- 21 Nisan 2008
- 5.352
- 1.396
- 373
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #21.381
canımcım ben 2 öğün yani bi sabah 10 bi öğlenden sonra 3 de 1 fincan elma ve havuç karışımı veriyorumilk dişiniz hayırlı olsun atacım...maşallah sütüne de...bebişin kaç kilo oldu...
benim ki de çok iyi alıyordu bu ay düştü..alımı...ama zaten başlayacaktık alsaydı da..
bizi sonuçlardan haberdar et tamamı
zeyna 1 fincan gün de mi cnm yoksa 1 er fincandan 2 kere mii
bu arada yoğurdu nekara nekadar vermeye başlayacaksın ölçü olarak yanii
sağol canım benim hasta olan herkeze acil şifalarTeşekkürler denizanası burda rahatlıyorum sayenizde.
Zeynacıma kocaman bir geçmiş olsun (_)? ıhlamur yaptım sana bi
bardak iç bişeyciğin kalmaz.
valla öle bi güzel kapmışımki hafta sonu iptaldimherkeze iyi akşamlar.
zeyna sen iyi kapılmışsın gribe canım geçmiş olsun.inş.bebeciğe geçmes.
.
ana bende evi resmen domestos bayramı yaptırıyorumbalıgın kendisi başlıbaşına bir dert asorticim.öncesi temizle yıka pişir bi dert,bulaşığı bidert,,ben balığın değdiği kabı kacağı ocağı tezgahı hep çsuyundan geçiriyorum yoksa kokusu çıkmıyor.sonrada evden kokusunu çıkartmak başka bir dert .başlı başına dert yani,afiyet olsun size
afferin sana akkılı kızanım benim seviyorum böle akıllarısağol canım bende hep çamaşır suyuyla yıkarım ama kendi evimde diil kayınvalidenin evinde yapıyorum genelde balığı
elmayı dışarda bekletip ısındıktan sonra suyunu alırsan hiç bi sorun olmaz şekerkızlar bişi sorcam kızıma elma suyu vericem ama oda ısısına gelsin die yarım saat 45 dakika
falan bekletiyorum bi zararı olur mu acep bilen var mı
canım benim valla dün öğlenden sonra doktoruma ulaştım ilaç ismi aldım zaten antibiyotik kullanıyordum ama işe yaramadı bide grip ilacı verdikızlar bütün gün nette problem vardı giremedim zati vakitte yoktu ayacıklarıma motor taktım gene ay bu pazar günlerinden nefret ettimartıkın kaldırıyorum şu pazarları tedavülden:))
zeyna kafacığım geçmiş olsun anacım bana sorsaydınya ilaç ismini emzirirken kullanılan largopen ben kullanmıştım iyileştim ama senin ateşin varmı enfeksiyon yok belki viral bi durumsa biliyosun antibiyotik gerekmiyo boşu boşuna antibiyotiğe bağışık hale geliyosun,
atacık ilk inciniz hayırlı olsun canımcım kasım bebelerinin ilk dişi sanırsam batubey baya acele etmiş
ay geçmişi okudum ama aklıma bunlar geldi sadece.bunadım galbaa
tek başına armut ishal yapabilir doktor dedi elmayla karıştırsan güzelim bence daha iyi olurBenimki elmayı o kadar degilde bugün armut suyu sıktım bayıldı resmen ona kasıgı yicekti nerdeyse :)
ama bi şekilde onlarda yeme alışkanlığı kazanmak zorundalar be güzellikaman yaa bana sıkıcı geliyo koşturmacam azmış gibi hergünçorba yap ayrı meyvesuyu sık yoğurt yap yok kahvaltısı yok akşam muhallebisi çıkar memeni ver daha kolay ve ben buna fecialıştım ama sütlerimde can çekişiyo artık
katılıyorum sanaKızlar elma suyu kabızlık yapıyor çok vermeyin veya armut suyuyla beraber verin
bende SMA Plus kullanıyorum büyük oğlumda da SMA kullanmıştım o zaman Plusu yoktu ama SMA mavisi vardı tek.Biraz pahalı ama nedense Sma ya güveniyorumKızlar hakkaten siz hangi mamayı kullanıosunuz ..?
Ben SMA Gold kullanıorum !..
canımcım sana bi tavsiyede bulanıyım SAKIN TEFALİ ALMA hiç bişeye yaramıyo tecrübe ile sabittirdaha önce elma suyu vermiştim, az öncede armut suyu verdim, cam rendede yaptım çerek armut, tahminen 20 cc kadardı yaladı yuttu benim lokum:))
havucu cam rendede deneyen oldumu, katı meyve sıkacağı eziyetli oluyor, benimki eski model onunda etkisi var eziyetinde, tefalin sıkacağı var onu istiyorum aslında hem narenciye hem katı meyve birarada ama pratikmidir bilmem
bende büyük oğlumda herşeyi rendeleyip tülbentten sıkıyordum ve güzelde sıkılıyordu.tek zorluğu o tülbentin hijyeniydi allahtan sıkıcılar çıktıHavucun püresini tülbentle sıkarsak suyu da çıkar.
ben elmayıda rendeledikten sonra tülbente koyup bibeona sıkıyorum.
Walla annelerle çalışmak da zor ddmmim :) benimkide yapma dediğim herşeyi istisnasız yapıyor.
Issız adam uzun sürer diye Lostu izlemeye karar verdim.Araladarda katılırım size.
yasmin elma suyunu ne kdar verdin günde
Yasmin hayırlı olsun canım ben de merakla bekliyorum başlayacağımız günleri ama bizim için henüz erken. Biz sadece süt alıyoruz tüm gün şu anda. Allaha şükür inşallah en az 1 ay daha devam eder. Çok çaba sarfediyorum ama gerçekten içmediğim yemediğim şey kalmıyor geceleri bile kalkıp sağıyorum memelerim yara içinde ama yine de vazgeçmeyeceğim.
Bizim doktor da meyveyle değil sebze püresi ile başlayacaksınız ama daha erken dedi. Bunu da ilk defa duyuyorum. Hepiniz meyve ile başlamışsınız. Herkes başka bişey diyor zaten bu konuda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?