- 5 Şubat 2008
- 10.690
- 882
- 448
- 44
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #22.481
günaydın denizanası
bizde kaktık oğlumla kavaltı yaptık. ona hero bayb kahvaltısı yedirdim bende onunla doymuş oldum.daha tam beceremedi ama eminim doymuştur.zaten ölçüler hep çok çocuk nası yiyecek o kadar şeyi yaw anca yarısını yedi. yarın sabah yarısı yapcam.ama çok komikti suratı beceremedi püskürttü kuzum.aman karnı doysunda.
dişler nasıl denizanası.valla ben bakıyom bakıyom bişi anlamıyorum. ya inş. bizimkide dişten böledir inş.
valla 1 haftadır meyva suyu veriyordum 2 gündüde 1 çay bardağı yoğurt bu sabah ilk kahvaltısını yaptı sadece mama alıyorsa başla derim daha çok vitamin alır daha sıkı doyar canımgünaydın zeynacım
dişler çıkmaya çalışıyorlar,şu an sadece alt orta dişlerin çıkacağı yerde beyazlık var ikisi birden görünüyor ama sırayla çıkarlar heralde, inşallah sizinde diştendir,
doymuştur merak etme, zaten acıkınca ağlar yine verirsin:)
ben hala biberon maması veriyorum geçsemmi acaba sizin gibi kahvaltılara falan
heronun aldım tek canım eltimde hero kullanmıştı bayıla bayıla yiyiordu kızı zamanla başka şeylerde denerim 1 kutu al dene hem ziyan olmamış olur yarın bende çıkarsam markete kavonozdakilerinden de alacağım bakalımsadece mama alıyor zeynacım bir haftadır ema armut püresi veriyorum yoğurduda bugün yapıcam yarın veririm, bugün organik pazara gidicez inşallah gelirkende markete uğrayıp alalım sadece hero mu dnedin farklı markalardan alıp denedinmi, sevmezse diye fazla almamak lazım dimi
aklımızda bulunsun deneyimlerin zamanı gelince unutursak gene yardımcı olursun canım sağolasın paylaşımınagünaydınnn,
denizcim dişleriniz şimdiden hayırlı olsun.. bizimkilerde gelecekte salyalarımız artık tükürük boyutuna çıktı çok fazla, önü hep ıslak eşime hfif beyazlıkmı var üstlerde dedim baktı ne bileyim ben anlamam dedi bende hiç görmediğim için bilemiyorum ama bazen öyle hırslı oluyorki damaklarını kaşımak için yumruğunu tüm sokuyor ağzına..
ek gıda konusunda heronunkiler güzel pirinçli meyveli muhallebiyi elmalı muzlu seviyorlar, bu arada beblac ve milupanın mamalrınıda almış eşim onlarıda yediler şimdi 5. aydan itibaren biz tahıllılara geçtik meyveli tahıllı olanlar...sadece kıvamını çok koyu hazırlamıyacaksın koyu olursa yemiyorlar pek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?