- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #22.421
bizimde gölcük donanmada evimiz var ..çocukluğum orda geçti sayılır her yaz ordaydım ..hatta geçen yazda :))
ya yogurt eksi oluyo sevmedi benimki elma suyuna bile eskitti bir sirkeliyo kendini sanki limon sürmüssün ekim analari incirden felan maya oluyomus birde karinca yumurtasindan bende sasirdim
süper olur yakın olduğunu bilmiyodum ..ben seni izmit merkezde sanıyodumana burnumun dibi gene gelince arasana buluşuruz
yok canım orda evimiz var ..hatta belki bilirsiniz uğur dündarın yoksa rüyamı programı vardı orda depremde bacağını kaybeden bir kadın vardı birde kızı .işte onlara yapılan ev hemen bizim evin karşısı ..gölcük te mi oturuyordunuz eylül
ben aslen boluyum ama doğma büyüme burdayım babamda 10 yaşında gelmiş burayazeyna sen nerelisin
izmitte karadenizli çoktu bende karadenizliyim
ana o zaman bu yaz kesin buluşuyoz yaz akşamlarının tadını çıkarıyoruz kaldıki izmit merkezde otursam bile gölcük bana yakın uzak değilki her türlü buluşurum geldiğindesüper olur yakın olduğunu bilmiyodum ..ben seni izmit merkezde sanıyodum
yok canım orda evimiz var ..hatta belki bilirsiniz uğur dündarın yoksa rüyamı programı vardı orda depremde bacağını kaybeden bir kadın vardı birde kızı .işte onlara yapılan ev hemen bizim evin karşısı ..
biz gölcüğe yazları gideriz apt.var orda iki katı kirada üst katında biz varız..
zeynacım genelde temmuz ,ağustos gibi geliriz..
ohhhh kavaklının çay bahçelerinde sürteriz..geçen sene devasa bi gemi demirlemişti ..atatürk müzesimiydi tam hatırlamıyorum içine girmemiştim ..orda süper yerler yapıldı yeni,çardakların altından havuzlu çay bahçelerine gidiliyor ,nargilede içeriz
he yaw iki gündür içmiyom gözümde canlanıverdi birden mazur gör şekerim ..eylül yazdın yazdın sonunda yine tüttürmeye getirdin lafı..
annem evde 2,5 haftadır içmiyorum..bahane oldu bana..
valla kız amma kafa yaparız bebelerle ne kadar kalıyonuz peki?zeynacım genelde temmuz ,ağustos gibi geliriz..
ohhhh kavaklının çay bahçelerinde sürteriz..geçen sene devasa bi gemi demirlemişti ..atatürk müzesimiydi tam hatırlamıyorum içine girmemiştim ..orda süper yerler yapıldı yeni,çardakların altından havuzlu çay bahçelerine gidiliyor ,nargilede içeriz
kız tüttürmeden olurmu aşkolsun yaffeylül yazdın yazdın sonunda yine tüttürmeye getirdin lafı..
annem evde 2,5 haftadır içmiyorum..bahane oldu bana..
hadi onun annesi var içemiyohe yaw iki gündür içmiyom gözümde canlanıverdi birden mazur gör şekerim ..
tüüüü tembel karular valla silmesem yaşayamam dışarısını canlı görmem lazımohh maşallah bugün kasım annelerinin temizlik günüymüş .. birde ben el atsam eve hiç fena olmayacak ama hiç içimden gelmiyor .. hani eylül demişssin ya buzlu cama döndü diye ben doğumdan sonra neredeyse 4 ay oldu hiç cam mam silmedim tam denizanasının dediği gibi duvar oldu camlar ..
bir öğretmen olarak az önce yazdığım dan utanıyorum..çok devrik olmuş cümlelerr
olsun yaw bi akşam buluşuruz elbette yada gündüz fark yapmaz banaay zeyna coştun kıııı ....ben fazla kalamıyom malum kocam kurtlu biraz fazla kalamaz aynı yerde
taş çatlasın 4 gün ..ama ne yapar eder buluşuruk ..bu arada iki gündür içmiyom çünkü almadım..kocişe diyorum unutuyo o da ..yarın alıcam..
bu arada camları silmiştim yağmur yağdı yine kirlendi..benim bura cadde üstü ,gelen geçen çok olur izlemem lazım ,pis camdan izlenmiyo ..hem meliste kucağımda bakınıyoz öle dışarı :)))
sen mideni iyi bozmuşsun dinlendir ağır yeme yağlı acılı yemebende bir lokman hekim olarak kendimden utanıyorum ,yine midem ağrıyor..Çok üzgünüm çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?