2008 Kasım Anneleri

bu arad bu hamile kalma durumu beni biraz tırsıttı...

bir kaç malesef....
allahıımm ne zor olur yaaa...

denizcim arkadaşına da çok üzüldüm..allah sabır versinn..

aşkolsun diloksuçum önemli değil anladım ben onu.kafan bebiştedir eminim.geçmiş olsun bebişine.bizde bir haftadır ilaç kullanıyoz hiç faydası olmadı.

Hakikaten moral bozucu bir durum canım..allah arkadaşın asabır versin..

Oğluşun da hasta olmaz inşallah..

denizcim denizoğlana geçmiş olsun inşallah ilerletmez
julii zeyna aman dikkat kızlar bu aralar havada inanılmaz salgın mikrop varmış çok dikkat edin bebişlere dün annem söylüyordu.
diloks ne yaptın aşı günü çıktın mı dışarı??
piraye seda hoşgeldiniz sizde kızlar ..
unuttuğum atladığım bişey varmı acaba diye düşünüyorum :uhm:
hıh mucizeeee hoşgeldinn canım yok yok unutulmuyor burada hiç kimse emin ol mutlaka birileri hatırlıyor hatırlatıyor.

günaydın millet
ama kimseler yok burda yaa
zeyna akafa mmmf nerdeler acaba
gitcem falan diyodu zeynacım
evi mi terk etti yoksa :1shok:
merak ettim bak şimdi

ben bugün anneme geldim
akşama dişçiye gidicem de gene 2 saat diş kesimi var
öff en çok uyuşturucu iğneden kokuyorum
neyse bakalım
uğrarım gene
--

hııı
boşver
sart değil canım dikkat cekmek
popülarite için ben de gördüm çok şaklabanlık
ama sana yakışmaz
yapma öle
kasma kendinisositososito

günaydın hanumlar
evi terk etmedim elifcim kocamı akşam resmen köle yaptım sonunda da afffettim tabi arada kafasına kakmıyo eğilim
denizanası arkadaşına Allah sabır versin herşey Allahtan elden ne gelir
çok kötü boğazlarım ya bi sağlık ocağına gidip geleyim gene görüşürüz
he bu arada cumartesi çalışacam senağlama incelemeye müfettiş gelecekmiş aman be sanki hafta içi yapamazlar şimdiden stres oldum klava:

seyracım biz dün 4. ayımıza girdik ancak dr. kontrolumuz 27 sinde .. doktor bu gidişimizde başlatacak sanırım geçen kontrolde öle sölemişti o yüzden biz şuan eski sisteme devam ediyoruz.
kalimerocum üzme kendini en azından gün içinde kısa aalıklarlada olsa görebiliyorsun sen ben sabah 8 akşam 7 arası tamamen ayrıyım ama artık eve geliş saatimi öğrenmiş ben eve geldiğimde eskiden uyuyor buluyordum şimdi uyumuyor inatla beni bekliyormuş ben eve gidiyorum dudaklarını büzüyor alıyorum sonra koynuma büzülüyor ve uyuyor ..ama alıştım artık düzeni oturttum sayılır geçen haftaki gibi kendimi üzüp yormuyorum aksine böle çok daha iyi oldu diye düşünmüyorda değilim gün içinde ben kafamı dağıtıyorum akşama ne kdar yorgun olsamda full enerji onla oyun oynuyorum.şimdiden ellerimizle havuz oyununa başladık daha şarkısını söyler söylemez işaret parmağı havaya kalkıyor çok şeker :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…