2008 Kasım Anneleri

zeynacım teşekkür ederim tatlım, efenin saçı daha sık çıkar sanıyorum kesildiği için

dilek ne mutlu sana, benim yiyip içmediğim şey kalmamıştı ama işe yaramadı süt konusunda

kıs seda bende bekarlığımda bahçelievlerde oturuyordum haznedarda ,annem hala orda bende hafta sonları ,bu arada bende nisa hastanesine gidiyom..

sedoşumm bizim o tarihte kontrolümüz yok ama ben zaten hastanenin yanında oturuyorum 1 apartman var armızda bana gelsene o gün cnm uyarsa otururuz ne güzel:))evde aklında olsun cnmcım dediğin yerdende baıyım ben

eylülcüm ben evlendikten sonra buraya geldim basınsitesinde oturuyorum şuan önceden fındıkzadedeydim sen hangi doktora gidiosun ayy madem aynı yere gidioruss buluşalımmmm

kıssss piraoş gitmiş bizde ona gidelim die konuşuyoruzzz kız zeyna benim kısırım çok meşhurdur bigün yapayım hatta facete mercimekli köfte yapmıştım onun resmi var : kıss juli sen iste haftasonu buluşalım ama piroştan cvppppp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…