2008 Kasım Anneleri

ana burnumun dibi gene gelince arasana buluşuruz
süper olur yakın olduğunu bilmiyodum ..ben seni izmit merkezde sanıyodum

gölcük te mi oturuyordunuz eylül
yok canım orda evimiz var ..hatta belki bilirsiniz uğur dündarın yoksa rüyamı programı vardı orda depremde bacağını kaybeden bir kadın vardı birde kızı .işte onlara yapılan ev hemen bizim evin karşısı ..
biz gölcüğe yazları gideriz apt.var orda iki katı kirada üst katında biz varız..

oğlum üstüme kustu bende gidip duş aldım, şimdide lokumu uyutmaya çalışıyorum

ya kızlar sizleri gördükçe kendimden utanıyorum valla özellikle zeyna ve eylül yapmayın bu kadar temizlik, daha yenilerde dışarı çıkmadan cam sildim diyordun o zmandan beri seninki buzlu cama yaklaştıysa benimki duvar gibi olmuş demektir ama pazar günü dışarı çıkmazsak silicem karar verdim en son ne zaman sildim hatırlamıyorum-tatlicadiarzu-

aslında birazda çalıştığım günler oğlumu çok özlediğim için onunla vakit geçireyim istediğim için ağırdan alıyorum işleri

zeyna sen nerelisin
izmitte karadenizli çoktu bende karadenizliyim
ben aslen boluyum ama doğma büyüme burdayım babamda 10 yaşında gelmiş buraya
ana o zaman bu yaz kesin buluşuyoz yaz akşamlarının tadını çıkarıyoruz kaldıki izmit merkezde otursam bile gölcük bana yakın uzak değilki her türlü buluşurum geldiğinde
ne zamnaları geliyonuz

zeynacım genelde temmuz ,ağustos gibi geliriz..
ohhhh kavaklının çay bahçelerinde sürteriz..geçen sene devasa bi gemi demirlemişti ..atatürk müzesimiydi tam hatırlamıyorum içine girmemiştim ..orda süper yerler yapıldı yeni,çardakların altından havuzlu çay bahçelerine gidiliyor ,nargilede içeriz

eylül yazdın yazdın sonunda yine tüttürmeye getirdin lafı..

annem evde 2,5 haftadır içmiyorum..bahane oldu bana..

julicim geçmişi tam okuyamadım ama anladığım kadarıyla pişik sorunu var ..
unibaby nin pişik kremini öneririm canım.. beklemek vardı hatırlarsanız kasım annelerinden bana da o önermişti gerçekten çok memnun kaldım neredeyse sulu yara olmuştu duru 40 ındayken herşeyi denemiştim bir tek o düzeltmişti. tavsiye ederim. ama onu alırken iki tane var pişik önleyici olan değil direkt pişik kremi olan ..

ohh maşallah bugün kasım annelerinin temizlik günüymüş .. birde ben el atsam eve hiç fena olmayacak ama hiç içimden gelmiyor .. hani eylül demişssin ya buzlu cama döndü diye ben doğumdan sonra neredeyse 4 ay oldu hiç cam mam silmedim tam denizanasının dediği gibi duvar oldu camlar ..

valla kız amma kafa yaparız bebelerle ne kadar kalıyonuz peki?
ay çok sevindirik oldum ya çok eğleniriz çok :içelim:

eylül yazdın yazdın sonunda yine tüttürmeye getirdin lafı..
annem evde 2,5 haftadır içmiyorum..bahane oldu bana..
kız tüttürmeden olurmu aşkolsun yaff
hayırdır sen niye içemiyon annen kızıyomu?
he yaw iki gündür içmiyom gözümde canlanıverdi birden mazur gör şekerim ..
hadi onun annesi var içemiyo sen niye içmiyon
tüüüü tembel karular valla silmesem yaşayamam dışarısını canlı görmem lazım

zeynacım annem bilir de yanında içmem..şimdi de emzirdiğim için zaten vicdan azabı duyuyorum içtiğim için..annem çok kızar emzirdiğim için...zaten günde 1 ya 2 tan eiçtim o da 1 ay..

ay zeyna coştun kıııı ....ben fazla kalamıyom malum kocam kurtlu biraz fazla kalamaz aynı yerde
taş çatlasın 4 gün ..ama ne yapar eder buluşuruk ..bu arada iki gündür içmiyom çünkü almadım..kocişe diyorum unutuyo o da ..yarın alıcam..

bu arada camları silmiştim yağmur yağdı yine kirlendi..benim bura cadde üstü ,gelen geçen çok olur izlemem lazım ,pis camdan izlenmiyo ..hem meliste kucağımda bakınıyoz öle dışarı :)))

olsun yaw bi akşam buluşuruz elbette yada gündüz fark yapmaz bana
bende bir lokman hekim olarak kendimden utanıyorum ,yine midem ağrıyor..Çok üzgünüm çoook
sen mideni iyi bozmuşsun dinlendir ağır yeme yağlı acılı yeme
patırmaları bize yolla delikafadulden

kizlar aksama balik pisirmistim aslinda balik pek sevmem hele kokusunu evden cikmiyor ama size bir öneri balik pisirdikden sonra yani kizartiktan sonra tencere sirkeli su koyun kaynatin bir 10 dakika hic koku kalmiyor inanmamisdim ama deneyince inandim bende gazetede okumusdum gavur gaztesinde :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…