2008 Kasım Anneleri

heyyy millet nerelerdesiniz yaaaasaat 6da geldim valla eve acele yemek yedim çıktım eve kızı doyurdum o saat bu saat bizim kızı sallıyorum hala uyumadı ya niyeti de yok gibi kolum uyştu beşiği sallamaktan

laviş aynen benimki de uyumuyo bugün pek huysuz..uykusu geldi durmuyo ,ayağıma koyduğumda da kafayı kaldırıyo ..napcam ben bu cimcimeyle bilmem..ama kucakta gezsin bütün gün niye gezdim demez..:))))

eylül geçmiş olsun canım, ayrıca öyle bir yağmurdan cam kirlenmez, benim camlar ne yağmurlar, ne karlar gördü, dışarısı görünmez olduda bir ben göremedim

kızlar oğlum beni utandırdı, bugün demiştimya kasım erkekleri hızlı çıktılar benimki dışında, az önce deli gibi bağrınıyor, işaret parmağı ağızda falan bir bakayım dedim altta iki tane incinin yeri beyaz beyaz, patlatmaya çalışıyor yavrum ama nasıl acı çekiyor babası hemen nöbetçi eczane bakıp kalgel almaya çıktı, keşke bu kadar erken çıkmasaydı hiç iyi olmadı bu

mmf bacum ne anlatacan bende merak ettim yetişdim bak..
kızlar ya size bişey soracağım ben tedavideyken yumurtalarım oluşunca kasığımda ağrı olmuştu dr o tarafta çok yumurta gelişmiş demişti.. şimdide çok ağrıyor tam ymurtlama dönemindeyim ondanmı acaba yoksa başka bir sorun olabilirmi.. dünden beri sol yumurtalığım çok ağrıyor...
lokman hekim eylül bacum sanda danışıomm....

aayyy hayırlı olsun canım sizinde dişleriniz..bide biz görsek çok iyi olacak ama bu birazda ırsi bir durummuş ben 11 aylıkken çıkarmışım..:)))

yumutlama döneminde ağrı olabilir canım, ama çok artarsa doktoruna görün yinede

nazlımelekcim bende tedavi aşamasındayken aynen böyle yumurtlama döneminde ağrılarım olurdu kasık bölgesinde, büyük ihtimal seninde o döneminse normaldir..bir hekim gözüyle aktardım bilgimi

aayyy hayırlı olsun canım sizinde dişleriniz..bide biz görsek çok iyi olacak ama bu birazda ırsi bir durummuş ben 11 aylıkken çıkarmışım..:)))

geç çıktığı daha iyi canım ya hem sen birde emziriyorsunki iyice zor olur, yalnız az önce melisin durumunu anlatmışsınya ayaklarımda sallarken başını kaldırıyor uyumuyor aynen denizin durumu seninkide patlatıyor olmasın

yok yaw bu kafayı kaldırmayı öğrendiğinden beri yapıyor bunu..bugün de arsızlığı tuttu ..istiyo hep gezsin evin içinde ,şıngırdayan şeylere baksın aynaya baksın onu bunu ellesin..eeee benimde dermanım kalmıyor tabi..

hayırlı olsun incileriniz inşallah bizim huysuzlukda ondandır
hadi mmmf anlatttt

yaa öf kızlar çokmoralimbozuldu oğlanın toplantısı vardı bugün oraya çıktım fatihin ayranı patlamış beslenmesinde bende paran varmı diye sordum var dediçantasından gösterdi 2 lira yanıda da kız oturuyo neyse akşam geldi aldınmı dedim ben almadım .........aldıdedineden dedimçantamda paramyok olmuştu yanındaki kızda bende çojk para var ben sanaalırım demiş almış bana 2 lira borcun var demiş buraya kadar gayet normal
ama okızın annesi benimsamimi olduğum bi veli ana sınıfından beri ve daha bugün konuştuk yanına tam tost parası verdim dedi 1 lira
şimdi napsam acaba annesiniarayıpkonuşsammı belliki çantadan o almış parayı

sağolun kızlar hepiniza.s.

zeyna valla seninki tüm diş belirtilerini gösteriyor olabilir yani ve inşallahta ondan olsunda başka sorun çıkmasın

zor bi durum
veliyi tanıyorsan iyi yolla söleyebilirsin yada öğretemene ama bi şekilde bunu konuşmalısın yaş ağaç eğilir. çocuklarımıza öğretmeliyiz doğruyu yanlışı.şimdi sen susarsan bu o kızda bölece gider ve ilerde onun için hiç hoş olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…