2008 Kasım Anneleri BAHAR ÇEKİLİŞİ ...

lavişcim çok güzelmiş hediyelerin canım güle güle kullan ,yasminin kesesine bereket ..

benimki gitmedimi acaba daha ..

kızlar bunlarda bızım hedaylerımız melegıme cok tesekkur ederım ve annecıne tabıkı.cnm annecının ellerıne saglık şalım bır harıka gercekten cok mutlu oldum cnm.mert bey de arabaya bayıldı elınden dusurmuyo cnm.eymenımın magnetı ,saat , cüzdan ve mert ıcın aldıgın takım ıcınde cok tesekkur ederım kesene bereket cnm.

eylül, minik, seda, laviş ve yağmur hediyelerinizi çok beğendim iyi günlerde kullanın inşallah
piroşun,çitosun asortinin, yasminin ve beyazmeleğin kesesine bereket..

yağmurcum güle güle kullanın hediyelerinizi ,beyazın kesesine bereket ..

hediyelerin hepsi şahane şeyler çok bebeğndim alanların keselerine bereket iyi ünlerde kullanın inşallah

Yağmurum seninkilerde çok güzel.Yavrunla güle güle kullanın.Beyazmeleğimin kesesine bereket..

Yağmurcum güle güle kullan hediyelerini hepsi çok hoş.Eline sağlık beyazmeleğim.

yağmurcum hediyelerini güle güle kullan
meleğinde kesesine bereket

lavişcim kargom hala gelmedi gelir herhalde bugün yarın
ayrıca paketlide çekeceğim resim adet yerini bulsun
sonuçta paket senin kabahatin değil

oov ben görmeyeli baya yüklenmiş hepsi birbirinden güzel

sedacım, lavişim ve yağmurum güle güle kullanın iyi günlerde
hepimizden bir hatıra oldu birbirimize
asortiemin ve yasminiminde kesesine bereket

bende az sonra yükleyeceğim :jeyyar:
ama şuan çok sıkıştım tuvalete gitmem gerek

Seni çok Tarkan gördüm Meleğim..olumunekankayizsmile

Seni çok Tarkan gördüm Meleğim..olumunekankayizsmile

evet yazınca benim de aklıma Tarkan'cağızım geldi pek severim kendisini
napayım çişim geldi, pedimi değiştirmem gerekti vs... neyse halletim geldim şimdi pc ye indirdim resimleri image umarım sorun çıkarmaz başka neresi vardı yaa yükleyecebileceğim glitfery ne var ama oda pek küçük yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…