- 1 Kasım 2007
- 9.319
- 604
- 448
- 40
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #20.961
denedim gerçekten bu alıştırmaların faydası olcak gibi.ama yüzü koyun yatınca çoçuğa bi hal oluyor öyle bi ağlıyorkii çılgınparmaklarını tutturup kalkmasını sağla yüzü koyun yatır sırt üstü yattığı zaman dönmesini sağla yardım et öğrenir hemde çok mutlu olur ilk çocuk olunca birazda korkuluyor yanlış bir şey yapar mıyım diye ama zamanla alışacaksın ve ikinci bebeğinde çok daha rahat olacaksın en azından habire doktora koşmayacaksın kızımda doktorlara gaz sıkıntısı yüzünden verdiğim parayı hatırlamıyorum bile ama oğluşum yazık aşıdan aşıya doktorunu görüyor kaç kilo boyu kaç cm çok merak ediyorum neyseki ayın sonunda aşımız varda öğreneceğiz
napsın adam dün izin koparamadı belki buğun asortik hanım sağ tarafından kalkmıştır koparırım diye düşünmüşttur.halbuki asorti börekler hazırlamıştı ona.çok güldüm sana ya osortik.dürtcen demmekbiraz önce benim yürüyen gürültü aradı yine maç varmış bu sefer halı saha maçı varmış
izin istiyooo ya deli edecek beni bu adam ya:mymeka: valla hergün bişe buluyor saftirik ya bende dedim
eve mi gelmek istemiyosun gelme kardeşim bu ne ya diyo ki ne alakası var eve gelmek istememle
deli etti beni deliÇok üzgünüm çoook ben üfff ne halin varsa gör dedim aman bi de seninle uğraşamıcamklava:yiyecek bunu kafasına ki rahatlaya
kötükedihüsobide bunu dürtecem bi tarafına
yok julicim barışmadık ıslah etsin dediğimde oydu zaten çok kötü olaylar oldu ama yani benle ilgili diil ama ona o sebepten bişey olursa gene benim canım yanıcak neyse anlatamadım ama hatırlamak bile istemiyorum hala şoku üzerimden atamadımAyy Memoşuma bak yaaaa. Adam oldu adam benim damat :)))) Mmmf bu arada abinla barıştınız mıııı canım.
Selam kızlar. Öksürük hız kesmeden devam ediyor. Ne zaman ağzımı açıp konuşmaya kalksam öksürük krizine boğuluyorum sanırım boğazım da o kadar tahriş oldu ki biraz kan geldi öksürürken. Kocişe diyorum senin yüzünden ince hastalığa yakalndım. Şimdi konuşma yasağı koydu bana öksürmeyeyim diye. Onun canına kurban. Bilgisayarı da verdi. Sen konuşmadan duramazsın kızlarla yazış diye :)))) Ihlamur yapmış, ballı onu getirdi, şimdi meyve yıkıyo sonra bebeğin altı var. Zeynadan öğrendim valla güzel oluyomuş :))
Saphira çok geçmiş olsun umarımbir daha çıkmaz ateşi duru okyanusun.
Dilek ne yapmış acaba kızlar. Geçmişi detaylı okuyamadım ama gitmiş mi hastaneye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?