2008 Kasım Anneleri

selam bacılar naber..
pek akşam muhabbetlerine katılamıyorum ama bugün eşim yorgun olunca pc bana kaldı ..
mmf canım maşallah demek hastaneden çıktığınızdan beri demir ilacı kullanıyorsunuz..
biz ilk başlarda 3 damla (şimdi 4 damla) devit yarım ölçekte akşam mamasına supravit vitamin verilmişti işde 1,5 ay sonrasımı oluyor ozamanda demir ilacına başladık..3 damla ile sonraki ay 6 damla oldu geçen kontrolde kan değerleri biraz düşük olunca sabah 6 akşam 6 damla ile devam ediyoruz..
ddm canım maşallah sütlü muhallebi yapıyormuşun bizimkiler hazır olan muhallebilerden yiyor pirinç , irmik bunların hepside devam sütlü su ile yapılıyor..
meyve suyunuda ver sen yine vitamin alsınlar benimkiler çok seviyor şimdi akşam küçük biberonun yarısı kadar 50-70 cc kadar içtiler ikiside...

herkes havucu sormuş:)))

bende bebelac kullanıyorum, bugün karfurdan 12 kutu daha aldık, promosyonda görevli bayanda bize 3 tane atkı ( ne yapacaksam:) ve 13 tanede minik tek kullanımlık mama verdi gece mamasıda var bu gece onu verecem bakalım fark edecekmi

darkcım seni bulmuşken hala bebelac 2 mi veriyorsun? burada mamalar değişti 2 nodu kullandığım bebelacın 2 nosu 6. aydan sonra oldu bizde bir ay daha 1 numaraya devam ediyoruz şimdiki 1 numara 0-6 ay arası..

Kızlar en kaliteli mama hangisi SMA mı Milupamı
Ben ek gıdaya geçince yoğurdu filan biberon mamasıyla yapmak istiyorum hangisini alayım

Havucun püresini tülbentle sıkarsak suyu da çıkar.

ben elmayıda rendeledikten sonra tülbente koyup bibeona sıkıyorum.

Walla annelerle çalışmak da zor ddmmim :) benimkide yapma dediğim herşeyi istisnasız yapıyor.

Issız adam uzun sürer diye Lostu izlemeye karar verdim.Araladarda katılırım size.

ben havuç suyunu büyük robotun katı meyve sıkacağında çıkarıyorum robotunuz varsa oda iş görüyor yani parçalarıda plastik metal değmiyor...

Walla ben 2 numara kullanıyorum 4. aydan itibaren diyor üzerinde.henüz yenileri gelmedi buraya sanırım.

Yağmur bu rendelerin üzerindeki çıkıntıları çok sivri olan var birde hafif ucu yuvarlağımsı gibi olanı var.
ben alırken satıcı 2 çeşit göstermişti.ben de baktım sivri olan daha iyi rendeler diye düşündüğümden bunu aldım.Belki seninkinin üzerindeki çıkıntılar çok sivri değildir.

Seyracım bu kaliteli mama işi her doktora göre değişiyor.ben bunu farkettim.

Olabilir canım ya dikkat etmedim hic ben ...
Seyracım bnm doktorum ve cevremdekiler ya SMA Gold dedi yada Aptamil dediler...
Ben SMA Gold kullanıorum ...

selam arkadaşlar ;

iki gündür geze geze bi hal oldum suyum çıktı valla ; çoook yorulduk ,kızımda neye uğradığını şaşırdı kucaktan kucağa ;şimdi de dehşet uykum var yeni düştük eve ,sanırım uyuycam ;eğer uyumassam burdayımdır zaten ..

kıs seda seni facebook a ekledim tenezzül edip kabul etmedin galiba :dilcikar:

aaa ettim kızzz yorum bile yaptım hatunnnn uyuyomusun kıssss
ohh ne güzel gezmişsin
bende de misafir vardı bi dün boştum onda da sabahran akşama kk daydım
bugünde annemlere gittik ananemide alıp geldim yeni girdik sayılır 1 saat oldu bende inanılmaz yorgunum valla

mmf sağol canım deneyip bilgilendirdiğin için,

size bişii soracam bugün armut rendelenince direkt su şekline dönüştü ama elmada püre şeklinde kalıyor ve bende tülbentten geçirmiyorum doğrudan püre olarak yediriyorum yanlışmı yapıyorum sizce? önce suyunu vermek şartmı

Selam kızlarrrrrrr...Herkes iyi değil miiiiiiiiiiiiii?

Seda, elif neettiniz anacım siz??:1shok:..gazanız mübarek olsun:jeyyar:..Şaka şaka inşallah bişiycik yoktur..

Herkes ek gıdaya başlamış hemen hemen biz daha başlamadık..am ahevesleniyorum ben de..Arasıra elma yalatıyorum seviyor şapur şupur..

Darkçım sen de şizoya bağlamışsın benim gibi..rapor al iyi gelecektir..

AYYY ÇıTOSÇUM SORMA VALLA BUGÜN ANNEMLERDE BOL BOL DALGA GEÇTıLER ARDA GELDı SIRA DORUKTA BENDE DıORUM ARDA DORUK SONUNDA BENDE MORUK kaydirigubbakcemile3 BAKALIM KISMET HERŞEY 4-5 NıSAN ARASI BELLı OLACAK ANACIM

Ben cam rende bulamadım biliyor musunuz ya?siz nerden aldınız bebe mağazasından mı züccaciyeden mii.?Eşim kayseri de bir sürü züccaiyeye bakmış bulammaış..

Bence bi sorun olmayacaktır denizcim..ama genzine kaçmasın dikkatli olmak lazım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…