2008 Kasım Anneleri

Seyra 2 saate bir 100 cc veriyoruz ben yokken. Ben de iş yerinde aynen 2 saatte bir sağıyorum. Yetmediği oluyor çoğu zaman o zaman da buzlukta stok yapmıştım oradan 100 cc çıkarıyoruz. 400 cc falan içiyo hortumcu, son mamaya da ben yetişiyorum.

Atacım hadi hayırlı olsun. Maşallah demek ki Batu'nun kemik gelişimi çok iyi.

Evet canoo karşılaşamadık ben de ösledim valla yaaa :) Bir koşturmaca gidiyor bir de hastayken çok gelememiştim. Şimdi antibiyotikle düzeldim.

Canım doktorların şöyle bir önerisi var. Eğer bebek istemezse bir hafta bekleyin sonra tekrar verin zamanla alışır öyle, sakın zorlamayın diyorlar.

üşenmedim gittim havuç rendeledim camrendede evet rendelendi ama vermedim karnı ağrırsa diker bizi ayağa zaten huysuz çok pufffff

Valla üşenmezsin sen hiçbir şeye helal olsun :) Ziyan etmeseydin fatihe içirseydin :)

Kızlar en kaliteli mama hangisi SMA mı Milupamı
Ben ek gıdaya geçince yoğurdu filan biberon mamasıyla yapmak istiyorum hangisini alayım

Ben de yoğurdu ve muhallebisini falan biberon mamasıyla yapmak istiyorum. Bence tüm mamalar aynı Seyra, samimi doktorlar böyle söylüyor.

Yasmin sende mi ben de sütüm azalmasın diye 4 kilo aldım. Her sabah pekmezin içine çörekotu katıp içiyorum. Evden çıkmadan ısırganotunu kaynatıp mutlaka içiyorum. 2 bardak süt içmeye çalışıyorum. Kuru incir ve havuç da kaynatıp içiyorum. İş yerinde 3-4 fincan rezene ve günlük 3 litre su. Yemeklerde mutlaka yeşillikli salata. 1 öğünde mutlaka et ya da tavuk. Yani hep düzenli beslenmeye çalışıyorum. Ağzıma attığım her lokmada sütü düşünüyorum :)

Ya benim kızım da çok seçiyor inanılmaz. Aynean öyle dudak büküp ağlıyor. Bir de korkunca da öyle ağlıyor. Mesela babası hepşırınca :)))

Dilekçim kolay gelsin gerçekten işin çok zor. Allah sabır versin sana.

Ayyyy bitti sonunda. Giderken yollardan topladım çenelerinizi, hepinizinki düşmüş :))

ıki gündür kuzuyu bırakmak çok zor geliyor kızlar. Çok tatlı oldu. Bir de sanki gerçekten özlüyor o da beni gibi. Aç bile olmasa benden hemen önce süt bile içmiş olsa meme istiyor, oynuyor, vuruyor memede kalmak kucağımda olmak istiyor hep. ıçmese bile meme açık kalacak :))) deli mi ne :) Kapattığım anda basıyor çığlığı, şımarııııık. Bak gene gözümde tüttü canım kızım.

Bakıcımız da bu sabah börek yapmış getirmiş, kızıma tokalar almış. Ay çok seviyorum ya kızımın B teyzesini. Allah bozmasın yaaa

bende öyle diyorum bazen cnm bende cadıyım biraz:)) aman zaten sinir benim kaynanam en son gittiğimde dedim ip alıyımda pirayeye hırka ör tamam al örerim diyo demiyo ben alırım ipini cimri şey 2-3 milyon vermekten çekiniyo cimri insanları hiç sevmem allah başıma verdi ama allahtan kocam öle deyil,4 katlı apartmanları var 1inde kendileri oturuyo 2si kirada bazen sıkışıyoruz bi dairenin kirasını bize verin diyoruz vermiyolar niye yettiremiyomuşuz dedim torunları olunca değişirler ama nerdee bebek arabası alırken siz alın demiş eşim almadılar ne zaman bişey istesek geri çeviriyolar ayy sinir oldum yineekötükedihüso

özler tabi annesi, özlemezmi, herşeyi anlıyorlar artık, benimki hala küsüyor almaya gittiğimde

b teyze konusunda allah bozmasın çok şanslısın, için rahat en azından

pirayecim bi an kendi kayınvalidemi gözümde canlandırdım :))) tıpkı aynısı bendekide ev konusunda bilem :))
ben artık takmıyorum hatta samimiyetim bilem yok 1 aydır sonki olaylardan sonra hiç ama hiç konuşmadık zaten 2 aydır gelen giden de yok bende artık gitmiyorum..
ben hiç cadı gelin olmadım zaten o yüzden tepeme çıktılar ya .. artık diyorum allah ikinci gelinde burunlarından getirecektir onlar daha gelin nasıl olur görmediler etme bulma dünyası bu ..

maşallahh deniz oğlana kocaman oldu bunlar ya kaydirigubbakcemile3
julicim aman allah bozmasın b teyze ile aranızı ne mutlu sana allah gönlüne göre bir bakıcı b teyze verdi..

sağol julicim:)

doğduğunda olan saçları döküldü, tepede ten ten gibi bir kaç tel kaldı yenileride çıkıyor artık, sarıya benim lokum pek belli olmuyor

bende takmıyorum o kadar alıştım artık yapçak bişey yok biz küs deyiliz görüşüyoruz ama ben baya mesafeliyim yoksa tepeme çıkarlar başedemem en iyisi mesafeli olmak.bende senin gibi diyorum canım 1 gelinleri daha olcak bakalım o böyle sessiz kalcakmı...

lelal, piraye, eylül teşekkürler kızlar:)

eylül sakal değil ama sarı sarı bıyıkları var benim küçük adamınkaydirigubbakcemile3

valla julicim tahmin edebiliyorum ne tatlı olmuştur şimdi...tuna da gazı olmadığı zamanlarda göğsümde kalıp beni izliyor emmiyor gülüyor..o anları hiç birşeye değişmeme..bakıcı konusunda da şanlısınız bu şansınız hep devam etsin cnm benim..

piroş ve lelal bu kaynana mevzusu malesef insanın canını hem sıkar hem yakar...benimkiler uzaktalar hiç bir şeyime karışmazlar...tabi ki uyumszu olduğumuz yerler olur ama önemli olan görmemek..
ammaaaaannnn deyip geçelim...bebeğimizden ve eşimizden mutluyuz yaa ....

eylül sabah sabah ne camı yaaa...hayranım senin şu düzenine...benim de ev darmadağınık,çünkü tuna aklımı başımdan aldı bugün yinee...

başka kim vardı bir bakayımm

maşallah denizin anası denize beni yiyin diye bakıyor resmen
bizim yavru kuşunda tepesi dökülmeye başlamış hatta baya dökülmüştü işte o zaman sıfıra vurdurduk şimdi kendi saçları çıkıyo fırça gibin. kestirdiğimiz saç. kızılmsı bi sarıydı fındık kabuğu gibiydi bakalım bunlar nasıl çıkacak merak ediyorum.

bu arada bir paylaşım....deha önce de dikkat etmiştim ve bu gece tecrübeyle sabitlendi..sihirli sözcük..ISPANAK

gece göğsümün biri patlayacaktı neredeyse...tunayı uykusundan alıp zorla emzirdim,yoksa dayanamayacaktım....bana inanılmaz süt yaptığuna kanaat getirdim..bu 3 oldu..tabi herkeste aynı mı olur bilemem ama denemeye değer mi kizlarr..

anammmmmmmmm uçuorummmm kızzz şımarttın beniiii hihoyyyt ayy yavruşum seninde ağzın burnun fındık gibim maşallahhh yavrum benimm

piroşşşş kızzz daha net bişeyy yokk kızzz ay buarada bana yakın gelsen ne güzel olurrr çok sevinirim çocukları alır alır gezerizz kızzzz burada çok var 700 e mynetten falan baksana şeker aklımda da olsun haber veririm buarada bende nisa hastanesinde müberra hanıma gidiorum artık çok tatlı ve ilgili bi bayan 8 nisanda ikinci kontrol senin nezaman keşke denk gelsek
dilekçim o olayı ben çok yaşıyorum göğüslerim hep şişiyor çocuk yutkunamıyor hiç sürekli üstüm başım ıslak geziyorum valla
buarada bende dün annemdeydim ananemide alıp bize geldim arada uğrar uğrar bakarım hepinizi çok sefioruuuuuuuuuuum:asigim::1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…