- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #21.041
valla şeker ben kullandım o gün sanki etki ettide sonra yok bi numar cin gibi maşallah içsede içmese benimkine yaramadıkızlar melila demiştimya onu kullanan varmı bugün 2 damla verdim gözlerini açamıyo kuş kafa açmadan mızmızlanıyo ama bu seferde ısır ısır dur:))))
canım benim o dediğinden yok çünki kociş izin vermiyo. ya başkma maille girer üye falan olurum amma velakin o zamanda benim gönlüm el vermiyo. benim hiç o dediğinizden olmayacak galiba senağlamaanaaaa ben geldim herkes kaçmış eeee bende kaçarım o zaman hayret bişey
heeee seda buldum seni face de ekledim hemencikin .kıs zeyna senin face in yokmu ,ben mi es geçtim yoksam ..
Diloks kimse yok sen Trabzona yakındın galiba
cnm ya valla senlede karşılaşamıyoruz artık yoğunlaştın dimi ee biz evde çalışmadan bile yorulurken çalışanları düşünemiyorum allah kolaylık versin kuzum moralini yüksek tutmaya çalışcnm benimKızlar selam ben geldiiiii
Yorgun savaşçı((
Hastayım,yorgunum,sütüm çok azaldı,cerende 3 gündür gündüzleri emmiyor.Sağdığımdada bişey çıkmıyor.Napcam bilmiyorum
Psikolojikmen bitik durumdayım.Sedoş msnde yazmışsın ama Ceren uyumak bilmedi onla uğraştım.
Pompalara bakıyorum nette.
Ya keşke baştan şöle iyi bişey alsaymışım.Ama insan ne iyidir ne kötüdür bilemiyor.İkincisi ihtiyacım olup olmayacağınıda bilemedim tabi.
günaydın kizlar...
ya bugün dışarı çıkamayı planlamıştık..hava buzzz..hem de yağmur atıyor ufak ufak.....
zeyna sen bugün stresli, olacaksın sanırım,denetim falan...kolay gelsin sana...
seda yine pişti olamadık seninle,denk gelemiyoruz..
darkçık sakin ol cnm..olumlu düşün ..su akar yatağını bulurr
seda?? koşgeldşn kuzumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?