2008 Kasım Anneleri

asortie hoşgeldin cicim bizler sorduk seni zeynada haber etti sağolsun..ayyyy kk da dostluk böyle olur işte..

kocam gitti bizi yalnız bıraktı .. senağlama

beni soran daşlarıma teşekürü bir borç bilirim kızanlar
denizanası hoşgördüüük eylül hoşgördüük valla iki gündür geziom
yarında kocişle gezecem pazarda doluyum inşallah pazartesi buralardayumm
şimdilik iyi geceler kızan uyudu bende gidim uyuyayım bare çok uykum var
ama aklım burada kalmıştı

Nazlımelek ,Asortie,Denizanası selamlar..

Nazlıcım iyi ettin canım uğramakla.bende baya bekledim kimse gelmeyince çeyiz topiklerine,eğitim topiklerine bakıyordum.
Gün içinde eve gelince cerenle ilgileniyorum.cereni anneme verip buraya girmek hem hoş olmuyor hemde Cerenle birbirimizi özlüyoruz vakit geçirmek istiyoruz.Anca onun yatmasına yakın veya o yatınca geliyorum.

Asortie karusu ben de daha yeni seni sorcaktım araya laf sokmuşum kendi kendime unutmuşum :)

Denizcim iyiyiz canım Ceren Sultanda iyiydi.Dopingim iyi geldi bu hafta.
Her hafta bi gün izinli olsak evde iyi olcak:))))
Sen ve Denizoğlan nasılsınız?

benim kızında dişi yakın galiba.Uzun zamandır memeyi emerken sündürmüyordu.bugün hem sündürdü hemde aynı anda ısırdı.2 kez yaptı.belki sinirlendiği için de yapmış olabilir.Süt az gelince ağlıyo (

Herkese iyi geceler gece kuşlarıııııııııııı..nabersiniz bakemmmm??Yaa ne çok yazışıyorsunuz gün boyu geçmişi okumak çok zor oluyoooo..

günaydın denizanası
bizde kaktık oğlumla kavaltı yaptık. ona hero bayb kahvaltısı yedirdim bende onunla doymuş oldum.daha tam beceremedi ama eminim doymuştur.zaten ölçüler hep çok çocuk nası yiyecek o kadar şeyi yaw anca yarısını yedi. yarın sabah yarısı yapcam.ama çok komikti suratı beceremedi püskürttü kuzum.aman karnı doysunda.
dişler nasıl denizanası.valla ben bakıyom bakıyom bişi anlamıyorum. ya inş. bizimkide dişten böledir inş.

günaydın zeynacım

dişler çıkmaya çalışıyorlar,şu an sadece alt orta dişlerin çıkacağı yerde beyazlık var ikisi birden görünüyor ama sırayla çıkarlar heralde, inşallah sizinde diştendir,
doymuştur merak etme, zaten acıkınca ağlar yine verirsin:)
ben hala biberon maması veriyorum geçsemmi acaba sizin gibi kahvaltılara falan

valla 1 haftadır meyva suyu veriyordum 2 gündüde 1 çay bardağı yoğurt bu sabah ilk kahvaltısını yaptı sadece mama alıyorsa başla derim daha çok vitamin alır daha sıkı doyar canım

sadece mama alıyor zeynacım bir haftadır ema armut püresi veriyorum yoğurduda bugün yapıcam yarın veririm, bugün organik pazara gidicez inşallah gelirkende markete uğrayıp alalım sadece hero mu dnedin farklı markalardan alıp denedinmi, sevmezse diye fazla almamak lazım dimi

günaydınnn,
denizcim dişleriniz şimdiden hayırlı olsun.. bizimkilerde gelecekte salyalarımız artık tükürük boyutuna çıktı çok fazla, önü hep ıslak eşime hfif beyazlıkmı var üstlerde dedim baktı ne bileyim ben anlamam dedi bende hiç görmediğim için bilemiyorum ama bazen öyle hırslı oluyorki damaklarını kaşımak için yumruğunu tüm sokuyor ağzına..
ek gıda konusunda heronunkiler güzel pirinçli meyveli muhallebiyi elmalı muzlu seviyorlar, bu arada beblac ve milupanın mamalrınıda almış eşim onlarıda yediler şimdi 5. aydan itibaren biz tahıllılara geçtik meyveli tahıllı olanlar...sadece kıvamını çok koyu hazırlamıyacaksın koyu olursa yemiyorlar pek..

herkese günaydın dün öğle arasına gidiyorum diye bir çıktım bir daha da giremedim işlerden yaa uf bu ne böle,şimdi derslerim var teneffüsteyim hemen bir bakıp kaçayım dedim. Benim oğlum anne sütüne devam ediyor,sağdıklarım biterde yetmezse o zaman biberon maması veriyor annem aptamil-2 doktor önermişti. o muhallebilere geçsekmi bilemiyorum ben de yaa. dün akşam çok azıcık muz rendeledim cam rendede,severek yedi,bizimle herşeyin tadına bakıyor ama doyumluk olmuyor işte,eşim de anne sütü alıyorken bırak acele etme,en azından bir ay daha geçsin diyor,şaşırdım bende:uhm:

heronun aldım tek canım eltimde hero kullanmıştı bayıla bayıla yiyiordu kızı zamanla başka şeylerde denerim 1 kutu al dene hem ziyan olmamış olur yarın bende çıkarsam markete kavonozdakilerinden de alacağım bakalım
aklımızda bulunsun deneyimlerin zamanı gelince unutursak gene yardımcı olursun canım sağolasın paylaşımına

Gåunaydinnn herkeze..Denizanasi hayirli olsun canim dislerinizzz

bugün bende kasik mamasina basliycam ilk olarak ögle ve gece vericem

benimkisi kesin begenirr,cok seviyor cünkü yemesini:)

bizimde disler yakin galiba hem memeyi hemde elimi filan

cok sert isiriyor böcügüm.bakalim artik ne zaman gelir disleri.

bugün hava cok güzel acaba disariya cikarsammiki Deniz`i?

havadegisikligi olmasin diye bir hafta evde tutmayi düsünmüstüm ama disarsi

yaz günü gibi.neyse babamiz bi uyansinda olmazsa cikartiriz.

günaydın çilke kafa
evi yolluna koydun gezmeyi düşünüyon afferin sana
bende sabahtan başladım kaşık mamasına öğeln meyva suyu akşam üstüde yoğurt var menümizde
düşünüyorumda daha dün doğurmaya çalıştık yok emdi emmedi uyudu uyumadı şimdi hayata uyuma başladık kaşıkla doyurup dişlerine seviniyruz:asigim:

yok ya ewvi hala ayni duruyor.kendim hastalandim ve bisi yapicak halim yok.

hala valizlerim ortada.ben yogurt arada veriyordum ama sanki gaz yaapti bizde.

o günden sonrada vermedim hic.gidiyorum azcik oynayalimda uyusum lokumum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…