2008 Kasım Anneleri

ben varım ama gidicem yemeğe hazırdayız yine:)

ya benim tos tos dönmüyor daha bir iki kez yaptı o kadar, gerçi o göbüş bende olsa heralde bende dönemezdimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

biraz önce benim yürüyen gürültü aradı yine maç varmış bu sefer halı saha maçı varmış
izin istiyooo ya deli edecek beni bu adam ya:mymeka: valla hergün bişe buluyor saftirik ya bende dedim
eve mi gelmek istemiyosun gelme kardeşim bu ne ya diyo ki ne alakası var eve gelmek istememle
deli etti beni deliÇok üzgünüm çoook ben üfff ne halin varsa gör dedim aman bi de seninle uğraşamıcamklava:yiyecek bunu kafasına ki rahatlaya
kötükedihüsobide bunu dürtecem bi tarafına

eşin inatçı galiba asorti:)

mmmf yürüteciniz hayırlı olsun güle güle kullanın:) diğer konu içinde canını sıkma dediğin gibi allah ıslah etsin

mmmf yürüteciniz hayırlı olsun bizimde halamız almış bugün yollamış ama benimki için daha çok erken daha 4ü bile doldurmadı artık 1-2 aysonra koyarım

herkes gitmiş anlaşılan bizde akşam yemeğimizi yiyelim bari benim oğluş hala uyumadı artık gözleri uykusuzluktan kıpkırmızı kaç kere uyutmayı denedim ısrarla uyumuyor artık yapabileceğim bir şey yok uykuya dayanamayınca uyur inşallah huysuzlanmasında ....sıkıntısı varmış şimdi kakasını yapıyor demek ondan uyumadı...ben artık giremem maraton başlıyor yemek bulaşıklar makineye çay meyve...bunları topla çocuğu emzir uyut gece 1 olur kaynımlar bize gelecekmiş bari yemek faslı bitsin herkese iyi akşamlar yarın görüşürüz

ay sağolun kızlar delirdi delirdi çığlık çığlığa bi görseniz içinden aldımhemen bu seferde ağladı gitmeye çalışıyo boyuna bakmıyo hehehhehh

Ayy Memoşuma bak yaaaa. Adam oldu adam benim damat :)))) Mmmf bu arada abinla barıştınız mıııı canım.

Selam kızlar. Öksürük hız kesmeden devam ediyor. Ne zaman ağzımı açıp konuşmaya kalksam öksürük krizine boğuluyorum sanırım boğazım da o kadar tahriş oldu ki biraz kan geldi öksürürken. Kocişe diyorum senin yüzünden ince hastalığa yakalndım. Şimdi konuşma yasağı koydu bana öksürmeyeyim diye. Onun canına kurban. Bilgisayarı da verdi. Sen konuşmadan duramazsın kızlarla yazış diye :)))) Ihlamur yapmış, ballı onu getirdi, şimdi meyve yıkıyo sonra bebeğin altı var. Zeynadan öğrendim valla güzel oluyomuş :))

Saphira çok geçmiş olsun umarımbir daha çıkmaz ateşi duru okyanusun.

Dilek ne yapmış acaba kızlar. Geçmişi detaylı okuyamadım ama gitmiş mi hastaneye.

denedim gerçekten bu alıştırmaların faydası olcak gibi.ama yüzü koyun yatınca çoçuğa bi hal oluyor öyle bi ağlıyorkii çılgın

napsın adam dün izin koparamadı belki buğun asortik hanım sağ tarafından kalkmıştır koparırım diye düşünmüşttur.halbuki asorti börekler hazırlamıştı ona.çok güldüm sana ya osortik.dürtcen demmek

ya mmf bu ne tatlı olmuş böle.yüzündeki mutluluğa bayıldım.yuzu hep gülsun inş
jjülicim geçmiş olsn canım.bebeklede zor ya.allah acıl şifa versin.

yok julicim barışmadık ıslah etsin dediğimde oydu zaten çok kötü olaylar oldu ama yani benle ilgili diil ama ona o sebepten bişey olursa gene benim canım yanıcak neyse anlatamadım ama hatırlamak bile istemiyorum hala şoku üzerimden atamadım

mmmf maşallah canım nasıl güler yüzlü bir bebek öyle allah nazarlardan saklasın, eşime gösterdim bizimkine benziyor dedi

dilek gitmiş gaz demiş doktor tahliller iyi çıkmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…