- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #20.981
aklımdan hiç çıkmıyorsun geldiğim an o şehre geleceğim sana yavrussinşallah canım ama gelecen söz vermiştin hatırlarsan hatırlatayım
güle güle dit sendefazla gezmee
sağol canum hemşerim benimooo benım bır topragım daha cıktı ne guzel yawww
bu arada merak ettım bolunun neresındensınız
zeyna ınsa allah ıyı haberlerle gelırsın
bende ogluma gıdıyorum emzırmeye
aha bi tane daha bendenay sonunda yaptırdım birine böreği kayınvalideme havale ettim o da yapmış sağolsun
dedim yürüyen gürültü bunu çok sevio sen yapınca ayrı güzel olur dedim yarım saate hazırdıkaydirigubbakcemile3
ana benimki neden dönmüyocanım ilk çocuğun değil mi senin büyük ihtimalle çocuğu hiç yere koymuyorsundur ben en azından kızımda öyleydim ama bunu çok yere yatırıyorum yere hazır yorganı 4 kat yapıp yatırıyorum 15 günden fazla oldu dönmeyi öğrendi ilk zamanlar döndükten sonra kolunu kurtaramıyordu çok sinirleniyordu 1 haftadır fıldır fıldır dönüyorama çok dikkatli olmalısın dönmeyi öğrenince ne ana kucağında duruyor ne koltukta yada yatakta tek başına bırakamıyorsun bizimki nerdeyse zorlasam emekleyecek bir sürüklüyor sürünerek kendisini anlatamam sonrada pek bir mutlu oluyor çok büyük bir şey başarmış gibi...sende bol bol yere yatır döner canım
sıkma güzelim kendini bir tane daha mmmf yok dünyadayaa kızlar geldim sabahbiişimvar dua edin demiştim ya o işi hallettik ufak çaplı bi miras işiydi çok şükür bitti ama çokmoralim bozuk çok Allah ıslah etsin diyebiliyorum sadece .........
bak cesarete sen maç oynayacakmımışbiraz önce benim yürüyen gürültü aradı yine maç varmış bu sefer halı saha maçı varmış
izin istiyooo ya deli edecek beni bu adam ya:mymeka: valla hergün bişe buluyor saftirik ya bende dedim
eve mi gelmek istemiyosun gelme kardeşim bu ne ya diyo ki ne alakası var eve gelmek istememle
deli etti beni deliÇok üzgünüm çoook ben üfff ne halin varsa gör dedim aman bi de seninle uğraşamıcamklava:yiyecek bunu kafasına ki rahatlaya
kötükedihüsobide bunu dürtecem bi tarafına
maşallah subanallah[/URL][/IMG]
bazen adamlara gün göstermek iyi oluyo ayarları kaçıyo düzeltcen sen rahat kafan rahatAyy Memoşuma bak yaaaa. Adam oldu adam benim damat :)))) Mmmf bu arada abinla barıştınız mıııı canım.
Selam kızlar. Öksürük hız kesmeden devam ediyor. Ne zaman ağzımı açıp konuşmaya kalksam öksürük krizine boğuluyorum sanırım boğazım da o kadar tahriş oldu ki biraz kan geldi öksürürken. Kocişe diyorum senin yüzünden ince hastalığa yakalndım. Şimdi konuşma yasağı koydu bana öksürmeyeyim diye. Onun canına kurban. Bilgisayarı da verdi. Sen konuşmadan duramazsın kızlarla yazış diye :)))) Ihlamur yapmış, ballı onu getirdi, şimdi meyve yıkıyo sonra bebeğin altı var. Zeynadan öğrendim valla güzel oluyomuş :))
Saphira çok geçmiş olsun umarımbir daha çıkmaz ateşi duru okyanusun.
Dilek ne yapmış acaba kızlar. Geçmişi detaylı okuyamadım ama gitmiş mi hastaneye.
pes sana banlı sana kırmız kart gösteriyom sus daha fazla konuşmaay kocalarınızı sıkmayın kızlar yaa bırakın biraz ,biz nasıl komşu arkadaş geziyosak onlarında ihtiyacı var..mesela benimki kadıköyde şu an fener maçında hatta biletlerini de ben aldım 4 arkadaş gittiler ..rahat olun güvenin salın gitsin..emekli olunca zaten dizimizin dibinde olcaklar bıkacaz..
sus be her şey senin yüzünden başladı zaten PESSSS BANLI EYLÜL.anam nolmuş la burda ....çekilin dağılın ben doktorum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?