2008 Kasım Anneleri

ya bi benim bebişşko tembel zannedip bebişmn hakkına girmişim.mmf nin keltoşu abimiz bile tembelse demekki vakit var.
zeyna bu yazıyı benim koca görmemeilii.

mmmf ne için kullanıyorsun o damlayı.

huzursuzluk için mucizeciğim dr önerisiyle aldım hatta vcarmış kendi verdi bize muaynede bende ilk defa bugün 2 damla verdim çok zıvanadan çıkmıştı bugün çok ağladı uyumadı falan verdim 1 gibi ama

mucize kafa benimki abi ama pre ya o bakımdan endişeleniyorum geridenmi geliyo diye ama bende de hata var ağlıyo diye hiç yüzükoyun yatırmıyom çocuku

çilek kafa gelirmiş deniz oğlan emekliyo dermiş puhahahah hiç şaşırmam

valla öyle ağlıyorki bende yatıramıyrum o şekil.
iyi geceler sana mmf bizdaha kaka bekliyos yapınca babamız kaptığı gibi hastaneye tahlile götürecek.ama yapacağı yok valla

anaaaa ben geldim herkes kaçmış eeee bende kaçarım o zaman hayret bişey
heeee seda buldum seni face de ekledim hemencikin .kıs zeyna senin face in yokmu ,ben mi es geçtim yoksam ..

Son düzenleme:
Kızlar selam ben geldiiiii
Yorgun savaşçı ((

Hastayım,yorgunum,sütüm çok azaldı,cerende 3 gündür gündüzleri emmiyor.Sağdığımdada bişey çıkmıyor.Napcam bilmiyorum

Psikolojikmen bitik durumdayım.Sedoş msnde yazmışsın ama Ceren uyumak bilmedi onla uğraştım.
Pompalara bakıyorum nette.
Ya keşke baştan şöle iyi bişey alsaymışım.Ama insan ne iyidir ne kötüdür bilemiyor.ıkincisi ihtiyacım olup olmayacağınıda bilemedim tabi.

günaydın arkidişler nassınız bakem neyse akşam benden sonra fazla kaynatmamışsınız afferin sana
darkcım benim süt the son yani günde ancak 2 kez doyuruyo onuda geceye saklıyorum zaten. dün eklerede geçebileceğimizi söledi doktor.bakalım kayınvalde bugün başlayacak bende devam edeceğim. anne sütü içemiyo hayata birden başlasın amma demi.
ulen mmmf karısı ne güldüm sabah sabah ama haklısında. çilek karusunun gelmesine çok az bişi kaldı.gelipde emekliyo yürüdü yada konuşmaya başladı derse bende hiç şaşrmam.çileğim kafadaki azim kimsede yok

kızlar melila demiştimya onu kullanan varmı bugün 2 damla verdim gözlerini açamıyo kuş kafa açmadan mızmızlanıyo ama bu seferde ısır ısır dur:))))
valla şeker ben kullandım o gün sanki etki ettide sonra yok bi numar cin gibi maşallah içsede içmese benimkine yaramadı
anaaaa ben geldim herkes kaçmış eeee bende kaçarım o zaman hayret bişey
heeee seda buldum seni face de ekledim hemencikin .kıs zeyna senin face in yokmu ,ben mi es geçtim yoksam ..
canım benim o dediğinden yok çünki kociş izin vermiyo. ya başkma maille girer üye falan olurum amma velakin o zamanda benim gönlüm el vermiyo. benim hiç o dediğinizden olmayacak galiba senağlama

günaydın kizlar...
ya bugün dışarı çıkamayı planlamıştık..hava buzzz..hem de yağmur atıyor ufak ufak.....

zeyna sen bugün stresli, olacaksın sanırım,denetim falan...kolay gelsin sana...

seda yine pişti olamadık seninle,denk gelemiyoruz..

darkçık sakin ol cnm..olumlu düşün ..su akar yatağını bulurr

Günaydın kızlar
Bugün burası çok yağmurlu ve soğuk va karanlık zaten dışarı çıkamıyoruz önemli değil
Almanyadan teyzem geliyor bugün annemdeyim onu bekliyoruz

Darkcım moralini bozma biliyorsunki moral sütü azaltıyor sık sık emzirmeye çalış emmiyorsada sık sık pompayla çek.Benim pompam elektrikli ama bebedorun süt pompası 15 tl eczanede satılıyormuş arkadaşlarım gayet memnun aynı işi görüyormuş zaten.Seninde işin zor sınıf öğretmenisin akşama kadar kafa kalmaz ev desen aynı eskiden öğretmenlik en rahat meslek derdim şimdi anlıyorum çok zor Allah yardımcınız olsun ne diyim...

günaydın herkese...:))
biraz geçmişe baktım ama aklımda bişey kalmdı ya...
sadece mmfnin oğluşunun resmini hatırlıyorum.. mmf canım yürüteciniz hayırlı olsun...
benim eşimde kerem bey durmayınca alıyım diyor bakalım yakında bizde alırız gibi geliyor..
hasta olanlara geçmiş olsun..
süt verenler stresden uzak durun sütünüz gezmeye gitmesin..:)),
herkese güzel bir gün diliyorum kısaca...
hava güneşli güzele benziyor ama biz burnumuzuda çıkaramadığımız için yine ev beklicez..

tünaydın kızlarr
dün süt iznimdi kızla epey bir oynaştım özlemişim evde olmayı bugünde kendimizi toparlamaya çalışıyoruz valla evde olmak gibisi yok.tam hava güzel biraz sdışarı çıksak mı dicektim yağmur yağmaya başladı anlaşılan bugünde evdeyiz :)sizler neler yaptınız biraz geçmişe bakayım bende

cnm ya valla senlede karşılaşamıyoruz artık yoğunlaştın dimi ee biz evde çalışmadan bile yorulurken çalışanları düşünemiyorum allah kolaylık versin kuzum moralini yüksek tutmaya çalışcnm benim

seda?? koşgeldşn kuzumm

ahamda geldim kız diloks valla karşılaşamıyoruz gerçi ben 3-4 gündür yok gibi bişeydim misafirdi gezmeydi temizlikti artıkın burdayım evimde temiz bugün yiğenin doğumgünü ama havada dediğingibi buzzz gibi valla bi yere çıkasımda yok nasılda yağmur yağıyor bende ardayı emzirip uyuttum daha kahvaltı bilem yapmadım yapasımda yok beaa

lelalcim sende hoşgeldin cnmcım valla bende şöle sabah bi baktım hava güzel camları açtım ev havalansın die içeri girdim gelmemle birlikte bi baktım yağmurrr tamda şansımıza haftasonuna denk gelio soğuk ve yağmurlu havalar anca kocişlerle avm ye çıkabiliriz oda sıkıyo bea

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…