2008 Kasım Anneleri

oyyy maşallah dilokscum araba keyfi heee..
biziimkiler gündüz anakucağında gecede yataklarında yatıyorlar artık saat 10.30da gece ayakta sallıyorum kısa sürede uyuyorlar yataklarına götürüyoruz bu saate alıştılar artık..
ama kaan bey sabah 6,30 daerkenden kalkıyor babamız biraz oyalıyor baktı uyumuyor içeri odaya götürüyor.. bizde kerem beyle 9,30-10 gibi kalkıyoruz..şimdidfe birini ayakta salladım diğerrini ana kucağında yoruldukları için hemen uyudular..

mercü sedacım hoşbulduk kızlar kötübigün kayınvalideyi hastaneye kaldırdılar sabah safra kesesinde taş vardı o nüksetti sanırsam sabah beri nazı geçmedi şimdi çıktı evinde uyuyo ameliyat olmam diye tutturdu korkma bak ben 3 kere oldum bişey yok diyorum ama anlamıyo bak dedim daha yaşlandıkça başına daha ffazla dert açar dedim de hee diyo bakalım hayırlısı

nazlımelekçim kesintisiz mi 10 a kadar uyuyorsunuz yoksa aralarda uyanıyormu kerem bey bizde mesela 11 yada 11:30 yatıp gece 5 te 6 da kalkıp öle yat kalk yat kalk 11 e kadar keyif yapıoruz

diloksçumm ohhh saatler olsun cnm ben dün akşam yaptım ama bak özendirdin beni kociş gelsin bende girip keyif yapiiim biraz ayy güneş mi açıo neee

geçmiş olsun cnm..umarım ikna olur..onun ağrısı kötüymüşş..

bu arada hoş geldinn m.akifin annesi

sedacım sbah kaan bey mızıldanınca oda uyanıyor bazen karnı açsa doyuruyorum 7 gibi kesintisiz 10.30a kadarbazen 11 uyuyoruz..ama uyanmazsa 7de 9 da kalkıyor mama için yedirip yanıma alıyorum deliksiz uyuyoz maşallah oğluşumla bana..:))..
mmf geçmiş olsun kayınvalidene.. safra taşı ameliyatı çok ağır bir ameliyat değil bildiğim kadarıyla..

şimdi baktım da camdan bazı ağaçlar çiçek açmış..içim kıpır kıpır..
valla güneş te açtı..

değil mi sedacm yaa...

canınızı çektirmek gibi olmasın ama türk kahvemi de yaptım kocamla karşılıklı içmeye gidiyorum...

nazlıcım sen mama da veriyorsun değil mi..
şimdi tuna gece mıkırdanmasa bile ben alıp emziriyorum...

gece daha iyi emiyor...yarasın da iyice doysub diye...
ben de gece deliksiz umasını çok istiyorum ama yine ben bölüyorum..zaten sabah karşı ıkınmayla başlıyoruz güne..oda beni uyandırıyor....
gündüz adam gibi emmiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…