2008 Kasım Anneleri

günaydın kızlar

perşembeden beri oğlum acayip huysuzdu, pek girmeye fırsatım olmadı, girip okudum arada ama yazamadım, bugün iyi olur inşallah:Saruboceq:

dün bizde gezdik oğlumuzla birlikte, meydana gittik hava bozuktu ama yağmur yağarken ykm, ikea dolaştık, oğluma şapka aldım çok şeker oldu, dolaşırken iyiydi eve gelince yine tozuttu, en son saat 9 gibi babasının kucağında dolaşırken birden bire uyuyakaldı

aklımdayken meydana bir oyuncakçı açılmış adı gel oyna çok güzel ve eğitici oyuncaklar var, üstelik sağlığa zararlı madde içermiyor çok beğendim hepsini, ayrıca aktiviteler düzenleniyor sanırım haftasonları şimdilik bize erken ama oyuncak anlamında aklınızda olsun

bu arada hasta olanlara acil şifalar dilerim, 4. ayları dolanlarıda tebrik ederima.s.

behlülden konuşulmuş, benim lokum kıvançın küçük kopyası söyleyimkaydirigubbakcemile3 yalnız tek kusuru var sürekli mama içiyor benimkide

birazdan çıkıcam gelince görüşürüz inşallah

ohh elmalıcım ne güzel gezmişssiniz bizde pazar günü güya kahvaltıya gidecektik ama havadan korktuk ..
bu arada evim küçük değil canım aksine gayet büyük tabi büyük olunca da benim eşyalarımda büyük ama şimdi bulduğum evler de tam tersi küçük .. durum böyle oluncada yeni bulduğum evlere sığamıyorum.bakalım bir çözüm bulucaz ama nasıl ??zaman.
kurutma makinan hayırlı olsun canım evet o büyük kolaylık gerçekten büyük şehirlerde yaşayanların özellikle vazgeçilmezi olacak bir süre sonra ..

herkezde bi pazartesi sendromu var galiba kimseden ses çıkmıyo şakkıdı

bendeki pazartesi sendromu değil pazartesi karmaşası haftasonu işler yığılmış şimdi toparlamaya çalışıyorum.

Denizanası geçmiş olsun paşaya enerjisinin atamıyor heralde şimdi sürekli ilgi oyun bekliyorlar :))
bahsettiğin oyuncakçıyı merak ettim bir ara bende gidip bakayım tabi bir fırsat ayarlayabilirsem.

SELAM KZILAR
yaa nasıl bi haydut oldu bu mikroskobik biyere koyamıyosun yatıramıyosun koltuğunda oturmuyo yatırıcam zaman ayaklarından destek alıp ayağa kalkıyo bütün vücudunu kasıyo kırmıyo hiç bi tarafını teyzem derdi bu çok küçükken k.çıma yer edeyim size neler edeyim der gibi bakıyo diye yandık valla hep kucak istiyo hep insan istiyo yanında hep konuş gül bide bana çok düşkün göz hep bende büyük oğlan böyle değildi babasına daha düşkündü o kıskanırdım şimdi kocam kıskanıyo bizi
sağlığı yerinde çok şükür ama biracıkta uslu olaydı sanki etinden et koparıyolar bi bakıyosun katılmış ilk günleri özler oldum hihiiiihiii.
zeyna kafa pardon yaa bende kkya çağırıyon diye çaldırdın sandım pardon güzelim :))kaydirigubbakcemile2

meydan dediğiniz yer ümraniye ikeanın orası dimi çok cahilimkusura bakmayın aslında o lkadr yakınki bana ikea ama kovcam anca ümraniye careforua gider benide sinir eder

evet canım ikea nın hemen yan tarafı .. ya aslında ümraniye carrefour bile çok yakın madem oraya kadar gelio iki adımlık yol ondan sonrasıda .

günaydın kızlarr...

ohh be nihayet.dün beni yalnız bıraktınız kendi başıma takıldım buralarda...
sabah açtım da okudum da birşeyler kendime geldüm:))

çalışanlara kolay gelsin,,
denizcim geçmiş olsun,,

doğumdan sonra bi düzene girmeyen kabızlığım var bazen günlerce rahatım bazen değilim tamam çıkıyorum tuvalete ama bi bana sorun nasıl c.tesi gününden beride sanırım fazla zorlamadan d.tümün üstüne ne oturabiliyom ne kalkabiliyorum sürekli bi acım var. bu sabah beride sürekli bi bağısak ağrım var. netten araştırdım basur falan mı diye ama bende öle meme falanda yok baktım ama şu an bile bi ağrım var orda.sonra işte bu acılar çeşit çeşitmiş Allahım korusun evlerden uzak kanser araştırması bile yapıyorlarmış ve ben çok korkuyorum.doktora gitsem hangi doktora gitcem ona nasıl gösterecem ya kötü bişise sabah beri allak bullak oldum ya

kızlar bu arada herkesin geçmiş kandili mübarek olsun ayrıca
kadınlar günüde kutlu olsun valla benim bilem aklımda değildi kadınlar günü ama
kocişim sağolsun çiçek almış o zaman hatırlattı bana sefiom ben bu kocişi ama bazen
dün anneme gittim baktım buralarda kimse yok havada çok güzeldi tabii
kızımı sadece balkona çıkarabildim tabii burnu hafiften akmaya devam edio die
işte bölee eee daha ne var ne çok

canım hepimiz bebek doğurduk biliyosan şartlar çok önemli evlerden ırak öyle bişey olsa hamile kalınamıyor vücuttaki enufak bir hastalık bile bu dengeyi bozabiliyor biliyorsun ki Allah korusun öyle bişey olsa hamile kalmak söz konusu olmazdı
çok zorlanıyorsun ve basurun var bence basur illa dışardan ele gelecek bişey değil benimki hemiçerde hem dışarda mesela o kadarda minikki ama beni insan sıfatından çıkarmaya yetiyo azdığı zaman oturamıyorum kalkamıyorum yürüyemiyorum buradada paylaşmıştım o zamanaları hala tam olarak atlatmış değilim ara ara kabız olduğum zamanlar mahvoluyorum aklına kötü şeyler getirme bol bol su içip kayısı incir türü şeyler yiyip bağırsaklarını yumuşak tutmaya çalış .Allah korusunnn

zeynacım doğuma bile gidiyoruz alttan muayene oluyoruz bundan mı korkuyorsun sağlığından önemli değil canım
genel cerraha gidiyorsun lokumum bunun için benim kocişte basur olduğu için biiorm
hem alkına öle kötü şeyler getirme lütfen zorlamadan kaynaklanan bir durumdur merak etme
ama yinede bi muayene ol bazen meme içerden şişiyormuş

evet canım Allah korusun kimseye vermesin öle bişi bi diyorum daha 4 ay oldu doğum yapalı bir sürü doktor kntrolü testler olduk hatta adam içimize baktı anlardı çıkardı yamuk bişşi diyorum okudum işte nette bu seferde paniğe kapıldım.
evet şu an resmen insanlıktan çıktım dötümün üstüne oturmak istemiyorum hiç bi şekilde rahat değilim sık sık p.h.ten merhem sürüyom canımın acısını alsın diye allahtan kanama yok can acısı işte.sıvı bol tüketmek lazım dediğin gibi kayısıya yeniden başlayım ben

saolun kızlar içim açıldı valla hayattan koptum napcam ben şimdi diye
anasını satayım bütün genel cerrahlarda erkek ya hiç mi kadın yapmaz bu işi CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…