2008 Kasım Anneleri

Dark cok sanslısın hala annen sendemi yaww...
Benim annem ıstanbulda Kayınvalidemle 45 dk yol mesafem war Bursada tek basımayım cok
zor oluo tek oldugun zaman bırakıcak kimsem yok burda Ne güzel anneleriniz yakınlarınızda off off

dark bende aldım cam rende sadece elma rendesi dedi adam elma şeklinde zaten
ama başka şeylerde rendelenir gibi duruyoo

dark bende aldım cam rende sadece elma rendesi dedi adam elma şeklinde zaten
ama başka şeylerde rendelenir gibi duruyoo

Aptamıl conformıl canım
ama muhallebıden sonra Çok ısteksızler mamaya
ben muhallebıyı yarı su yarı sÜtle yapıyorum azda Şeker
baŞka tÜrlÜ yemıyorlar
annem sıze Öyle verıyoduk dedı bende Öyle yapıyoprum
katı meyve sıkacaĞında canım sıkıyorum

Dark annelerede bıŞı denmıyo
bızde bugÜn atıŞtık
onu Öyle yapma bunu bÖyle yapma herŞeye karıŞıyosun dedı Çok alıngan bızımkı
ne yapayım herkesın dÜzenı ayrı bende fazla pıpırık Öyle ıdare edıyoruz ıŞte

YaĞmurcum ne yapayım
bıgÜn suyla yaptım yemedı bıdıklar kıbar onlar bıraz
komŞuda dedı yarı su yarı sÜt dıye
bende yapıyorum ne yapayım
aman bızlere bıŞı olmamıŞya
ben fazla ıncelemıyorum Öyle

yağmur ben bebelac 2 veriyorum SMA çok pahalı geldi ona para yetiştiremem .Eskiden 1 hafta gidiyordu bi paket şimdi 3-4 gün gidiyor.

Asortie başka şeylerde rendelenir.Havuç olmuyo mu ki?Ben havucu da onla rendelicektim güya.
meyve sıkacağı vitamininni öldürüyor diye pek tavsiye etmiyorlar,en azından şimdilik az miktarda tüketiyorlar birde küçükler ya.Cam rende daha uygun.

Seyracım büyüdü canım Cerencik sorma bende inanamıyorum :)
Hiç büyümez sanıyordump

Ddm fazla şekerli şeylere alıştırma bebeişleri sonra çorbada felan zorluk çekme.
Benim kıza da şekerli şey olsun yeter.Bugün çorbayıda tattırdım.1 damla:) Kendi yediğimizden
Aşırı bi tepkisi olmadı.

daha önce elma suyu vermiştim, az öncede armut suyu verdim, cam rendede yaptım çerek armut, tahminen 20 cc kadardı yaladı yuttu benim lokum:))

havucu cam rendede deneyen oldumu, katı meyve sıkacağı eziyetli oluyor, benimki eski model onunda etkisi var eziyetinde, tefalin sıkacağı var onu istiyorum aslında hem narenciye hem katı meyve birarada ama pratikmidir bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…