2008 Kasım Anneleri

kızlar herkeze tünaydın artık evde bir bilgisayar var sık sık uğrarım.evlerden söz açılmışken gelinde benim evi görün camlarda kir ikinci bir tül katmanı olmuş perdeleri çekmeye hacet yok bide evde nereye elimi atsam saç tellerim geliyor ifrit oluyorum hormonlarım uçusuyor galiba.Ha ızlar unutmadan ben grip olmayayım diye hergün adaçayları hüpletiyordumda anne sütünü azaltıyormuş acayip tırstım görünce bilmeyen varsa okusun nette baya bi bahsediliyor.

polipe hoşgeldin şeker ;
cam işini dün gezmeye gitmeden sabahın köründe hallettim.bütün camlarımı sildim anaa üstüne yağmur yağdı..olsun temizlendi keyfim yerine geldi 1 aydır nerdeyse silinmiyodu..

hoşbulduk eylülcüğüm kızlar size bişey sorucam sizdede varmı yoksa bana has bi bozuklukmu akşama kadar kafamda abuk sabuk şeyler kurup hayıflanıp duruyorum.göğüslerim gece gündüz şakır şakır akıyordu artık çok sıkılmıştım ıslak ıslak gezmekten ped dayanmıyor havlu ile geziyordum bu günlerde biraz daha normalleşti düzeldi bu seferde hah kesiliyo işte demeye başladım.Çocuk huysuzlansa hah kakasını yapamıyor yok biyeri ağrıyor yazıyorumda yazıyorum.eşim kucağına aldığında olurda çocuğun biyerini falanmı acıtır diye düşünmeden edemiyorum normalmi acep bu halim düşünmeden edemiyorumkafamçokkarıştı

polipecim sanırım bu kişiye has bişey ;biraz evhamlısın sanırım bu genelde de böyledir heralde sadece çocukla sütle kakayla ilgili değildir,bu senin yapından kaynaklıdır.bende bazen ufak şeylere bile hayıflanırım ..bazende salarım iyice.normal canikom normal ..

Canım, sen bunları düşünebiliyosan zamanın var demektir.Bence yün falan ör.Yoksa sütün gerçekten azalır.Birde bebekler artık daha çok emiyo.Sütünün eskisi gibi dolu dolu olmaması normal.Benim önceden dolu göğsümü birkaç defada bitiren bebeğim şimdi tek seferde hallediyor.Kendini başka şeylerle meşgul et.Bende evhamlıyım.Ama bu bize zarar veriyor.Sıkıntı yapma.Herkes kısmeti kadarını içer.

Tünaydın kıslarr
tam girdim bir selam vereyim dedim saolsun işler dağ gibi birikmiş 3 gün ofiste olmayınca milletin beni arayası tutmuş ..
geçmişe şöle bir bakayım dedim yarıda kaldı ama okuduğum kadarıyla zeynacım çok geçmiş olsun canım
atatanem ilk inciniz hayırlı olsun artık darısı bizlere :))) artık br buğday kaynatıverin
başkada bişey hatırlamıyorum

Günaydın kızlarrrrrrrr...

Zeyna geçmiş olsun şekerim..bu hastalığıkların en iyi ilacı istirahat ama o da biz de yok maalesef..

Polipe o kadra kaygılı olman hem san ahem çocuğa zarar..

hayırdır kızlar ne o 2. lerden bahsedilmiş
aman allah korusun allah olmayana versin ben uzun bir süre almayayım mümkünse :)
biz daha ek gıdalara başlamadık 27 sinde doktor kontrolümüz var ondan sonra başlayacakmışız bakalım bizimki nasıl tepki verecek.
bu arada dün halama gittik oturmaya aman allahım artık kızım insanları seçiyor tanıyor halamı uzun süre görmemişti kadının yüzüne baktıkça dudaklarını büzüp ağlamaya başladı ve öle böle ağlama değil alışana kadar da ağlama nöbeti devam etti neyse uyudu uyandı da sonradan keyfi yerine geldi hanfendinin.ama yazık halam öyle çok üzüldü ki ağlattığı için bakamadı kızın yüzüne tekrar ağlayacak diye :))

ay kıyamam yaaa demek dudaklarını büzüp ağladı, canım benimm

benimki seçmiyor şimdilik, cumartesi günü arkadaşlarım gelmişti kimin kucağına gittiyse kaldı, hatta ben servis yaparken arkadaşın birisi uyuttu, sadece beni görünce gelmek istiyor ama almayıncada sorun etmiyor, inşallah ayırmaz bundan sonrada

benim kız çok fena insan seçiyor .hele babaannesi ni hiç sevmiyor ödü patlıyor onu görünce ,kadın çok hırpalıyor onu çünkü bağırarak seviyor korkuyor kuşum dudakları bir büzüyorki içim gidiyor..

günaydın kızlar...bir nerhaba diyeyim dedim...sabahtan beri oğlumu beslemekele uğraşıyorum..aç ama emmiyor gazı tutuyor..zorla pirinç maması vermeye çaılışıyorum heryer mahfoldu...

bu beslenme meslesi beni çok yordu gerçekten..doğdupğundan beri böyle...ağlaya ağlaya yola getire getire emziriyorum...

ilk defa birde böyle birşey yaptı herkes çok şaşırdı zaten. bende diorum sonrasında babaanneyi görüncede böyle yap tamam mı kızım gitme ona da diorum.. ne de olsa onu da 2 aydır görmüyor :))))) allahım ne cadı gelinim :)))

Diloks aynen senin gibiyim.Doğdu doğalı beslenme savaşımız var.Sütüm geldi gelmedi, gazından emdi emmedi, aç mı yattı tok mu?Devamlı bir savaş halindeyim.Şu 6 ay bitsede suçluluk hissetmeden mama verebilsem.Psikolojim bozuldu.Seni çok iyi anlıyorum.

selamlarr
zeynacım geçmiş olsun cnm bende nezle oldum yaa burnum akıp duruyo kıza geçmez umarım
seda hadi hayırlısı tatlışş 2.geliyo herhallkaydirigubbakcemile3bu arada cnm ev eıyoruz kiralık sen bana yakınsın varsa çevrende temiz güzel ev bi haber et yavrum 700 milyondan fazla olmasın ama...
çoğunluk başlamış ek gıdalara hafta sonu bizde başladık daha önce tattırıyodum ama bu sefer tam başladım elma suyu denemiştim daha önce c.tesi havuç rendeledim piroşun mendilinin birini bu işe tayin edip ondan süzdüm kaşığada alışşsın diye kaşıkla verdim dünde armut suyu verdim ama onu pek sevmedi bende sevmem zati bana benzedi kızan heral
bide h.sonu doktora gittik boğazından doğduğundan beri hırıltı sesi geliyodu piroşun sağlık ocağına gittiğim dönemde sormuştum hemşire yenidoğanlarda olur normal demişti ama baktım geçmiyo doktorumuza sorduk boğazına baktı sırtını falan dinledi zaten bunları her seferinde yapıyo bi sorun olmuyodu ama işte baktı tekrar bazı bebklerin ses telleri yumuşak oluyo böyle ses çıkıyo normal dedi 1-2 yaşına kadar geçer dedi geçer inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…