2008 Kasım Anneleri

mmmf cim bencede kızın annesiyle konuşmalısın sen söylemessen başkası söylemesse bu çocuk buna devam eder..allah korusun senin oğlun böyle bişey yapsa bilmek istemezmisin..eminim ailesi gereken konuşmayı yapacaktır çocuklarıyla..

sağolun kızlar vağrım artarsa bir gideyim artık..
mmf canım bencede sölemek lazım.. şimdi diyecen yinemi seninde başına geldi ama buna benzer durumla çok yakın çevremde gördüm söylemedik o kişiye sonra daha fazlaları gitmeye başladı en sonunda ailesi öğrendi bizim içindeğilde başkası için biliyormuşda söylemedi diye kızmıştı sonradan bizim bildiğimizide duysa hiç konuşmazdı sanırım.. kolay söylenebilecek bişey değil birde her anne benim çocuğum yapmaz der ama uygun bir dille söylemek lazım...

kızlar bugün akşam 7de baby stardan paket geldi..içinde 2tane 4 numara bez eti cici bebe braun indirim kuponları çıktı.. ikiz oldukları için iki paket verdi adam.. üye olurken bez nosunu yazmıştım ...2-3 günde geldi...

bana hiç bi yerden hiç bişi gelmiyo beni adam yerine bebeğimide bebek yerine koyan yok
son ümidim bayb star oda yollamazsa bi daha hiç bi yere üye olmıcam kullanmıcamda ürünlerini görür onlar :dilcikar:

güle güle kullansın bebeişlerin cnm

ben de iyi yolla söylemenden yanayım ..yakın arkadaşınsa zaten anlayacaktır senii

oy oy maşallah,hayırlı olsun..yaa boşver deniz neyin ne zaman olacağı hiç bir zaman belli olmaz..önemli, olan hayırlı evlat olsunlarr..sağlıklı olsunlar
hadi iii geceler
ben gideyom siz gelirsiniz kesinnn Şeniz

gidiyoırmusun fıstık..sana da iyi geceler..yarın sabah çok mutlu kalkarsın inş..

kızlar arkadaşımlakonuştum teşekkür etmek için meğer kadın 5 lira vermiş dedesi falanda vermiş varmışkızda para allahtan direk bodoslama konuya dalmadım rezil olcaktım hahaha ama o değilse bi başkasıaldıartık öğretmene sölicem o halletsin

bugünalışveriş için çıktım..oğlumu uyutmuştum karnı da bana göre toktu(hiç bir zaman anlayamadım da )

yaa yarım saat sonra kalkmış hüngür hüngür..koşa koşa geldim..yine iç çeke çeke ağlamış..bunu her çıktığımda yapıyor...zor sakinleşti..aç gibi emdi ve dakikalarca koynumöada beni seyretti..elimi tuttu..çekemedim elimi bırakmadı..

bu durum hiç ii değil ya...hep beni görmek istiyor...babası geldiğinde hep ona attım ki beni çok aramasın diye...işe yaramamışş

direkten dönmşsün..söyle öğretmenine de...bana vir veli söyle ne yapardım bilemeiyorum..benim sınıfımda da çok olıurdu hiç bulamazdım...umarım öğretmeni bir çare bulurr

dilekçim en azından ben olsam yaani nasihat şeklinde anlatırdımhayat bilgisi dersinde ilk 20 dakka sürekliöğrencilere bişeyler anlatıyormuş hayat dersleri bunuda sıkıştırsın araya

MMfcim walla zor bi konu bu.
Ben genelde öğrencilerime güveniyorum ama okula güvenemiyorum.
Ben açıkta bıraktım çoğu kez paramı.hiç bişey olmazdı tek bi potansiyelli öğrenci vardı o da gitti.Ama okulda büyük sınıflar affetmez walla.
Yinede öğretmen belki bulabilir.Kimin ne yapacağı da pek belli olmaz biliyomusun belki iyi bir ailenin çocuğu çıkabilir,çocuktur gayet normal.ılla hırsız olması gerekmiyor bunu yapanın diye düşünüyorum.Bazen bi kereliğine mahsus da yapabiliyorlar.önemli olan gözlerini korkuturken biraz utaanmalarını sağlamak.
ışte ben size çok güveniyorum die bağlama çekmeli ki utansın yapan.
Neide halleder inş. öğt.

Dilokscum seninki sürekli senle ya daha ileride senden hiç ayrılmak istemicek emin ol.

Maşallah Piroş çok tatlı çıkmış.

Cidden arabası ne güzelmiş D İlahi Diloks çok güldüm ya bende..

bende oto koltuğuna koyup öyle kokuyordum.Enson gittiğimizde kucağımızda gezdirdik.
Bida gidince arabamıza koymak istiyorum daha hiç kullanmadık.İnş. rahat eder kızım.gamyoncuiremsu

yatmadan eşimde başka birşeyle uğraşırken son kez bakayım kk ya dedim..
darkcım sanada selam vermeden geçemedim..
çok yoğunsun heralde yada çok yoruluyorsun bütün gün pek karşılaşamıyoruz
gecen iyi olsun ceren bebişide öptüm...

herkese iyi bir gece diliyorum iki gündür yoktum bakem kim merak etmiş gerçi zeyna kafam mesaj çekmiş nerdesin die seni sefiyom kızzz

asorti, dark hoşgeldiniz kızlar prensesleriniz nasıl

asorticim haberlerini aldık geziyormuşsun,

darkcım nasıl gidiyor, dopingin arkasından rahatsındır inşallah

dilekcim teşekkürler darısı sizin başınıza, hep merak ediyordum çok zormu çıkacak diye ama şimdiye kadar çok abartı bir rahatsızlığı (ateş, iştahsızlık gibi) olmadı denizimin, ama tabi henüz tam çıkmış değil inşallah böyle rahat çıkarır geri kalanıda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…