- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #21.421
Julicim bu süre zarfında sadece anne sütümü alıyor o kadar süt stoklayabiliyormusun kaç cc saklıyorsun ne kadar aralıklarla veriliyor.Bende artık stoklamaya başlamalıyım nöbet tutacağım buda demekki 24 saat yollarıda sayarsan 27-28 saat bebeğimden ayrı olacağım.Böyle olunca memeyi bırakmaz dimi kızlar 3 gün evde 1 gün nöbette olacağım.
1 gün boyunca biberon alırsa memeyi bırakmasından korkuyorum:çok üzgünüm:
Seyra 2 saate bir 100 cc veriyoruz ben yokken. Ben de iş yerinde aynen 2 saatte bir sağıyorum. Yetmediği oluyor çoğu zaman o zaman da buzlukta stok yapmıştım oradan 100 cc çıkarıyoruz. 400 cc falan içiyo hortumcu, son mamaya da ben yetişiyorum.
selam kızlaaaaaaaaaaaaar çok mutluyuuum oğlum ilk dişini patlattı:)))bayram yaptık walla.
ben ek besine falan başlamadım daha dr kesin emir verdi sütün çok iyi gerek yok demişti.çarş. kontrol var bakalım bizim oğluş nasıl çıkıcak.
Atacım hadi hayırlı olsun. Maşallah demek ki Batu'nun kemik gelişimi çok iyi.
selam kızlar,
zeyna ne yaptın ilaç iyi geldimi? biraz toparlayabildinmi
juli ne haber karşılaşamıyoruz bir süredir seninle, bugün iştesin dimi kolay gelsin
seyra allah kolaylık versin geçekten uzun bir süre çok özleyeceksiniz birbirinizi
diloks dün cevap veremedim, benim denizinde saçları sapsarı ama fotoğraflarda tuna gibi havuç kafa çıkıyor o nedenle sordum,
asorti neredesin, sıkıldın gittin kendine başka uğraş buldun sanırım
dark kolay gelsin canım seni çok iyi anlıyorum
beyazmelek sabret canım, mutluda olsan ücretin zamanında ödenmemesi can sıkıcı bir durum
Evet canoo karşılaşamadık ben de ösledim valla yaaa :) Bir koşturmaca gidiyor bir de hastayken çok gelememiştim. Şimdi antibiyotikle düzeldim.
Kızlar bİz 6.aya gİrdİk
bİr defa verdİm havuÇ ve elma suyu İÇmedİler bende bİr daha vermedİm
yanlıŞmı yapıyorum
Çorba ve yoĞurdu zorla verİyorumda muhallebİyİde seve seve yİyİyorlar
ama o İkİsİnİ İÇmedİler onlarıdamı zorla vereyİm kİ kaŞıkla falan
aÇıkÇasıda onları sıkmak zor gelİyoo
makİnanİn heryerİ batıyo bİde onu temİzle
zaten bebeler 2tane
Canım doktorların şöyle bir önerisi var. Eğer bebek istemezse bir hafta bekleyin sonra tekrar verin zamanla alışır öyle, sakın zorlamayın diyorlar.
üşenmedim gittim havuç rendeledim camrendede evet rendelendi ama vermedim karnı ağrırsa diker bizi ayağa zaten huysuz çok pufffff
Valla üşenmezsin sen hiçbir şeye helal olsun :) Ziyan etmeseydin fatihe içirseydin :)
Kızlar en kaliteli mama hangisi SMA mı Milupamı
Ben ek gıdaya geçince yoğurdu filan biberon mamasıyla yapmak istiyorum hangisini alayım
Ben de yoğurdu ve muhallebisini falan biberon mamasıyla yapmak istiyorum. Bence tüm mamalar aynı Seyra, samimi doktorlar böyle söylüyor.
Juli bende anne sütü için savaş verenlerdenim.4 aydır veriyorum.10 gündür biraz meyve suyuna falan başladık.Neler yiyorsun?Doğumdan çıkınca 69 kg 'a düştüm.Sırf süt vermek için 8-9 kg aldım.Sen aldın mı kilo?
Yasmin sende mi ben de sütüm azalmasın diye 4 kilo aldım. Her sabah pekmezin içine çörekotu katıp içiyorum. Evden çıkmadan ısırganotunu kaynatıp mutlaka içiyorum. 2 bardak süt içmeye çalışıyorum. Kuru incir ve havuç da kaynatıp içiyorum. İş yerinde 3-4 fincan rezene ve günlük 3 litre su. Yemeklerde mutlaka yeşillikli salata. 1 öğünde mutlaka et ya da tavuk. Yani hep düzenli beslenmeye çalışıyorum. Ağzıma attığım her lokmada sütü düşünüyorum :)
ay kıyamam yaaa demek dudaklarını büzüp ağladı, canım benimm
benimki seçmiyor şimdilik, cumartesi günü arkadaşlarım gelmişti kimin kucağına gittiyse kaldı, hatta ben servis yaparken arkadaşın birisi uyuttu, sadece beni görünce gelmek istiyor ama almayıncada sorun etmiyor, inşallah ayırmaz bundan sonrada
Ya benim kızım da çok seçiyor inanılmaz. Aynean öyle dudak büküp ağlıyor. Bir de korkunca da öyle ağlıyor. Mesela babası hepşırınca :)))
günaydın kızlar...bir nerhaba diyeyim dedim...sabahtan beri oğlumu beslemekele uğraşıyorum..aç ama emmiyor gazı tutuyor..zorla pirinç maması vermeye çaılışıyorum heryer mahfoldu...
bu beslenme meslesi beni çok yordu gerçekten..doğdupğundan beri böyle...ağlaya ağlaya yola getire getire emziriyorum...
Dilekçim kolay gelsin gerçekten işin çok zor. Allah sabır versin sana.