2008 Kasım Anneleri

nazar ettiniz 1 kg aldım
1.300 falan vermem lazım benimde
bide bu göbüşü eritmem lazım

sucuğumu yedim çayımı yudumlayıp bebe sallıyom
ne kadar romantikim be

kız asorti hiç kilolu durmuyon valla sizin makina ince çekiyo galiba

mmf 15 gün küvözde kaldı oğluşlar 1700 kilo ile çıktılar 1500 1550 doğmuşlardı.. rop muayeneleri iki kere oldu normal çıktı işitme testi istediler ama bebişleri çıkarmadan önce benle birlikte üste odada 3 gün kaldılar o zaman odyolojiden asistan gelip ölçmüştü bir aletle ikisininde normal çıktı işitme testi üniv.hastanesinde bile hesapladık 600 ü buluyor çok fazla geldi önceki testden geçtikleri için bizde yaptırmadık her ayda snagys aşısı oluyorlar nisanda son olacak 6 aylık iğne. başka aklıma gelmiyor şimdilik bunlar var yapılan..
evet oğluşlara tek bakıyorum annem ara ara geldi gitti ama genelde yalnız baktım 1,5 aydır tamamen yalnızım alıştım bebişlere onlarda bana...:) buraya bile fırsat buluyorum işde şimdilik böyle..

bende yemeğimi yedim eşim devam ederken bakım dedim.. genelde akşama kalamıyorum beyefendi yatana kadar bırakmıyor...
kişlo benimde 7-8 kilo fazlam var ama doğum kilosu değil önceki aldıklarım hamile kaldığım kilodan bir kilo fazlayım..
yaza düğünümüz var yeğenimin memlekete gideceğim biraz verip güzel bir kıyafet ayarlamam lazım...

nazlımelekcim bizde zor günler geçirdik ama sonunda geçti dimi şükür .bende bera testi yaptırmııcam çünkü narkoz veriliyormuş daha çokküçükler bizimde işitme testimişz iyi çıktı rop muaynesine 6 kere gittik geldik en zoru o oldu tabii küvezi saymıyorum bi ayağından damar yolu açıyorlardı bi elinden ağzında beslenme hortumu ......resimlerine bakıyorumda sanki o bebek bu bebek değil yavruma her baktığımda Allahıma binlerce şükür ediyorum

yok canım normalde arkadaşlarım da inanmıyo o kiloda olduğuma ben göstermiyorum yanee
makinayla alaksı yok

nası oluyo peki asorti benimboyum 1.62 kilomda 65 civarı 58 falan olunca güzel oluyo ne zayıf ne şişman sen 67sin ben daha şişman duruyom nedeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnndelikafadulden
zeyna

julikafa sana sorucaklarım var nerdesin be hatun
,yaa benimbuzlukta bikaçtane süt var onlarında bidahaki ay zamanı geçicekartık geçen anlatmıştım çıkardım beyenmedi beyfendi diye neyse ogün soğuk suda çözdürdüm sütü yarım saatte ondanmı bozuldu tadı dedim sen nası yapıyon şimdi çıkardım buzdolabına indirdim öyle erisin yarına kadar diye off atarsam üzülcemyazık şimdibulamıyom

mmf canım evet ben küvözdelerken delik deşik ettikleri ellerini ayaklarını hesaba katmadan söyledimdi.. birinde solunum aleti bağlıydı beslenme ve solunum hortumları.. eşim zavallım eve bile gelemiyordu sürekli gece gündüz kan testi istiyorlardı film çekiyorlardı cd veriyorlardı getir götür.. zor günlerdi kimseye göstermesin gerçekten.. eşimde geçen bakıyordu ya diyor ozaman bile bize büyüdüler gibi geliyordu çıksınlar hastaneden tosun oldular diyorduk yeni gelenleri görünce şimdi o resimler neymiş bizim oğlanlar iyi toparlamışlar diyor..

bende 174 boyundayım kilomu sormayın var işde birazcık.. inşallah yaza kadar gidecekler..:)))
öyle ağlayan kekmiş bilmem ne tarifi vermeyin bu ara valla tatlılardan başımı kurtarırsam bu iş olacak hayırlısıyla..

yemekten sonra bir ağırlık çöktü eşim bir tarafa ayakta çocukla ben bir tarafs baktım benimki uyudu koydum yerine onunki uyumayınca aldım adamcağız uyusun diye....recwep ivedik 2 bulmuş getirdi ama oda uykumu açamadı buraya attım kendimi...:))

bu zeyne bi gelio bi gidio ne iş msn de de aynı ben bişe sölüyorm bi saat sonra cvp yazıookaydirigubbakcemile3

1 saatliğine eşimle dışarı çıkalım dedik,doyurdum anneme bıraktım...
yarım saat geçmedi ki telefon ,'''eve gel ağlamaktan çıldırdı''''...
hemen geldik,ağlarken uyaykalmış...

ya bu ağlama işini nasıl çözeceğim bilmiyorum...emme de sorun...canım sıkıldı yine..
gittikçe düzene girecek derken,gittikçe kötüleşiyor..

yarın aşısı var sağlık ocağındaki doktora bi gösterelim bariii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…