2008 Kasım Anneleri

uyyyyyyyyyyyyyyyy derledim haaaa oku oku oku birgünde de yane gevezeleşmişsiniz hatunlar yine poğaça kek sarmış ortalığı valla bana bugün dün ööö geldi dün annem gewtirmişti bugün bende misafirler görmek istemiyoprum uzun bir süre kek börek çörek valla bu dönme işine gelince bizimkide dün öle yüzüstü koydum yatağa bi baktım dönüyo gülüo bişiler yapmaya çalışıo buarada mmmfcim maşallah cnm ne şeker olmuş yaaa bizimkide kesin çıldırır üstünde maşallah çok hareketli 5 aylıkken erken değil mi ama merak ettim
zeynacım bebişine maşallah büyüyo keretalar
bende inanılmaz yorgunum valla dün bugün pofff diorum pofff artık sohbete katılıorum evdeyim havalarda soğukmuş haftasonu uyyyyyy oku oku mahvoluyorum yetişemiyorum yawsss

Canım kafanı kurcalamasın bebeklerimiz daha çok küçükler benimkinin durumuda aynı senin gibi.Daha dönmeleri için erken

Asorticim bende olsam izin vermezdim.Zaten evde gün boyunca teksin.Dışarı çıkamıyoruz canımız sıkılıyorklava:
Doğru evekaydirigubbakcemile

hoşgeldin lavişçim dünürüm asortikçim artıkın yarına görüşürüz anammmm özledim valla uzak olunca olmiii hade öptüm seni şeker dünürrrrrrrrrrrrrrrrrrr gelinim napıoooooo

kızlar melila demiştimya onu kullanan varmı bugün 2 damla verdim gözlerini açamıyo kuş kafa açmadan mızmızlanıyo ama bu seferde ısır ısır dur:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…