2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım arada özlem var ama ablan bence de seni düşünmüş güzelim hiç üzülme kırılma yani haklısın tabi ama yollar karlı soguk bence ablacıgında haklı allah ömür versin yeter ki daha çok görüşürsünüz hem snei unutmamış ki1 kaç günlüğüne gelip ceee eeeeeee diyip gitmişler kızma yani bak yakışıklıya da bir sürü şeyler getirmiş kırılmaaaaaperdeleirn hayırlı olsun

teşekkür ederim kızlar saolun

haklısınız sanırsam neysee artık .. yaza kadar beklemem gerekıcek yazında artık gorusebılırsekk
derya ablam aradı az once neden aramadın aksam ablam cok bekledı dedı
kırıldım ona dedım
o da sızın dedıklerınızı soyledı haklısın ama kırılma burda da kalmadılar otele donduler bugunde ordan hava alanına gıdıceklerdı dedı
ablam bana canta fln getırmıs kupe getırmıs arala pantolon t.shırt fln getırmış
herkese bıseyler almıs getırmıs

şubatta annem gozundekı kanalın tıkanıklıgı sebebıyle amelıyat olucak kızlar bende gıdıcem
hastaneye yatıcak bırgun onceden yanında kalıcam
23 subatta ıstanbuldayım yanı .

biz dun yıne varfurrr daydıkk yanı carrefour..
aral bayılıyor oraya oyuncaklara fln bınıyor
bırde evın bır kac gıda eksıgı vardı onu aldık
arala mınıcık bır araba aldık elınden bırakmadı 2 lıraydı bızde aldık

oglum bız nereye gıdıyoruzz
anne vaaaafuuuurrr
orda neye bınıcezz
huuuff hufff (tırtıl var orda onu tren sanıyor)
neyle gıdıcez varfura aral
hın hınnnnnnn
baba hın hınnnnnnn :)))))

ben bugün giremedim..
ancakkk! ( saate bakın :))

annem ve ecemim geldi hep beraber dışarı çıktık 10 dakikalığına azıcık kar gördü teoş bayıldı tabi...
şimdi de ecoşum bizde kaldı ablasıyla oynadı akşama kadar beraber uyuttum ikisini,o yedikçe yemek yedi falan.. abla olması süper yaaaa ne güzel oyalıyo falan..arada 4 yaş var demekki ikinciler için ideal yaş 4 yaş..

denizcim ablana bence de kırılma aral olmasa elbette hbr verirlerdi ama o da eminim seni düşünmüştür bi kaç saatliğine yorulma çocukla diye.. keşke arasaydın ablanı yazık üzülmüştür o da...
perdelerin umarım içine siner canım..
kızlar daha gelemediii ne zaman büyük buluşma,cumartesimi?

resim ekleyin hem saçını,hem perdelerini hem de sizleri görmüş olalım emi..

neyse ben uçarrrr... 2 bebem var sabah erken kalkarlar..

aa kımsecıkler ugramamışşşşş

dero o satte ne yapıyorsun gece kuşumuzz :)
beyazı mı ızledın yoksam
bız dun gece ızledık sebnem ferah fln vardı cok ıyıydı program tabı halıylee
eşım hastasıdır sebnem ferah ın :)

kızlar bugun tullerım vede perdelerım geldı az oncede takıldılar ama ıcıme sınmedı yaaa
altına boncukta ıstemıstım gıdıp sectım hataa ama cok uzun uzun olmasın dedım kıbarolsunkısa lsunlar dedım
karı yıne uzun yapmışş
japon perdelerımzı ıse bılıyorsunz kı eşım yaptı kumaşını desenını onlar bıze aıt
desen ztn halımızın uzerındekı desen.
uyumlu olsun dedı eşım o sekılde yaptı
mora krem
am dıkışlerı fln berbat yaa yatak odamdakı balon dıkıstı
bunlar resmen yanlardan parmak bırakarak dıkmışler
bırde desenın basladıgı yerden sıfır alsınlar dedık ordan da pay bırakmışlar gorunce delıye döndummm
bızımle ılgılenen mustafa dıye bı adam vardı
soleyın gelsın mustafa bey bugun beklıyoruz onu dedım..!
aradılar yokmuş magazada
muhakkak yollarız dedıler
beklıyorum evde
aralda yanımda uyuyor
ya nerelerıyle dınlıyorlar bunlar muşterılerı anlamıyorum yaa
acıcam bayramlık azgımı heee..

ayşegule msj attım ne yapıyorsunuz nerdesınız
ne zaman gelıceksınz didim cvp yazmadı bana kızlar...:S

uludağ cok guzelmış yarın çıkmak ıstıyorummmm
resım cektırırsem eklerım dağda.
yada gıdersem mı demelıydımm

selam kızlar
kaç gündür uğrayamadım bende biliyosunuz annemle ablamlar bendeydi
dün akşam gittiler
içim öyle burukki kızlar bende kaldıklarında çok alışıyorum varlıklarına gidincede zor geliyo işte
onlar gittikten sonra oturdum ağladım
annem zaten bidaha kalmaya gelmicem diyo onada zor geliyo ayrılmak günü birlik gelip gidince yine fazla zor gelmiyo onada
ama çokkkk yorgunum kızlar
zeyneple efe bizi çıldırttı şöyle oturupta iki lafın belini kıramadık :)))
zeynep hiç bir oyuncağını vermedi efeye efe alıcam diye ağladı
öğlen uykuları şaştı
yemek yemediler
birbirlerini itekleyip durdular
video ve resim eklerim bi ara

denizcim tüllerin hayırlı olsun diyeyim ama bazı sodrunlar olmuş çok üzüldüm yaa
bencede yaptıkları hataları tek tek göster o adama
o kadar para veriyosun hayaller kuruyosun çok güzel olcak diye
istediğin gibi olmayıncada sinir oluyo insan

uludağa ben 2 yıldır çıkmıyorum denizcim
havasını bile özledim
evlenmeden önce her hafta çıkardık anemler teleferikte oturuyolar
dibimizden teleferik kalkıyo 20 dakikada uludağda oluyoourz
evlendikten sonra sayılıdır dağa çıktığımız
gidersen benim içinde solu havasını ah ahhhh

unutmadan deniz sizin eve en yakın metro durağı hangisi
nerde inicem ben
organize sanayiye kadar bizim burdan sarı otobüsler var onunla gelicam oradan 1 numarılı metroya binicem acemlerde inip metro değiştiricem sizin o tarafa 2 nolu metro geliyo ona binicem
ama nerde inicem ???

bende geçmişe bakmadan direk daldım
herkes iyidir umarım

allaha şükür iyiyiz canım.
kızlar yasemin nerde ya kaç gündür girmiyor.
denizcim bence perdelerini beğenmediğini söyle onlara.kaçgündür bir hevesle bekliyordun.bir çaresine baksınlar.degil mi?

Denizicim yakışıklı aral'ın annesi perdeleirni güle güle kullan canım salı günü ben de bandırmaya gideceğim nasip kısmet ise en büyük istegim oradayken bursa ya gelip snei görmek inşaallah rabbim bana da nasip eder canım sizleir görmeyi

bizde bugün ecrin ile akşam bakkala gidip birşeyler alalım dedik hava hep yagmurlu gidilecek biryer yok çok sinirli bir çocuk oldu ay birde bu çocukların 2 yaş sendromu varmış yaw hiç bitmeyecek sendromları anlaşılan :)) neyse üstümü giyinmeem bile izin yok hadi baykalaaaa diye bas bas bagırdı neys egittik sonunda bakkalı dagıttık geldik

hepciğinize iyi güzel pazarlar dilerim

Slmmmmm firari anneler ordusuuuu!:))

Ay iyice terkedilmiş şehir havasında topiğimiz kızlar herkes neden kayıp?

kızlar siz buluşma telaşındasınız hadi ya diğerleri..
noldu ayşegülle konuşmadınız mı denizcim,yoksa bizim gazabımıza mı uğradınız:)) hani çatlıyoruz ya çatır çatır!

perdelerin de gelmiş güle güle kullan canım,umarım düzeltme yaptırabilirsiniz,gerçi parayı aldılarsa zor..

kızlar biz de dün akşam gezdik ,çok yakın arkadaşlarımız var onlarda çocuklu ama biz çocukları satıp dörtlü dışarı çıktık dört kişi napar?
okey oynar mantığıyla bahçeliye gittik..offf nasıl değişmiş oralar ben gitmeyeli her yer,her sokak bar,cafe olmuş hepside tıklım tıklım..çok güzeldi cıvıl cıvıl..

neyse önceden namını duyduğumuz bi cafe vardı oraya girdik hani yeni teknoloji okey masaları olanlardan..taşları dizmiyorsun masa kendi diziyor,zar atmıyorsun düğmeye dokunuyorsun zarlar otamatik dönüyor falan..çok güzeldi bayıldım valla eli açıp düğmeye basıyorsun gerisini masa hallediyor..(videoya çektim eklerim)
bir de çeşit çeşit sıcak ve soğuk çikolata çeşitleri vardı ve muhteşemdi üzeri köpük köpük o köpükleri çikolatayla süslemişler falan..ve karıştırmak için kaşığı da çikolatandı karıştırıyorsun sonra içinde bırakıyorsun çikolta eriyip kalıyo içinde..
epeydir dışarı çıkmadığım için (yani öyle cafe falan ) çok değişik ve orjinal geldi bana..
tabi hesabına oynayıp yenmek de ayrı bi güzeldiiii..:))
çıkıştada bi çiğ köfte faslımız vardı ankara ayazında gece bire kadar sokaklardaydık ama çok iyi geldi..

benden bu kadar güzel bi haftasonuydu,umarım sizin de güzel geçmiştir ..
bisesiniz çıksa öğrencez ama..

günaydın herkese
denizcim güle güle kullan perdelerini değiştirmişlerdir umarım içine sinmeyince insan sinir oluyo yaa
bende merak ettim ayşegüller naptı acaba inş gelirler artık zaten bu hafta içi gelceklerdi sanırım
derya gördüm masayı facede nasıl bişey o yaa çok güzelmiş ben de senelerdir oynamıyorum okey unutmuşumdur belki dizmeyi filan tam benlikmiş
bizede eskden lise arkadaşım geldi haftasonu cts eceye babası baktı çok yağmur yağıyodu ikimiz gezdik burda öyle çok gidilcek biye r olmayınca gelirken bi sürü abur cubur aldık gecenin bi yarısına kadar yedik içtik ece erken uyudu ama sabahın köründe kalkında bizde kalktık kahvaltı faslı öğle yemeği derken otobüse bindirdik geldik çok iyi geldi banada ama kesin kilo almışımdrı yaa çok yedik çünkü eşim korktum yaa diyo bi tabak gidiyo biri geliyo :lepi:
ben haftasonları çoook yorulurdum ama bu haftasonu hiç yorulmadım yaa ecede öyle çok yormadı kuzum sabah da babasıyla birlikte bankaya gitti simit alcaklardı filan iki gün birlikte takılcaklar bakalım sonrada ben izin alıcam 3 gün kar olmazsa kayınvalidemler gelicek :Saruboceq:

gunaaaydınnnn ayy her yerımm agrıyor dun eşımle bışeyler değıştırdık evde.. aralın yatagını ılerıde ona oda yapacagımız odaya gecırdık fln
pazara gıttık
markete gıttık
bırde heykele gıttık merkeze cnm cıktı yaa

cok yorgunum daha kendıme gelemedım

kızlar aysegulle msjlastık ama bnm konturum olmadııgı ıcın son msjına cvp yazamadım ya
aysegul yarın bızde Allah kısmet ederse
sevdacım sende hazırlıgını ona gıre yap..
emineyede haber vereyım o da gelıcektı

betülcüm salı derken uyarın mı kızzzz canım senıde beklıyorum o haldee
tam bır kadınlar günü olucak desenee :))

perdelerım ztn japon perde ama kalıp gıbı durması gerekıyor onlar
yatak odamdakıler oyle gostermıstım bılıyorsunuz
ama bunları farklı dıkmısler on taraftan dıkıslerı gozukuyor ıcten dıkömelerı gerekoıyordu
yamuk yumuk duruyor
tabı herkes begendı ama
ben cok detaycıyım yaa herseymukemmel olmalı
ya hep ya hıc
ortası yok bnm kıtabımda..
bugun herıf gelcek aksama bakcak perdelere..
eşım ıstersem tekrar dokuyyabılecegını soyledı
cunku dıkısl yerlerını acıcaklar ya orda ız kalsın ıstemıyorum ..!
kızlar bıraz sim attırayım mı ıçıne dokunutrken ne dersınız
suanda sade ve cok hoşlar
sadece aksam olunca katlamalı tullerın serıtlerındekı hafıf sımler bellı oluyor
gunduz cok sade yanı

kızlarr yarın ayseguller gelıcek tekrar soylıyımm
bu arada bende kalıcaklar carsamba eve donucekler
persembe eşi iş başı yapıyormuşş

cnm evet nılufer duragında ınıceksın..
mıgros var hemen onunda yanında burger kıng onun yanında da oto lastıkcı var ordan yuruyeceksın hemen ılk sıte benımkısı senı alrıız bı sekılde
cok kolay bulman.
acemlerde yenıden trene bınıceksın ya hemen sonrakı durakta ınıceksın orası nılufer ıstasyonu oluyorrr kaydirigubbakcemile5

bua rada soylıyım uzerımde almasın aysegulun hepınıze cokk selamı var
dogaç hıc yemek yemıyormuş yıne herkes yedırmeye ugrasıyormus
ama ıstahı yokmus bu aralar
aralın da oylee
Allah saglıklarını korusun evlatlarımızın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…