E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #20.081
İyi haftalar herkese...
Bakıyorum herkesin haftasonu güzel geçmiş...
Bizim de bütün haftasonumuz gezmekle geçti... Dün ilk kez Beyoğlu'na gittik bebişimizle ... Pusetiyle tünele kadar yürüyüp geri döndük, arada da çay-kahve molaları verdik... Valla 6 ay falan olmuştu en son gideli, çok keyif aldım ama evde hareketsiz kalmaktan hamlamışım, her yerim özellikle de tabanlatım ağrıyo deli gibi...
Bu arada Lelal'cim taşınmak kadar zor bişey yok hayatta. Geçen sene ben de bu zamanlar taşınma telaşı içindeydim. Çok şükür atlattık ve 3 odalı evi bırakıp 2+1'e geçmiş ve adapte olmuş durumdayım. Senin evin ne kadar küçük bilmiyorum ama insan isteyince her şeye adapte oluyor inan :)
Bu arada söz evin küçüklüğünden açılmışken, geçen hafta kurutmalı çamaşır makinesi aldık evde çamaşır kurutacak yer yok diye... Ne büyük rahatlıkmış anlatamam... Özellkle de evde giydiği bişeyi 10 dakkada halleden bi afacan varsa :)
herkezde bi pazartesi sendromu var galiba kimseden ses çıkmıyo şakkıdı
kızlar benim bi derdim var ve ne yapacağımı bilmiyorum çokda korkuyorum açıkcası :çok üzgünüm:
doğumdan sonra bi düzene girmeyen kabızlığım var bazen günlerce rahatım bazen değilim tamam çıkıyorum tuvalete ama bi bana sorun nasıl c.tesi gününden beride sanırım fazla zorlamadan d.tümün üstüne ne oturabiliyom ne kalkabiliyorum sürekli bi acım var. bu sabah beride sürekli bi bağısak ağrım var. netten araştırdım basur falan mı diye ama bende öle meme falanda yok baktım ama şu an bile bi ağrım var orda.sonra işte bu acılar çeşit çeşitmiş Allahım korusun evlerden uzak kanser araştırması bile yapıyorlarmış ve ben çok korkuyorum.doktora gitsem hangi doktora gitcem ona nasıl gösterecem ya kötü bişise sabah beri allak bullak oldum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?