2008 Kasım Anneleri

ayyy bu ananem beni gül gül öldürecek yemekteyizi izlioruz e.eşşekler boğazınızda kalsın dio yapan var yapamayan var hadi biz yapabiliriz yapamayanlar naapsın dio şimdi de bana dioki git aşşağıdan incir ceviz bide kaymak al yapalım dio kaydirigubbakcemile3 kendisi bu arada 100 75 yaşında ve şekeri var

ayy cnm yaa bende çok güldüm ananene allah uzun ömürler versin...

kızzz piroş mercimek köftesi mi yapıcan bacım hade afiyet olsun benim kociş 102 kilo ama boy 1.92 onda da benim hamilelikten sonra göbek oluştu kafayı yiyo

benimkinin boyu 1.80 mi ne göbeği 2metre önden gidiyo ben hamile kalmadan öncede göbeği vardı sonra dahada arttı benim 9 aylık halimden daha fazla göbeği var, hem kel hem göbekli amaaaann kel mel seviyom beeD ayy bu sefer gidiyom yapıyım şu köfteyi

bende kayserili komşularıma takılmışım... memleket gomşularım yanii..:))
gül gül bir kaldım.. sedacım annen haklı insanın canını çektrdiler valla iyiki hamiş değilim..

ayy pirayeyi görmeyende şişko sancak ..bizzat test edildi onaylandı hafif bi göbecik var valla minyon bişey ..inşallah evin sağlamdır bastığım yeri oynatırım 80 kiloyum çekilin ,dağılın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…