- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #21.401
ona müsriflik denmez temzilik denir belirt canım eşinebana kim uğrasın lavişcimdelikafadulden
halıları yıkamaya veriim dedim ama baktım 2 ay daha idare eder nasıl olsa mayısta temizlik olacak büyük o zamanda vermeye kalkıcam kociş kızıcak bu sefer çokmüsrifmişimde:mymeka:
hoşbulduk eylülcüğüm kızlar size bişey sorucam sizdede varmı yoksa bana has bi bozuklukmu akşama kadar kafamda abuk sabuk şeyler kurup hayıflanıp duruyorum.göğüslerim gece gündüz şakır şakır akıyordu artık çok sıkılmıştım ıslak ıslak gezmekten ped dayanmıyor havlu ile geziyordum bu günlerde biraz daha normalleşti düzeldi bu seferde hah kesiliyo işte demeye başladım.Çocuk huysuzlansa hah kakasını yapamıyor yok biyeri ağrıyor yazıyorumda yazıyorum.eşim kucağına aldığında olurda çocuğun biyerini falanmı acıtır diye düşünmeden edemiyorum normalmi acep bu halim düşünmeden edemiyorumkafamçokkarıştı
günaydın kızlar...bir nerhaba diyeyim dedim...sabahtan beri oğlumu beslemekele uğraşıyorum..aç ama emmiyor gazı tutuyor..zorla pirinç maması vermeye çaılışıyorum heryer mahfoldu...
bu beslenme meslesi beni çok yordu gerçekten..doğdupğundan beri böyle...ağlaya ağlaya yola getire getire emziriyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?