2008 Kasım Anneleri

eylül valla belli olmaz havalar ısınsın bende piraye gibi gelebilirim sana hazır teyzeme gitmişken belli mi olur sositososito
gerçi daha ben popomu kaldırıp meydana bile gidememiş bir zatı muhterem olarak konuşuyorum ..kaydirigubbakcemile3

He tabi ordan da Bulgaristan'a geçeriz hatta gelmişken dimi. Avrupa'nın merkezindesin sen :))
evet paris iki adım

seninki çok merkezi biraz daha sapa birinde buluşalım be delikafadulden
e o zaman ormanda buluşak..hem sapa hem piknik yaparız ,bebeleride salarız ormana hihoyyyt

ay gel şekerim gel ,avrupaya çıkacak olanlar bana uğramadan geçmesin sengözlerimebaksanab

anaaa banamı geliyosunuz gelin anacımm hapiciğnizi beklerim valla daha önce gelmişti aklıma en ortada olan benim bana çağırıyım diye siz benden önce davrandınız kararlaştıralım herkese uyan bi gün olsun...evim döt kadar piroşun beşiğide bi damlacık ama siz gelin yeterki bebelerinizide sizide sığdırırım benŞeniz

sağol julicim karınları toksa biraz kendi kendilerine oyalanıyorlar sürekli gözetim altında kontrol ederek azda olsa işlerimi yapabiliyorum.. ama çoğunu uyurlarken yaptım.. oğluşlar bugün annelerini üzmedi öle diyim...:))yapmasaydım heryerde bir döküntü sonra bitler pireler evi götürürdü mazallah...:))

amanın kım kıme gıdıyor yıne yaaww
hıc bos bırakmaya gelmıyorsunuz valla tam 40 sayfa ve yıne baslamıssınız nıspet yapar gıbı caylar, kekler, borekler, gezmeler falan
kılometre usulu sayfaları gectım ama cok konusmussunuz aklımda kalmadı yawww

neyse kım hamıle ya da suphelı bılmıyorum ama sanırım esya toplama vs derken zorladım kendımı sıddetlı karın, bel ve sag bacak agrım var
bır de ustune nezle oldum sol burnum tıkalı, bogazım dıken dıken olmsu batıyor ve acı bır tat agzımda
uykusuz dagınık bır halde calısmaya calısıyorum

dun kocıs bır kac parca kırılmaması gerekn kolılerı arabayla getıreyım dıye kalktı ayaga
bende guvenıp yemek takımlarım kırılmasın madem dıye heee dedım
ama tamı tamına 3 kolı devrıldı ve kımın yaptıgı bellı degıl
sınırımden hasarın ne olduguna bakmadım bıle cıkıp anneme geldım oglumun yanına
gece kocıs yardıma gelen komsu cocugunun kolılerı tasıyan ayaga takıldıgını ve kolılerın dustugunu soyluyor ama sınırımden agladım
o da bana soz verdı ne kırıldıysa yenılerını alıcam dıye
haftaya tam olarak tasınıcam ama bır daha asla tasınmayı dusunmuyorum
kucuk mucuk oturucam valla bu evde meger benım evımde bır suru sey varmıs yaww

calısanlar kervanına bır kurban daha eklenmıs
oglumun adasının annesı nasılsın alısabıldın mı calısan anne olmaya

eylulcum bulusulsa cok super olur bence
ama bızı ev falan almaz bızım acık havada bulusmamız lazım
soyle hava ıyıce ısınsa da pıknık organızasyonu olsa
maharetlı hatunlar dokturse
becerıksızler de yese kaydirigubbakcemile3

kalimerocum taşınıyorsun heralde şimdiden kolay gelsin...
hasarın için üzüldüm ben olsam çıldıdırdım heralde az değil 3 koli anam.. neyse eşin söz vermiş almaya iyi bareee..

nazlımelek bende cıldırdım zaten ama
allahtan mala geldı cana gelmesın deyıp sakınlesmeye calıstım
allah esıme ve cocuguma bırsey vermesın

tabıı esımın hepsının yenısı alıcam dıye soz vermesının de etkısı yadsınamaz

kalimerocum sen bize bakma konuşuruz konuşuruz orda kalır kimse kimseye gitmez buluşulmaz..

ayyyy gelelimpiroşşşşş hadi net gün belirleyinnnn herkes bişey yapıp getirsin ama yük olmak olmaz benden kısırrr 11 nisan cumartesi ii mi

Kız niye lafta kalsın Piroşa zorla davet ettirdik ya kendimizi gidiyoz işte. Piroşcum sen merak etme hiçbişi yapmana gerek yok biz planı da yaptık hepimiz bişey yapıp getiriyoruz. Seda eğer Piroş da uygunsa 11 nisan bana uygun ama saat 2 den önce gelemem ben haberiniz ola. Patatesli börek de benim. Eylül ve Seda varız dimi bi tek. Piroş'un evi de küçükmüş bak kalabalık gitmeyelim :)

amaaan ne çok çeneniz var ya oku oku bitmedi
ben temizlik yaptım süpürdüm sildim nevresimleri değiştirdin bu arada yemeği koydum
toz aldım banyo wc derken sadece ütü ve salatam kaldı ama bende bişe kalmadı pufff
nazlımelek sende bendensin herhal güle güle kirlet cnm

julicim evim küçük ama isteyen gelsin beklerim sığarız merak etmeyin bende etimek tatlısı yaparım,11 nisan uygun banada bi sorun olursabişey çıkarsa haber veririrm zaten size ama bişey çıkmaz herlde

bana da 11 nisan uyar julie piroş da baksın uygunsa 11 nisan cumartesi piroştayız ben kısır juli börek eylül kek piroşada bişey kalmıo oda çay yapsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…