2008 Kasım Anneleri

ay kocalarınızı sıkmayın kızlar yaa bırakın biraz ,biz nasıl komşu arkadaş geziyosak onlarında ihtiyacı var..mesela benimki kadıköyde şu an fener maçında hatta biletlerini de ben aldım 4 arkadaş gittiler ..rahat olun güvenin salın gitsin..emekli olunca zaten dizimizin dibinde olcaklar bıkacaz..

inşallah canım ama gelecen söz vermiştin hatırlarsan hatırlatayım
güle güle dit sendefazla gezmee
aklımdan hiç çıkmıyorsun geldiğim an o şehre geleceğim sana yavruss
ooo benım bır topragım daha cıktı ne guzel yawww
bu arada merak ettım bolunun neresındensınız

zeyna ınsa allah ıyı haberlerle gelırsın

bende ogluma gıdıyorum emzırmeye
sağol canum hemşerim benim
ben anneden de babadan da mengenliyim
rajmetli dedem izmit petrol ofisi baş ahçısıydı
aha bi tane daha benden
eğer yapmak zor geliyorsa kayınvaldeme yaptırıp üstüne üstük orda yerim
ana benimki neden dönmüyo
kolunu kaşdırması bilemarifet ve onun için olay fisfisfis
yaa kızlar geldim sabahbiişimvar dua edin demiştim ya o işi hallettik ufak çaplı bi miras işiydi çok şükür bitti ama çokmoralim bozuk çok Allah ıslah etsin diyebiliyorum sadece .........
sıkma güzelim kendini bir tane daha mmmf yok dünyada
kim senin için üzülür bu kadar acaba
bak cesarete sen maç oynayacakmımış
afferin san arkandayım destekçinim
maşallah subanallah bu çok güzel çok şirin çok güzel bişi mmmf Allahım korusun
bazen adamlara gün göstermek iyi oluyo ayarları kaçıyo düzeltcen sen rahat kafan rahat
pes sana banlı sana kırmız kart gösteriyom sus daha fazla konuşma
pes pes PESSSSSSSSSSS

ay doktoru anlatmadım demi
çene yapcam size diye onu unutuvermişim kaydirigubbakcemile3

6.500 olmuş kilomuz 62 cm de boyumuz. gelişimi çok güzel dedi.1 kilo almış son kontrolden bu yana. kan damlası verdi.bu hafta eşma ve havuç suyu verecem.haftaya bunların yanına yoğurt eklencek.ondan sonraki bir haftada muhallebi en son kalan haftada yavaş yavaş çorbalara başla dedi. her şey iyi mükemmel dedi. 18'inde aşısı var son kalan rotavirüsüde o gün yaptırın dedi. bu kadar kızlar. kızanım maşallah turp gibin

bende eylül gibi düşünüyorum kızlar ben nasıl istediğim yere giderken BEN GıDıYORUM diyosam kocişinde hakkı olduğunu düşünüyorum ki o bana yinede nezaketen gidiyorum değil gidebilirmiyim diye sorar bende tabiki hayatım derim .....

neden pes diyosun canım sen giderken o avm senin burası benim gezerken hesap veriyomusun kocişine yaa biraz relax kızlar erkek milletibunlar sıkmaya gelmez.........

ben giderim ama o ben gitmesen olmazmı dediğimde zaten gitmez
en fazla gittiği halı sahada maç
onun için o sormaz ben hayır demem çünki gitmez
kaldıki tabiki şaka yapıyorum gitmek isterse ve banada ters gelmezse gidebilir ki kaldıki ben orda burda gezerken bilir nerde olduğumu ne yaptığımı bende bildiğim sürece sorun olmaz ama dediğim gibi gitmez benimki :Saruboceq:

Benim kuzu da dönemiyor daha ya..bi oyuncak filan uzattığımda da tutmuyor..yani ben ellerine verince tutuyor kendi uzanmıyor..Yan yatırınca dönüyor..anakucağında yatarken kafasını kaldırıp kalkmaya çalışıyor..ama dönmeme ve uzanmama meselesi kafamı kurcalıyor?

kızlar size doyum olmuyor ama ben yarın sabah biraz erken çıkacağım evden işe gitmek için hala dinlenemedimde yatacağım.
yarın görüşürüz.işimin fazla uzayacağını sanmıyorum görüşürüz başka bişi olmazsa.
hepiciğinize iyi geceler öptüm sizi Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…