2008 Kasım Anneleri BAHAR ÇEKİLİŞİ ...

mysevercım cnm ben bu hafta ıcı halederım dıyodum ama cnm haftasonuna kaldı bebısım.daha alamadım cunku.aslında karar da veremedımkı bilmiyorumkismile

yağmurcum gönderilen hediyeleri gördükçe az çok fikir olur sana da

eylülcüm valla her an gelebilir diye fotoğraf makinamı bile çantamda taşıyorum kaydirigubbakcemile3 daha yola bilem çıkmamış neyse böyle yazınca bile heyacan yaptım hemen gelsin artık sabırsızlanıyorum alkisalkisalkis

asortim hediyelrin çok güzelmiş..güle güle kullan canım..
tuzluk biberlik benimde çok hoşuma giderdi kayınvalidemlerde gördüm beğendimm görümcek almış sanada alım dediydi bak unutturdu görüyonmu..
miniğimin kesesine bereket.. annesininde eline sağlık.. mink hatun resimleri bile düşünmüş içinin..

piroş ve asortik cicileriniz çok güzel..güle güle güzel günlerde kullanınız.
zeyna ve miniğim sizinde kesenize bereket..zevkli hatunlarsınız vesselam...

ee başka kimsenin gelmedi mi hediyesi bende aldım bugün çok şkr yarın göndereceğim inşallah

kızlar hediyeleriniz çok şeker güle güle kullanın alanların keselerine bereket ben hediyeleri tamamladım gönderi işi pazartesiye kalıcak ben çok çıkamadığımdan bu eşşekle eşim iş yerinden göndericek yasminime

Sedoşum sen Ardaya iyi bak yeter.Önemli değil canım ne zaman olduğu.Önemli olan yavrularımız

yağmuruma hediyesi ulaşmadımı acaba hiç sesi soluğu çıkmadı bugün adam eşime cumartesiye kalabilir demiş dediği gibi olacak heralde :çok üzgünüm:

kankim geldi bugün hediyelerimi getirdi ,çok mutlu oldum canım benim ,çok güzel şeyler seçmişsin ,bilirsin severim mutfak eşyalarını ,çok makbule geçti ..severek kullanıcam hepsini..kesene bereket canım eline koluna sağlık..

bunlar hediye paketlerim

bu çift katlı servis tabağım

bunlar salata kasesi setim

bu da pasta takımım

bu dekoratif mutfak havlusu ( kullanamam ben bunu süs diye koyarım mutfağa )

bu da meloşuma polar çok şirin bir pantolon ve toka

cıtosumun hedıyelerı cuma aksamı geldı ama ben gece actıgımdan paketlerın fotosunu cekmeyı unuttum

oncelıkle esarp

sık bır bluz

ve kahvaltılık yumurta setım

cıtosumun zevkıne, kesesıne ve yuregıne saglık... a.s.

hediyeler müthiş bayıldım çitosum ve piroşumun kesesine bereket
eylülüm ve miniğim sizde güle güle kullanın hediyelerinizi

benimki gelmedi yaa heralde yarın gelecek yarın da tatilim ama bakıcam arttık bir yoluna gelirse uğrarım dershaneye
yağmuruma da gitmedi sanırım hediyeler gitse arardı :çok üzgünüm:

hediyeleriniz çok gzel gle güle kullanın canlar
alanlarında kesesine bereket:hulya:

asortim hediyelerin geldi tatlım teşekkür ederim kesene bereket

URL=http://img266.imageshack.us/i/fotoraf0013f.jpg/]
[/URL]

Son düzenleme:
buarada minikçim hediyelerin çok güzel güle gle kullan
eylülcüm piroşun zevki meşhur zaten çok beğendim güle güle kullan cnmcım sana geldiğimizde o pasta tabağında güzel bir pasta yemek istiyorummmmm
piroşçum seninde hediyelerin çok güzel sende güle güle kullan cnm bnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…