- 5 Şubat 2008
- 10.690
- 882
- 448
- 44
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #22.461
güle güle kullansın bebeişlerin cnmkızlar bugün akşam 7de baby stardan paket geldi..içinde 2tane 4 numara bez eti cici bebe braun indirim kuponları çıktı.. ikiz oldukları için iki paket verdi adam.. üye olurken bez nosunu yazmıştım ...2-3 günde geldi...
yaa öf kızlar çokmoralimbozuldu oğlanın toplantısı vardı bugün oraya çıktım fatihin ayranı patlamış beslenmesinde bende paran varmı diye sordum var dediçantasından gösterdi 2 lira yanıda da kız oturuyo neyse akşam geldi aldınmı dedim ben almadım .........aldıdedineden dedimçantamda paramyok olmuştu yanındaki kızda bende çojk para var ben sanaalırım demiş almış bana 2 lira borcun var demiş buraya kadar gayet normal
ama okızın annesi benimsamimi olduğum bi veli ana sınıfından beri ve daha bugün konuştuk yanına tam tost parası verdim dedi 1 lira
şimdi napsam acaba annesiniarayıpkonuşsammı belliki çantadan o almış parayı
eylül geçmiş olsun canım, ayrıca öyle bir yağmurdan cam kirlenmez, benim camlar ne yağmurlar, ne karlar gördü, dışarısı görünmez olduda bir ben göremedim
kızlar oğlum beni utandırdı, bugün demiştimya kasım erkekleri hızlı çıktılar benimki dışında, az önce deli gibi bağrınıyor, işaret parmağı ağızda falan bir bakayım dedim altta iki tane incinin yeri beyaz beyaz, patlatmaya çalışıyor yavrum ama nasıl acı çekiyorbabası hemen nöbetçi eczane bakıp kalgel almaya çıktı, keşke bu kadar erken çıkmasaydı hiç iyi olmadı bu
hadi iii geceler
ben gideyom siz gelirsiniz kesinnn Şeniz
bana hiç bi yerden hiç bişi gelmiyo beni adam yerine bebeğimide bebek yerine koyan yok
son ümidim bayb star oda yollamazsa bi daha hiç bi yere üye olmıcam kullanmıcamda ürünlerini görür onlar :dilcikar:
kızlar arkadaşımlakonuştum teşekkür etmek için meğer kadın 5 lira vermiş dedesi falanda vermiş varmışkızda para allahtan direk bodoslama konuya dalmadım rezil olcaktım hahaha ama o değilse bi başkasıaldıartık öğretmene sölicem o halletsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?