- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #21.501
geçmiş olsun canım...merhaba kasım anneleri
dünden beri ne kadar çok konuşmuşsunuz oku oku bitmedi bebeği uyuttum uyandı ben hala bitiremedim okumayı
bu aralar oğluş hiç uyumuyor gün içinde en fazla 4 defa 15 dakika uyuyor bende onla uğraşmaktan pek yazamıyorum ama mutlaka paylaşımlarınızı okuyorum
dünde bugünde çok kötüydüm migrenim tutmuştu kaç defa ağrı kesici içtiğimi bilmiyorum ama yine geçmedi karanlık bir odada uyumam lazım ama nerde dün eşim yazık biraz baktı ama bizim huysuz hiç uyumadıki..çok yorgunum ve başım gözüm çıkacak gibi ağırıyor oğluşta canımı sıkıyor hiç uyumaz mı bir çocuk aç mı kalıyor doymuyor mu acaba diyorum mama yapıyorum onuda içmiyor 4 aylık bir bebek gece 12 - 1 e kadar toplam 1 saatlik uykuyla olur mu hiç bir işte yaptırmıyor tüm gün onunla oturup konuşacağız oynayacağız okuldan geldim daha yemek yapılacak allahtan buzlukta mantım vardı onu yapacağım yanınada bir salata yeter ne yapalım bu günlük böyle
dün genelde yine ek gıdalardan bahsetmişsiniz ben daha hiç bir şey vermedim ama 1-2 haftaya kadar başlarız bi kontrolümüzü olalım bakalım kaç kiloyuz
arkadaşlar bebişleri çok gazlı olanlar meyveleri çiğ vermesinler çok daha gaz yapar ben kızımda elma armut erik...her türlü meyveyi pişirip verdim doktorumuz öyle demişti elmayı küp küp kestikten sonra yarım çay bardağı suyla haşlayıp robottan geçiriyordum tatları çok güzel oluyordu ve gaz yapmıyordu aklınızda bulunsun ayrıca tazesıktığınız her meyve suyunu en fazla yarım saat içinde vermelisinizki vitamini kaçmasın
yaaa ben dal gibiyim napcaz şimdi sırnaşık şeyAy tamam ne güzel valla çok sevindim; sonunda buluşucaz ha. Eylül bana bak bu Piroş la Sedoş inceciktir kız sende mi inceciksin yoksa. Ben diilim bak beni yalnız bırakma :))
ay hiç güleceğim yoktu güzide duranın kamyon çarpmış ,kapıya sıkışmış hali kaydirigubbakcemile3hem eylül de güzide duran gibi fizik var napcan hadi bakalımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?