2008 Kasım Anneleri

bizim bugün avm ye gitme şansımızda sıfır. iki gündür kociş şirket arabasıyla ve bizim arabayı da annemlerin orada bıraktı ( kendiside 7 den önce gelmez bölece eve tıkıldık kaldık dışarı çıkma hayal oldu bize

tuna da babası gibi kk ya karşı..tam yazacam vıyak vıyak..

yaa güneşi görmek istiyorum...içeriler karanlık,ışık yakıyorum bazı odalarda.....tek teselli gidişatın yaz olması..ya kışa giriyor olsaydık..,

anam düşünmek bile istemiyorum..

kızlar benim tuna gündüzleri arabasında uyuor sadece..gece de ayakta sallanarak..
arabada uyuması iyimi kötümü,
sizinkile beşikte mi uyuıor

hoşbulduk canımcım misafirim gelicek hazırlıkları bitirdim lokumu uyutuyorken bakınayım dedim, ankarada lapa lapa kar yağıyormuş keşke burayada yağsa

evet iki bebekle zor ama alıştım...
karınları tok altları temiz,uykuları geldi sanırım mızıldanıyorlar..
yeni gelenler hoşgelmişler...
ben bebeleri uyutum...

dilokscm bizimki en uzun uykuyu beşiğinde uyuyor.akşamları genelde babası zorla beşikte uyutma ya çalışıyor.babada inat kız da.babamız beşiğine yatınca uyuması gerektiğini anlasın alışsın diyor,..bazen ben ayağımda veya göğsumde uyutup beşiğine koyuyorum,

yahu amma konuşmuşsunuz iki gündür ya oku oku bitmiyor maşallah amma çalışıyor çeneniz ve lleriniz :)))
geldiğim noktaya kadar saphiracım geçmiş olsun canım inşallah şimdi herşey yolundandır
denizanası denizoğlan nasıl oldu toparlandımı gerçi bugün sanırım senin msaifirlerin var akşama anca girersin gibi görünüyor
julicim banusunun hırıltısı var diyordur bizde de başladı dr bize buhar makinesini sürekli çalıştıramıyorsan bulunduğun odaya kalorifer peteklerinin üzerine çamaşır as demişti şimdi öle yapıyorum birde tonimer kullanıyorum biraz daha rahatladı küçük hanım ..seninde aklında bulunsun canım.
mucizecim üzerinden zaman geçti konu kapandı ama olsun bende yazayım dedim :)) hiç alınma bende öle çok çok girip paylaşımda bulunamıyorum sürekli takipçiyim hatta hamileliğimden beri ama başlarda çekindiğim için yazmamıştım sonra baktım gayet güzel paylaşımlar var bende başladım ama çok da fırsat bulamıyorum açıkcası.yeri geldiğinde söylediklerim konuştuklarım benimde kaile alınmıyor hatırlanmıyorum gibi geliyor ama olsun ben burada rahatlıyorum kendimi buluyorum.

ayyy yavruşum ne şekerde uyumuş öle diloksçum bişey olucağını sanmıyorum ya benimkide çoğu zaman ana kucağında uyuyor gündüzleri geceleride ayakta uyutup yatağına yatırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…