemeyin yemekten 2saat sonra falan daha uygun olur mide boş olunca asit yapıyo ben rahatım artık gerçekten ciddi boyutta yoksa bu rahatsızlık dikkat etmesem :dance:

bende su icince oluyor rahatsiz ediyor ama bende icmek istiyorum iyi olur diye ama fazla icemiyorum birde sabahlari ictigim zaman midem bulaniyor sizdede oluyomu ben yarin doktira soracagim bakalim ne diyecek

merhaba arkadaşlar bugün doktora kontrole gittim.karnım çok ağrıyordu ve vajinamda kaşıntı vardı.doktor bunların hepsinin normal olduğunu söyledi.endişelenecek bişey yokmuş.karın kaslarındaki
gerilmeden kaynaklanıyomuş o ağrılar.
ayrıca benim göğüslerim çok sertti bu son 3gündür yumuşadı.onuda sordum
artık vücut hamileliğe kendini alıştırdığı için fazla farklılık hissedemezmişiz.normale dönebilirmişiz.
o yüzden bu tür şeyleri kafama takmamamı söyledi doktorum.
şimdi artık bayramdan sonra
kontrole gidicem.
inşallah o zaman 3 lü testimizi yapıcaz
ayrıca bebeğimin cinsiyetini öğrenicez hayırlısıyla.
ultrasonda gördüm bugün kıpır kıpırdı maşallah.herşey böyle iyi gider inşallah.
karın ağrısı olan arkadaşlar sizde endişenmeyin ama yinede doktorunuzla görüşün bu konuyu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…