2008 Kasım Anneleri BAHAR ÇEKİLİŞİ ...

eylülülüm,miniğim ve sedacım cicileriniz çok güzel iyi günlerde kullanın inşallah
piroşun,çitosun ve asonunda kesesine bereket

hediyeler gelmiş de yüklenmiş bilee sanırım benim hediyem hala ulaşmadı
sanırım elinde olur zeynamın bugünn
zeynacım senden ricam o iğrenç hediye paketiniçekme gerizekalı adam saçma bi şekilde paketlemiş iş yerinde yoğun olduğum için başka paket ayarlayamadım kusura bakma canım

kailmerom,sedacım ve eylülüm hediyelriniz çok şık gerçekten ne kadar alternatif varmış yaa:))
hepiniz güle güle kullanın
alanlarında keselerine berekettt.......

Eylülcüm, Kalimerom ve Sedacım güle güle kullanın canlar.Hepsi çok güzel..

Çitosum, Asortim ve Piroşum kesenize bereket.Çok zevklisiniz valla.Tebrikler cınlarım..

Sedacım eylülcüm hediyeleriniz çok güzel çok beğendim güle güle kullanın..

Asortik ve piroşun da kesesine bereket..

Miniğim de güle güle giysin.Ama ben eşarp ve bluzu üzerinde görmek istiyorum miniğm.Bi foto çekip face ya da buraya koysana çok merak ettim nasıl oldu.İnşallah beğenmişsindir..

beğenmenize sevindim kızlar
kankam güle güle kullanopuyorumnanaktan
sedoşum,minikçim sizin hediyelerde süper güle güle kullanın
ayna ve eşarp çok güzel
asortienin ve çitosun kesesine bereket

sedacım çok güzelmiş cicileriniz ,güle güle kullan canım ,asortiecim eline sağlık hayatım ,kesene bereket ..

Eylülüm, miniğim,ve Sedacım güle güle kullanın cicilerinizi Hepsi çok güzel..

Çitosum, Asortim ve Piroşum kesenize bereket.Çok zevklisiniz ..

yasminim gerçektne çanta da kolye de çok şık çok teşekkürler canımmm

başka bi site buldum ve yükledim hehehehe:)))

bunlarda kızımın hediyeleri çantası,havlusu ve lifi el emeği göz nuru atacağım hemen sandığaa:)

yasminim tekrar teşekkürler canım arkadaşım çok sağoll.....

Son düzenleme:
Canım ben severek aldım, sende severek kullanırsın.Tabi Yağmurum da.Daha kokoş bi çanta beğendim ona ama çabuk yıpranacak bişiydi.Belki bigün gelirken getiririm ona.Havlu ve lifde benden hatıra.Kızını evlendirirken beni hatırlarsın:)) ıkinizde güle güle kullanın...

aman da aman sedoşumun hediyeleride gitmiş beğenmene çok sevindim canım yaa
gle güle kullan elbiseden kendimede aldım bi dene nihahahah
laviş senin hedayelerinde çok güzelmiş güle güle kullan

Hımm çok güzel çantaaaaaa ..Güle güle kullan lavişimmm .Hepsi çok zevkli eline sağlık yasminim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…