2008 Kasım Anneleri

Boğma beni, seveyim seni!

MUTLU beraberlikleri olan çiftlere yapılan röportajları okuduğumda hikayelerini dinlediğimde, hep aynı şeyle karşılaşıyorum:''Birbirlerinden ayrı zaman geçiren insanlar, beraberliklerini çok daha huzurlu ve keyifli yaşıyorlar!''
Deniz Pulaş'ın söylediklerini hatırlıyorum mesala: Eşinin hafta sonları çıktığı motorsiklet gezileri için şu sihirli cümleyi söylemişti: ''Mutlu zaman geçiriyor ve eve de mutlu dönüyor!''
Yani hafta içi iş güç nedeniyle zaten beraber çok zaman geçiremediği kocasının, bir de hafta sonunu arkadaşlarına ve kendi keyfne ayırmasına sitem etmek yerine, 'sonucun kendisine de yaradığını' söylemeye çalışıyordu.
'Yani dipdibe dizdize olmamak gerekiyor illa ki' demek istiyordu..
Anlayana...
Gerçi biraz geç olsa da ben bunu anlamış bulunan şanslılardan biriyim mesala...
Birlikte olduğumuz kişi, yanımızdan her ayrıldığında, illa gidip fındık kıracak diye bir paranoya yaşamak, hastalıklı ve zor bir durum.
Ama ayrı ayrı hobilere, uğraşlara ve arkadaşlara sahip olmak, iki kişiyi birbirinden uzaklaştırmak yerine yakınlaştırabilir bile...
Gerçi burada çok önemli bir ayrıntı var:Yeter ki o güven duygusunu yüreklere geçirebilelim.
Ondan sonrasında çok takıntılı ve hatta isterik olmamak lazım.

Ama ilişkilerdeen çok yaptığımız hata, bu değil mi işte:''Oburluk!''
Sarah Bernard söylemiş bunu:''Aşk oburluktan ölür!''
Yani ne demek bu:
Sizi aslında seviyor, biliyorsunuz ama..: ''Hayır yetmez, daha çok sev!''
Size yeteri kadar, en azından becerebildiği kadar ilgi de gösteriyor ama ..: ''Yetmez, daha da alakalı ol!''
Size karşı şefkat de besliyor, ama..: ''Hayır yetmez daha da şımart, kucağından hiç indirme!''
Zaten senin yanında işte ama..: ''Yetmez, bütün zamanını benimle geçir hayatını bana ada!''
Daha çok, daha çok, daha çok!
İşte bu 'oburluk' sonunda, ortada ne aşk bırakıyor, ne ilişki!

Bu yüzden sayıları pek az olan o mutlu çiftlere siz de kulak verin..
Anlattıklarının alında, aslında kulağınıza hep şunu fısıldadıklarını duyacaksınız: ''Sıkı sıkı tuttuğun, sevdiklerinin elleri olsun... Boynu değil!''

zeyna kafa canım maşallah yiğit beye
bende şaka yapıyorum canım gitmek isterse gitsin ama bugün günümde değildim o yüzden biraz
katı davrandım yani napiim sonra aradım gitmek istiyosan git die o da yok ben almiim dedi
normalde bu kadar katı değilimdir ama dün bir bugün iki olunca sanki inadına yapıyormuş gibi geldi
ama değilmiş geçen haftadan kararlaştırmışlar

zeyna kafa seni şimdi replerdim ama daha bi kaç kişiye daha rep vermem lazımmış canum ama aklımda he
çok güzel bi yazı sonda ki sözü alıyorum ve msn me yapıştırtıyorumm

zeyna arkadaşıma şu üstteki anektod dan dolayı teşekkürü bir borç bilir ve bu yıl ki onur ödülünü önünde saygı ile eğilerek kendisine takdim ederim..:hooray::hooray::hooray:

ama şöle ki olayı bilmeyen msn arkadaşlarım bunun ne anlama geldiğini anlamakta zorluk çekip
asortie demek ki sevdiklerinin boynunu sıkıyo dicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…