2008 Kasım Anneleri

ayy bu baluklar beni çok yordu daa yıkaması ayrı bir dert hele ki

balıgın kendisi başlıbaşına bir dert asorticim.öncesi temizle yıka pişir bi dert,bulaşığı bidert,,ben balığın değdiği kabı kacağı ocağı tezgahı hep çsuyundan geçiriyorum yoksa kokusu çıkmıyor.sonrada evden kokusunu çıkartmak başka bir dert .başlı başına dert yani,afiyet olsun size

sağol canım bende hep çamaşır suyuyla yıkarım ama kendi evimde diil kayınvalidenin evinde yapıyorum genelde balığı

eee hadi tatil bitti artık dökülün şuraya yaaa
mmmf karusu nerde bu arada yaaa bilenler ayak parmağını kaldursun
seda yok zeyna kafa hadi hasta

kızlar bişi sorcam kızıma elma suyu vericem ama oda ısısına gelsin die yarım saat 45 dakika
falan bekletiyorum bi zararı olur mu acep bilen var mı

bi şey sorcam şimdi ama kimse yok ben soruyum bi hayır sever görür belki;
bebişlere ıhlamur vveriyormusunuz birisi bana zayıflatır dediydi kimiside ver iyi gelir rahatlatır diyor napsam bilemedim

ben veriyorum canım 18 günlükken küvezden çıkıp eve geldi ertesigün başladım vermeye hiçbir zararını görmedim rezene ıhlamur karışık verdimhep kahvaltısını da mamayla değil ıhlamurla hazırlamıştım büyük oğlumun bunada aynısını yapıcam

kızlar bütün gün nette problem vardı giremedim zati vakitte yoktu ayacıklarıma motor taktım gene ay bu pazar günlerinden nefret ettimartıkın kaldırıyorum şu pazarları tedavülden:))

zeyna kafacığım geçmiş olsun anacım bana sorsaydınya ilaç ismini emzirirken kullanılan largopen ben kullanmıştım iyileştim ama senin ateşin varmı enfeksiyon yok belki viral bi durumsa biliyosun antibiyotik gerekmiyo boşu boşuna antibiyotiğe bağışık hale geliyosun,

atacık ilk inciniz hayırlı olsun canımcım kasım bebelerinin ilk dişi sanırsam batubey baya acele etmiş

ay geçmişi okudum ama aklıma bunlar geldi sadece.bunadım galbaa

biz demir ilacını hastaneden çıktığımızdan beri kullanıyoruz 19-20 günlüktü başladığımızda damla sayısı kilosuna göre çoğaldı şu an 7 damla salı günü 7 kg yi geçtiyse damla sayısını çoğaltacak zannımca 2 damlayla başladık 2 kg iken 6.5 ken 7 damlaya çıktık

Canım elma suyunu hemen tüketmek gerekio diye biliorum zaten kararıo hemen ...
Elma suyunu sıkıp bekletiosan bekletme bence elmalar dısarda durmuosa
önceden cıkar sonra sık elmayı derim ben ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…