- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #20.061
olm bi kerem giremedim buraya kandilini kutlayım dedim yoksa rahatsız etmek için aramadım :1closedeyes:günaydın tünaydın iyiakşamlar bugün pazar bende iptalim haliyle neyse araya ağdayı sıkıştırabildimde yolundum geldim 7 dk ohhhh vallakociş bile şaşırdı ne çabuk bitti diye evde yapsan en az 1 saat ,
zeyna kafa niye çaldırıyon olm pazar bugün fırsatmı var
ahhh canım istanbul çokdur be burası uçup gidiyo 650-750'den aşağı yok.sen bence bu krizde sen otur olduğun düzene alış canımgünaydın kızlaarr
iki gündür bende yoktum ne kadar kaynattınız bilemiyorum birazdan geçmişe bakacağım.haftasonu çok zor geçti ctesi günü bol bol ev baktım ama yok ben hayatta sığmıyorum ya da sığdığım evlerin kiraları çok ama çok yüksek.. sanırım şuanda oturduğum yerde kalıp bu düzene adepte olsam çok daha iyi olacak.
ya sorma zeyna ..bahsediyorum ya annemle benim evin arası oldukça uzak evlenirken aman her iki tarafa da uzak olalım da laf olmasın demiştim aman dilim tutulsaymış bulsana sen annene yakın ev kır dizini otur ama ne erkek tarafına laf olmasın zaten herşeye bir laf buluyorlar bari buna bulmasınlar dedik iyi halt ettik .. geçtiğimiz 2-3 hafta epey bir düşmüştü kiralar ama şimdi bu metrobüs muhabbetine yine yükselttiler kiraları anlamıyorum ki ben ne iş bu ???
bu arada 4. aylarınız kutlu olsun kızlar ayrıca geçmiş kandilinizde mübarek olsun.. ben epey bir geriden takip ediyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?