Slmmmmm firari anneler ordusuuuu!:))
Ay iyice terkedilmiş şehir havasında topiğimiz kızlar herkes neden kayıp?
kızlar siz buluşma telaşındasınız hadi ya diğerleri..
noldu ayşegülle konuşmadınız mı denizcim,yoksa bizim gazabımıza mı uğradınız:)) hani çatlıyoruz ya çatır çatır!
perdelerin de gelmiş güle güle kullan canım,umarım düzeltme yaptırabilirsiniz,gerçi parayı aldılarsa zor..
kızlar biz de dün akşam gezdik ,çok yakın arkadaşlarımız var onlarda çocuklu ama biz çocukları satıp dörtlü dışarı çıktık dört kişi napar?
okey oynar mantığıyla bahçeliye gittik..offf nasıl değişmiş oralar ben gitmeyeli her yer,her sokak bar,cafe olmuş hepside tıklım tıklım..çok güzeldi cıvıl cıvıl..
neyse önceden namını duyduğumuz bi cafe vardı oraya girdik hani yeni teknoloji okey masaları olanlardan..taşları dizmiyorsun masa kendi diziyor,zar atmıyorsun düğmeye dokunuyorsun zarlar otamatik dönüyor falan..çok güzeldi bayıldım valla eli açıp düğmeye basıyorsun gerisini masa hallediyor..(videoya çektim eklerim)
bir de çeşit çeşit sıcak ve soğuk çikolata çeşitleri vardı ve muhteşemdi üzeri köpük köpük o köpükleri çikolatayla süslemişler falan..ve karıştırmak için kaşığı da çikolatandı karıştırıyorsun sonra içinde bırakıyorsun çikolta eriyip kalıyo içinde..
epeydir dışarı çıkmadığım için (yani öyle cafe falan ) çok değişik ve orjinal geldi bana..
tabi hesabına oynayıp yenmek de ayrı bi güzeldiiii..:))
çıkıştada bi çiğ köfte faslımız vardı ankara ayazında gece bire kadar sokaklardaydık ama çok iyi geldi..
benden bu kadar güzel bi haftasonuydu,umarım sizin de güzel geçmiştir ..
bisesiniz çıksa öğrencez ama..