2008 Kasım Anneleri

bu arada şu kavak yellerindeki burak varya ona bi araba sopa Allahım nasıl dövdü kzıı belliydi ondan bişey çıkıcağa ama bu kadarını beklemiyodum sanki beni dövdü kemerle çoketkilendim piskopat herüf asorti zeyna nerdesiniz kankalar

evet lavinyacım yaa çok ıssız burası..

ben de bugün babamıza attım oğluşu çoğunlukla.ara sıra baktım kimsecikler yok ayoll

hadi bakem nerdesiniz kızlarr..

mmmf çim evet yaa o burak hasta..

günaydın fıstıklar
dün epey bi sessizdi burası kayınvalidemin yaptığı sıcak poğaçalarla (peynirli ve patatesli)sıcak çay içiyorum iş yerinde buyrun ikram edeyim

günaydın güzel anneler
2 gündür giremedim diye üzülüyordum ama gördümki zaten pek bi sessizmiş buralar hafta sonu.
neyse umarım herkesin haftasonu iyi gecmistir. bizim bol misafirli gecti. ev toz pis içinde bugün temizlik yapmam lazım.
neyse kızım kalabalıktanmıdır nedir değişik huylar edinmeye başladı. milleti yabancılıyor mesela.
bi de sırtüstü yatarken bi bakıyorum yan dönmüş kolu altında kalmış. az daha calışıp o koluda kurtarırsa önemli bi işi halletmiş olacak.
neyse ben buralardayım görüşürüz

günaydın kızlaarr
iki gündür bende yoktum ne kadar kaynattınız bilemiyorum birazdan geçmişe bakacağım.haftasonu çok zor geçti ctesi günü bol bol ev baktım ama yok ben hayatta sığmıyorum ya da sığdığım evlerin kiraları çok ama çok yüksek.. sanırım şuanda oturduğum yerde kalıp bu düzene adepte olsam çok daha iyi olacak.

günaydın kızlar
valla yataktan resmen kociş kazıdı beni gezmekten o kadar yorulmuşumki bide iğite kalkınca geceleri sabah kalmak ölüm geldi.aahh ahh evde yattığım zamanların kıymetini bilememişim.
herkezin geçmiş kandili mübarek olsun.dün valla hiç giremedim hava güzel diye attık kendimizi gezdik sonra annemlere ve kayınvaldelere gitti gece geldik.süperdi ya
olm bi kerem giremedim buraya kandilini kutlayım dedim yoksa rahatsız etmek için aramadım :1closedeyes:

ahhh canım istanbul çokdur be burası uçup gidiyo 650-750'den aşağı yok.sen bence bu krizde sen otur olduğun düzene alış canım

ya sorma zeyna ..bahsediyorum ya annemle benim evin arası oldukça uzak evlenirken aman her iki tarafa da uzak olalım da laf olmasın demiştim aman dilim tutulsaymış bulsana sen annene yakın ev kır dizini otur ama ne erkek tarafına laf olmasın zaten herşeye bir laf buluyorlar bari buna bulmasınlar dedik iyi halt ettik .. geçtiğimiz 2-3 hafta epey bir düşmüştü kiralar ama şimdi bu metrobüs muhabbetine yine yükselttiler kiraları anlamıyorum ki ben ne iş bu ???
bu arada 4. aylarınız kutlu olsun kızlar ayrıca geçmiş kandilinizde mübarek olsun.. ben epey bir geriden takip ediyorum :)

ıyi haftalar herkese...
Bakıyorum herkesin haftasonu güzel geçmiş...
Bizim de bütün haftasonumuz gezmekle geçti... Dün ilk kez Beyoğlu'na gittik bebişimizle ... Pusetiyle tünele kadar yürüyüp geri döndük, arada da çay-kahve molaları verdik... Valla 6 ay falan olmuştu en son gideli, çok keyif aldım ama evde hareketsiz kalmaktan hamlamışım, her yerim özellikle de tabanlatım ağrıyo deli gibi...
Bu arada Lelal'cim taşınmak kadar zor bişey yok hayatta. Geçen sene ben de bu zamanlar taşınma telaşı içindeydim. Çok şükür atlattık ve 3 odalı evi bırakıp 2+1'e geçmiş ve adapte olmuş durumdayım. Senin evin ne kadar küçük bilmiyorum ama insan isteyince her şeye adapte oluyor inan :)
Bu arada söz evin küçüklüğünden açılmışken, geçen hafta kurutmalı çamaşır makinesi aldık evde çamaşır kurutacak yer yok diye... Ne büyük rahatlıkmış anlatamam... Özellkle de evde giydiği bişeyi 10 dakkada halleden bi afacan varsa :)

Lelal'cim seni okurken bunları ben mi yazdım dedim inan! Ben de geçen sene ev değiştirdim ve alırken aman annemlere yakın olmasın, boşver işe yakın olsun daha iyi diyerek aldım. Çünkü ben de babamla anlaşamam ve çocuk da olunca bizim evden çıkmaz, huzurumuz kalmaz diye düşündüm... Şimdi annemler uzak, eşimin ailesi zaten başka bi şehirde, darda kalsam bi çorbamı pişirecek kimsem yoksenağlama
Keşke ben de senin dediğin gibi herkes gibi anneme yakın bi yer bulsaydım. Babam da gelseydi geleceği kadar... Eminim bundan daha kolay olurdu her şey..
Bu arada işin kötüsü,işe yakın olsun diye ev aldık, işler bozuldu belkim ofisi başka bi yere taşıycaz ya da ben başka bi işe giricem senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…