2008 Kasım Anneleri

aman yaa bana sıkıcı geliyo koşturmacam azmış gibi hergünçorba yap ayrı meyvesuyu sık yoğurt yap yok kahvaltısı yok akşam muhallebisi çıkar memeni ver daha kolay ve ben buna fecialıştım ama sütlerimde can çekişiyo artık

Yağmurcum cerenden sonra bende hasta oldum zaten
ıkimizde yeni yeni kendimize geliyoruz.

Ben elma suyunu biberona koyduktan sonra sıcak suya batırıp ılıtıyorum,soğuk olmasın diye.
Asorie 45 dakika bekletince kararmıyor mu? bence sende bu şekilde ılıt.bekleyince vitamini felan gidebilir.

Mucizecim ben hiç vermedim ıhlamur felan.

Kızlar bız 6.aya gırdık
bır defa verdım havuÇ ve elma suyu ıÇmedıler bende bır daha vermedım
yanlıŞmı yapıyorum
Çorba ve yoĞurdu zorla verıyorumda muhallebıyıde seve seve yıyıyorlar
ama o ıkısını ıÇmedıler onlarıdamı zorla vereyım kı kaŞıkla falan
aÇıkÇasıda onları sıkmak zor gelıyoo
makınanın heryerı batıyo bıde onu temızle
zaten bebeler 2tane

Walla ddm cim ben ver derim sonucta onunda mutlaka yararı war
Ayrıca ben püreyi balık rendeler warya onlarda yapıorum su an gerci almam gerekio ama
havuc icin yani onunla cok pratik oluo elma armut suyu yapmak bi dagınıklıgıda olmuo yani
Hicmi sevmediler ya armut suyunu dene bide bnm kızımada ilk defa armut suyu verdsim (deveci armudu )
bayıldı tatlı dierlerine göre ...

Mmmf canımcım benimkilerde çok isteksiz kiiii
zorla tıkıyom ağızlarına onlar öğğ diyo ben veriyom
iki tane ama ya ben mecbur vermeye başladım
3-4günde bir 20milyon mama parası
emiyorlarda ama sütte sürekli yetmiyo tabiiiver sende artık bence yavaş yavaş

Bu tattırma olayını ikindi öğününde mi tavsiye ediyorlar? Ben mi yanlış hatırlıyorum?

Ddm bir süre geçtikten sonra tekrar dene canım.
Çok az miktarda tattır önce.benim kız tek elmayı denedi ama bayılyo.elmanın kendisinide yalıyo bazen:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…