2008 Kasım Anneleri

VALLA DENıZCıM keşke şaka olsa ama hayırlısı napalım beklemedeyim aldıramam günah zaten ikinciyide istiorum ama bu kadar erken olursa o şok etkisi yaratıyo bide düşündürüyo dikişler yırtılabilirmiş

ayy sedeoşum ben niye görmedim bi daha bakayım ..
lostun 4. sezon 6. bölümündeyim daha bende serisi var cd halinde .ilk 3 sezonu su gibi geçti de 4. sezonu uzun aralıklarla izleyebiliyorum malum kızdan dolayı vakit olmuyor..

ayyyy kıs sedoş senin gibi bi hatunu nasıl görmedim ben yaw..şimcik yorum yaptım bende fotona..sen dehşet güzel bir hatunsun taş gibisin valla ..ay bir an kendimi erkek sandım üfff yavrum demişim ağzımın suları akarak..kaydirigubbakcemile3
neyse ben kaçar kız uyudu bende cuuppp yatağa..

ayyy deme yaw ben çok geride kaldım benim bölümde said ,desmond filan hala gemideler kaydirigubbakcemile3 sen iyice ilerlemişin ..

canımcım ben 2 öğün yani bi sabah 10 bi öğlenden sonra 3 de 1 fincan elma ve havuç karışımı veriyorum
Teşekkürler denizanası burda rahatlıyorum sayenizde.
Zeynacıma kocaman bir geçmiş olsun (_)? ıhlamur yaptım sana bi
bardak iç bişeyciğin kalmaz.
sağol canım benim hasta olan herkeze acil şifalar
herkeze iyi akşamlar.
zeyna sen iyi kapılmışsın gribe canım geçmiş olsun.inş.bebeciğe geçmes.
.
valla öle bi güzel kapmışımki hafta sonu iptaldim
teftişe gelenler bile öle acele ettilerki halime acıyıp git evine yat dediler
ana bende evi resmen domestos bayramı yaptırıyorum
sağol canım bende hep çamaşır suyuyla yıkarım ama kendi evimde diil kayınvalidenin evinde yapıyorum genelde balığı
afferin sana akkılı kızanım benim seviyorum böle akılları
kızlar bişi sorcam kızıma elma suyu vericem ama oda ısısına gelsin die yarım saat 45 dakika
falan bekletiyorum bi zararı olur mu acep bilen var mı
elmayı dışarda bekletip ısındıktan sonra suyunu alırsan hiç bi sorun olmaz şeker
canım benim valla dün öğlenden sonra doktoruma ulaştım ilaç ismi aldım zaten antibiyotik kullanıyordum ama işe yaramadı bide grip ilacı verdi
senin dediğin ilaçda penisilin var benim penisiline alerjim var şeker karnemde kocam kırımızyla yazar
Benimki elmayı o kadar degilde bugün armut suyu sıktım bayıldı resmen ona kasıgı yicekti nerdeyse :)
tek başına armut ishal yapabilir doktor dedi elmayla karıştırsan güzelim bence daha iyi olur
ama bi şekilde onlarda yeme alışkanlığı kazanmak zorundalar be güzellik
düşünsene 15 yaşında sen hala emziriyon delikafadulden
Kızlar elma suyu kabızlık yapıyor çok vermeyin veya armut suyuyla beraber verin
katılıyorum sana
Kızlar hakkaten siz hangi mamayı kullanıosunuz ..?
Ben SMA Gold kullanıorum !..
bende SMA Plus kullanıyorum büyük oğlumda da SMA kullanmıştım o zaman Plusu yoktu ama SMA mavisi vardı tek.Biraz pahalı ama nedense Sma ya güveniyorum
canımcım sana bi tavsiyede bulanıyım SAKIN TEFALİ ALMA hiç bişeye yaramıyo tecrübe ile sabittir
phliphs yada braun tavsiyemdir bunlarda tecrübe ile sabittir
bende büyük oğlumda herşeyi rendeleyip tülbentten sıkıyordum ve güzelde sıkılıyordu.tek zorluğu o tülbentin hijyeniydi allahtan sıkıcılar çıktı

merhaba arkadaşlar
bir sayfa kadar alıntı yaptıktan sonra size son durumumu bildireyim.dün 2 tane hastane gezdim.biri bana verilmmesi gereken bi antibiyatik verdi kaçtım diğer sadece minoset verdi oda plus sanki kullanabilrimişim gibi annatamadım ikisinede penisilin alerjim olduğunu ve plus ağrı kesicinin süte geçtiğini.
en sonunda kendi kbb doktoruma ulaştım ve o bana telefonda yazdırdı ilaçlarımı aldımda az buçuk gözüm açıldı. tamam hala gribim ama c.tesi akşamı ve pazar sabahı gibi değilim.Allahıma şükür. şu anda malesef dinleneceğim yere gene işteyim :1no2:
bu kadar hastalığım arasında yavru kuşumdan hep uzak durdum ve ona sarılmayı onu öpmeyi çok özledim.

yasmin elma suyunu ne kdar verdin günde

Asorticim ilk defa denedim.Yarım yeşil elma suyunu katı meyve presindenden alır almaz verdim.İlk suyunu birkaç gün sonra püresini vereceğim.Haftayada mama içine muz ezmeyi düşünüyorum.Bu arada elma suyunu ısıtmadım.Çünkü ağzında hemen yutmuyo.Ağzında ısınıyo biraz.Kayınvalidem pekmezli yoğurt veriyo günde 1 fincan.Her hafta değişik bişi deniyoruz.Sütüm 270 cc falan çıkıyo makine ile.Yani tam yetmiyo ben bürodayken.Kadın doğumcum mama yerine sebze çorbaları , yoğurt falan verin dedi.O yüzden anne sütü yanında önce meyve suları, sonra basit sebze çorbaları vereceğim.

Juli bende anne sütü için savaş verenlerdenim.4 aydır veriyorum.10 gündür biraz meyve suyuna falan başladık.Neler yiyorsun?Doğumdan çıkınca 69 kg 'a düştüm.Sırf süt vermek için 8-9 kg aldım.Sen aldın mı kilo?

günaydın kasım gacıları geçmişi okudum bi selanm veriim dedim .ve kaçar işler birikti gene evin ortasına bomba düştü şu evi bi hali yoluna koyiim gelirim gene

günaydın fistuklar
anacım bir sürü şey konuşmuşsunuz ek gıdalar,kaza kurşununa gidenlerkaydirigubbakcemile3
benim dün yine misafirim vardı eltilerim falan gelmişti malum bizde lig tv olduğu için her hafta sıonu bizdeyiz ama akşam kocişe dedim her pazar biri gelmek zorunda değil bize dedim çünkü benim kızım sesden hiç hoşlanmıyor eltiminde 11 aylık oğlu var Allah medet oda biraz mızmız tam kızı uyutuyorum bir bağırma kız uyandı dün öğlen 12den gece 11e kadar gram uyku uyumadı ne süt içti öyle olunca benimde sütüm yorgunluktan dün çokazdı zaten sabah ve gece emzirmek dışında sağarak veriyorum sütünü onu bile içmedi ne zman ki kaynımlar gitti bizim kız emip uyudu ama tam bir faciaydı dünkü halim bir ara sol kolum tutmuyordu-tatlicadiarzu-
kocişe dedim o da anlayış gösterdi zaten söz konusu yağmur oluncaevde akan sular duruyor tamam dedi ve sustuÇok üzgünüm çoook
bende daha erken fakat kızıma dün 2 çay kaşığı felan elma suyu verdim biraz soğuktu fakat cezvede ılıttım öle verdim yaladı yuttu bu sabah da parmağımın ucuna azıcık dut pekmezi verdim ağzını buruşturarak öyle bir yedi ki benim kuzum sormayın
bizde son durumlar böyle fakat bende öksürmeye başladım ne güzel hamile kaldığımdan beri hiç hasta olmamıştım çok ağır değilim ama bu öksürük beni mahvettikafamçokkarıştı

mmf bir ara da bize uğrasan yaaaaaa aslında benim evim pek karışmıyor kayınvalidemde yeyip içtiğim için ama dün misafirim olduğu için ev ters döndü valla içtiğimiz çay bardakları falan mutfakta tezgahta duruyor ya yatağıda toplamadım akşama girer yatarım napim

bana kim uğrasın lavişcimdelikafadulden
halıları yıkamaya veriim dedim ama baktım 2 ay daha idare eder nasıl olsa mayısta temizlik olacak büyük o zamanda vermeye kalkıcam kociş kızıcak bu sefer çokmüsrifmişimde:mymeka:

bizim evde aynı mmmfnin dediği gibi bomba düştü resmen
hastayım benim hastabakıcı kociş eve bomba düşürdü nasıl beceriyo bu kadar dağıtmayı annamıyorum
banlı eylül msn ye ikinci yolda demiş yazdım cevapda vermedi acaba şokingen mi oldu çok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…