2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

teşekkür ederim kızlar.
yarışmaları kadınlar hamamı bölümünden takip ediyorum.
şimdi de en güzel anne ve bebeği yarışması yapacaklar galiba.
derya senin çok güzel oğlunla fotoların var.katılabilirsin.
işte ne yarışması yapalım diye anket falan yapıyorlar.
ben size haber veririm yine yarışma olursa..

evet deryacım sende katılabirsin süper pozlar var sende
bende uğraşıyım bakalım güzel yakalayabilirsem
katılmak istiyorum

Ya ben bi resim gönderdim ama güncel resimmi olması gerekiyor ben teoşun 5aylık resmini gönderdim kabul edilmezmi ki?

ayşegülcüm başınız sağolsun canım.umarım denize gidersin ben bile heycan yaptım yani sanki bende gelecekmişim gibi.....

selam kızlar
ayyy ancak girebildim
size anlatacak çok şeyim var ama zeynep durmuyo
kısaca anlatayım
bugün denizlerde toplandık
ayşegül ben emine herşey çokkkk güzeldi deniz güzeldi ayşegüzeldi emine güzeldi çocuklar ayrı bir güzeldi
tabi çocuklar sağolsun doğrudüzgün oturtmarılar bizi
klasik yaramızlıklar işte oyuncak paylaşmama itekleme v.s
ençokta zeynep huysuzlandı çok ağladı yemedi uyumadı
öylen uykusunu alamadığı içinda dahada çok huysuzlandı
resim çekindik yarın eklerim
az önce çekindiğimiz resimlere baktımda şöyle çocukların hepsinin birden yanyana pozları yok
çok komiklerdi yaaa hepsi ayrı telden çaldılar

şunuda söylemeden geçemicem deniz çok iyi ev sahipliği yaptı kızlar
canım arkadaşım kendi gibi huyuda çok güzel
bide kayınvalidesine hayran kaldım
çok iyi biri denizi kızı gibi görüyo ve seviyo maşallahhhh nazarım değmesin
yaa ailecek iyiler
kayınpederiyle bile tanıştım
eve dönüşte eşimin servisi ile dönücektim amca sağolsun beni servise bineceğim yere kadar bıraktı arabasıyla
bide üstelik eşimin gelmesine 20 dakika vardı ve kar yağıyordu biz dışarıda bekleyip üşümeyelim diye arabada bekletti bizi eşim gelinceye kadar

ayşegüle gelince çok güzel çıtı pıtı maşallah
konuşması falan bıcır bıcır
hele doğaç tam yemelik içlerinde zaten en sakin bebemiz doğaçtı
ayşegül bu akşam denizde kalıcak

emine vardı bide kızlar oda harika biri iyki geldi
oğlunun maşallahı var bizimkilerden 1 ay küçük ama abileri gibi duruyodu aralarında
bende bize davet ettim onları inşallah gelirler

benimde boğazım ağrıyo acayip
ordayken zaten kısık kısık çıkıyodu sesim şu an dahada kısıldı konuşurken çok zorlanıyorum
yarın sağlıkocağına gidicem
zeynebin ev ayakkabıları denizde kaldı
işte bana enkısa zamanda gelmesi için çok güzel bir yol

hu huuuuuu
kızlarr ne guzel bırgundu yaa
aysegulle kaynatıyoruzz
ama en cok eşım konuşuyoır suan evde muhabbet gırlaa..
sevdacım senı tanımaktan cok memnun oldum canım
prensesın ayakkabıları burda kalmışşşşşşşş
senden sonra bız carrefoura yanı farfura gıttık cocuklar coştuda coştuu delı gıbı eglendıler
yemek yedık evdeyız doğaç uydu ama aral uymuyoorr sonra yazaRIZZZZZ
sevdacım resımlerı ekle cırkın cıktıklarımızı ele :)))
bırde rıcam resımlerı bnm maılımede atabılırmısınnnnn
msn ım bozuk aylardır bılıyorsun

heheheheeeeee ben de geldiiimdelikafadulden
kızlar biz bugün buluştuk süpper olduu:teytey::dance::lepi:
karlı romantik bir bursa günündesırnaşık şeydeniz,ben,sevda ve ayşegül denizlerde toplandıkhihoyyyt
tabii ki yaramazlar aral,burak,doğaç ve nazlı prensesimiz zeynep de:ecrin_bebek:
çok güzel bi gündü çok güzel mamalar yedik,muhabetler ettik hızımızı alamadım gezdik dolaştık günümüzü gün ettik valla:teytey:
denizciiim fıstık arkadaşım elerine sağlıka.s.
ayşegül çok candansın çok iyisin,oğlun tam bir küçük adam,her şeyiyle çook tatlı,çok uslu,çok akıllımaşallahbi de yemek yese tam olacakmış ama o da nazarlığı galiba annesisırnaşık şey
sevdacım sen de çok canayakın çok iyisin yüzünden belli oluyor zatenopuyorumnanaktanama senin için üzüldüm valla çok yoruldun hiç bi şey de yiyemedinbilmiyorumkismiletelaşın öyle çok ki ayakkabılarınızı unutmuşsnuz sonra farkettikbenneyaptımkikızın tam bir nazlı prenseseee o kadar böceğin içinde tek çiçek olunca nazlandı tabiizemuszemusopuyorumnanaktan
denizciiime gelincedelikafaduldenaaaaay ne desem bu kıza yaafisfisfisfıstıksın kızım fıstıııkmankenler sanatçılar haltetmiş,bir insanın her yerimi güzel olur beeebayanssulusmilezemuszemusheyyyt yavruum maşallah
ama en güzel yerin kalbinopuyorumnanaktano tatlı dilin,sıcakkanlılığınkaydirigubbakcemile3a.s.çok iyisin canım arkadaşım sayende süper gün gçirdik çok sağololumunekankayizsmile
hadi fotoları atın lemmmdelikafadulden
çirkinlri koymayın geberdirimhihoyyyt

:ecrin_bebek:gamyoncuiremsu
hehehe hala mı uyumadı yaasırnaşık şey
farfurda o kadar yoruldular,babasıyla da koşturdu sızması lazımdı
benim kuzucuk uyudu çoktaanmirmirmirmir
eee o hareketle o cinlikle uyumaz tabiihihoyyyt
cingöz aral ne iyi evsahibiydin sen öyle bütün arkadaşlarını topladın oyuncaklarını paylaştın aferin sanaa.s.

yaaa ben de bugün annemdeydim .......deniz ve ayşegül yarın bize bekliyom sizi araba varsa gelin bakkkk hatta isteyen herkes gelsin....

Çatırttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt..oraya bi çatlama sesi geldimiiiiiii???

valla çatır çatır çatladım kızlar keşke bende orada olabilseydimmmmmmmmmmmmm..

Belki bir günnnnn dimi..
En şanslımız da ayşegül sanırım ben,serpil,deniz,sevda ve emine hepimizle tanıştı helal valla..

Ne güzel eğlenmişsiniz sizin adınıza çok sevindim gerçekten nereden nereyeeeeeee..bir zamanlar hamilelik şikayetleri heyecanlarını yazıp paylaşırken hiç aklınıza gelirmiydi bir gün bebeciklerle hep beraber bi buluşma..yaşasın kk:enbuyukkk:

Kızlar hemen resim ekleyin amaaaaaa...

deniz ve ayşegül siz de birer neskafe yapın kendinize sabahlayın,sohbet edin bir daha bulunmaz böyle zamanlar,tadını çıkarınnn!

Eminecim senin de alacağın olsun ankaradan geldin geçtin bi hbr vermedin ya...neyse yine gelirsin nasılsa ailen burdaydı dimi o zaman mutlaka görüşelim

Eminecim senin de alacağın olsun ankaradan geldin geçtin bi hbr vermedin ya...neyse yine gelirsin nasılsa ailen burdaydı dimi o zaman mutlaka görüşelim

evet canım yaa bu sefer öyle oldu ama bi dahakine haberleşiriz inşallah:içelim:
annemler ankarada oturuyo canım ben ankaradan gelin geldim bursaya bi ayağım orda yaniyerimseniben
valla kulağını çınlattık keşke olsaydınŞeniz
ayşegül sana gittiğini anlattı aynı forumdaki gibi çok tatlı bıcır bıcır dedikaydirigubbakcemile3
ben de bahsettim görüşecektik görüşemedik diyebenneyaptımki
denizin pc çok yavaşmış yoksa gelirlerdi belki burayafisfisfis
bende makine yoktu ama sevda ve ayşegülün makineleri ile çektik yarın atar onlar heraldehihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…