- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #21.481
seninki çok merkezi biraz daha sapa birinde buluşalım be delikafaduldenay juli piroş arkasına bakmadan kaçtı valla bunca hatun ve bebe yi görünce bizde tam çıkıyoduk moduna girdi ..
siz en iyisi bana gelin hem merkezi biyer :roflol:
evet paris iki adımHe tabi ordan da Bulgaristan'a geçeriz hatta gelmişken dimi. Avrupa'nın merkezindesin sen :))
e o zaman ormanda buluşak..hem sapa hem piknik yaparız ,bebeleride salarız ormana hihoyyytseninki çok merkezi biraz daha sapa birinde buluşalım be delikafadulden
eylül valla belli olmaz havalar ısınsın bende piraye gibi gelebilirim sana hazır teyzeme gitmişken belli mi olur sositososito
gerçi daha ben popomu kaldırıp meydana bile gidememiş bir zatı muhterem olarak konuşuyorum ..kaydirigubbakcemile3
Fater süt işini ne yapıyorsun?
canım sağıp bırakıyorum anneme
işe gitmeden emziriyorum
iki buçuk saat sonra annem sağdığım sütü içiriyor iki saat sonra ben gelmiş oluyorum
Allah'tan yarım gün çalışıyorum
şimdilik böyle idare ediyorum canım
kalimerocum sen bize bakma konuşuruz konuşuruz orda kalır kimse kimseye gitmez buluşulmaz..
ayyyy gelelimpiroşşşşş hadi net gün belirleyinnnn herkes bişey yapıp getirsin ama yük olmak olmaz benden kısırrr 11 nisan cumartesi ii mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?