E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #22.501
günaydın denizanası
bizde kaktık oğlumla kavaltı yaptık. ona hero bayb kahvaltısı yedirdim bende onunla doymuş oldum.daha tam beceremedi ama eminim doymuştur.zaten ölçüler hep çok çocuk nası yiyecek o kadar şeyi yaw anca yarısını yedi. yarın sabah yarısı yapcam.ama çok komikti suratı beceremedi püskürttü kuzum.aman karnı doysunda.
dişler nasıl denizanası.valla ben bakıyom bakıyom bişi anlamıyorum. ya inş. bizimkide dişten böledir inş.
sana da günaydın fıstık..afiyet olsun..günaydın kızlar 6.30 dan beri uyanığız ama yatakta yattık kahvaltı yapalım bari diye kalktık oğlumla
sadece mama alıyor zeynacım bir haftadır ema armut püresi veriyorum yoğurduda bugün yapıcam yarın veririm, bugün organik pazara gidicez inşallah gelirkende markete uğrayıp alalım sadece hero mu dnedin farklı markalardan alıp denedinmi, sevmezse diye fazla almamak lazım dimi
yok ya ewvi hala ayni duruyor.kendim hastalandim ve bisi yapicak halim yok.
hala valizlerim ortada.ben yogurt arada veriyordum ama sanki gaz yaapti bizde.
o günden sonrada vermedim hic.gidiyorum azcik oynayalimda uyusum lokumum.
canım valla 7.30 da emdi ama benim sütüm artık doyurucu değilde sütlü- kahve onagünaydın şeker..zeynacım ne kadar dı ölçüsü kahvaltının..bir de gece en son kaçta emdi ve sen bu kahvaltıyı kaçta verdin..çok mereklıyım değil mii
bende geçen kndim yaptım püreyi çorba gibi yemedi sıpacıklarım...
aynı kavanoz püreleri gibi patates havuç pirinç le yaptım çok az ıspanak atmıştım ama çok azdı pişincede blenderden geçirdim ve iki damla zeytinyağı koydum yemediler ya toklardı yada ıspanak bozdu tadını...
kocaman olmuş kız bu pompaylamı şişrdin maşallahbakin teyzeleriiii,büyümüsmüyüz??
[/URL][/img]
inşallah canım hayırlısı olsunzeynacım inşlallah olur güle güle otururunuz.. hayırlısı olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?