2008 Kasım Anneleri

ayy zeynocuk ilaçtandır ilaçtan,kedidir kedi gibi oldu :)))

ayy valla koymuş sedoş mercimek köftesinin resmini bide yoğurduğu ellerini de koymuş :)))

piroş ona gelcemizi duyunca kaçtı :)))

ben de acıktım...eşimde bir kaç eksik vr onları almaya gitti.gelirken de kuzeni var burada onu getirecek...biraz oturur sanırım,tabi gelirse..bekliyorumm...

kızlar az önce eşimle konuştum ..eşim yıllık izinde kız malum annemdeydi annem banka işi için dışarı çıkmış bizimkilerde evde yalnız .. benim cimcime her türlü operasyonu gerçekleştirmiş.. bir güzel m.k operasyonundan sonra mama yemiş sonra saolsun onlarda dışarda .. :))) koçiş dioki yapmadıklarını yapıo sabrımı ölçüyor sanırım :))) hallerini çok merak ediyorum..

ben geldiiiiiiiim
hepinizi nasıl da özlemişim
bizim bıcırık beni çok oyalıyo giremiyorum nete
ama bundan sonra daaha çok burada olacağım inşllah

bu arada cuma günü işe başladım ne kadar zor geldi oğlumu bırakmak
bugün 3. günüm ve Emirle anneannesi ilgileniyor sağolsun
en azından gözüm arkada kalmıyor ama çok yoruluyorum
hem iş hem bebiş
Allah hepimizin yardımcısı olsun
geçmişi okuyamadım umarım herkesler iyidir

aha tam bana göre kek yapmada üstüme yoktur ..yeterki neli istediğinizi söyleyin eylül halleder ..

lelalcim bende şu anki hallerini merak ettim doğrusu ..

fater hoşgeldin kısss özlettin

selamlar,
bugün haftaya temiz başlayım deyip evi p...k götürmeden temizliğe giriştim. .:dance:
oğlanlar uyumadan makinayı çalıştırdım tüm evi süpürdüm..elektrik süpürgesinin sesden korkmuyorlar... onları uyuttum banyoyu yıkadım çıktım.. yerleri sildim tozları aldım.. oğluşlar uyandı mamlarını verdim altlarını değiştim.. biraz oynaştık yoruldular iyice biri kendi kendine uyudu diğerinide ben uyuttum çamaşırları topladım yerlerine yerleştir mutfağı topla bulaşıkları diz makinayı çalıştır.. yoruldum birde bunları yapamadan önce üzerinize afiyet birazcık kırgınlığım vardı grip banada geliyor sanırım... çayımı yudumlarken bakayım dedim..
çok şükür temiz evde oturmak gibissi yok miss gibi kokuyor şimdi ev valla.. :1rolleyes:
ama daha akşama yemek yok ya buzluktan hazır bişey çıkaracağım yada kahvaltı gibi yapacağız yoruldum çünki önceden 1 saatde bitireceğim işi bebelerle 3 saatde bitirdim..
buluşmayı düşünüyormuşunuz gezin anacım...şakkıdıyerimseniben

anam ben ağlayan pasta yaparım biliyonuz mu o pastayı bilmem süper oluyo kaydirigubbakcemile2
ayy valla açlığım tavan yaptı cokacimcoook
hoşgeldin çalışanlar kervanına fatercim

nazlımelek senin anlattıklarını okurken ben yoruldum valla.. ay helal olsun sana ya ben bir tanesiyle bu işleri zar zor yapıyorum sen iki tanesiyle maşallah yani .. allah enerjini gücünü eksik etmesin ..

heh bende şimdi gördüm takvimimi .. ya bilgisayarım sapıtmış ben yokken bilgisayarımla oynamışlar ofise geldiğim ilk gün deli oldum kastım kavurdum ortalığı hala toparlamaya çalışıyorum.. .
bende açıktım yaa ne yesem die düşünüyorum ..

sağolun kızlar
eylülcüm hoşbulduk canım bende özlemişim
sorma zeynacım ev ne kadar rahatmış şimdi daha iyi anladım
çalışınca çok zor

Fater hoşgeldin hem buraya hem zavallı çalışan anneler kervanına :))) Köle Isaura halt etmiş bizim yanımızda sen ne diyosun.

Kızlar bu arada Piroş gelsin bu buluşma işini ciddi ciddi konuşalım. Hiç aklıma gelmemişti evde buluşabileceğimiz. Bebeleri de yatırırız Piroş'un beşiğine yan yan sıra sıra. Yerler birbirlerini valla :) Yok bana gelin dicem ama en uygun yer Piroş'unki gibi sankim :)

Nazlımelek aynı işleri ben de dün işten eve gidince yaptım sonra gene 1 buçukta uyuyup gece 3 defa kalkıp yarımşar saatten sabah da 8 de kalktım yine evi topla kızı emzir ve işe gel yaptım bu seninkilere ek olarak. Ama maşallah senin kuzuların 2 side uslu galiba yapacak fırsat buluyorsun.

ay juli piroş arkasına bakmadan kaçtı valla bunca hatun ve bebe yi görünce bizde tam çıkıyoduk moduna girdi ..
siz en iyisi bana gelin hem merkezi biyer :roflol:

sağol julicim
ben henüz yeni başladığım için bir düzen oluşturamadım henüz
ama çok iyi planlamalıyız yoksa herşey birbirine girecek bu gidişle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…