2008 Kasım Anneleri

nazlımelek , çilek teşekkür ederim

nazlıcım dediklerini dikkate alıcam çok sağol

zeyna sorma yaa dün akşam çok duygulandım yavrum daha minicik diş sancısı yaşıyor, baktım öyle acı çekiyorki kıyamadım yere koymaya kucağımda taşıdım bütün akşam, kendimi kahpe bizanstaki anne gibi hissettim "majesteleri o daha kücücük çocuk o çıkarmasın diş ben çıkarırım" bile dedim

Denizanası dişler mi çıktı hadi hayırlısı. Gözünüz aydın canım.

Çilek burda da hava çok güzel benim de dışarı çıkkıp kızımla yürüyüş yapmak gibi bir fikrim var ama hiç dışarıda yürümedi kuzum. Sizce üşütür müyüm kızlar alışık değil ya onun için.

günaydın şeker..zeynacım ne kadar dı ölçüsü kahvaltının..bir de gece en son kaçta emdi ve sen bu kahvaltıyı kaçta verdin..çok mereklıyım değil mii

günaydın kızlar 6.30 dan beri uyanığız ama yatakta yattık kahvaltı yapalım bari diye kalktık oğlumla
sana da günaydın fıstık..afiyet olsun..

deniz yaa şu püreleri nasıl veriyorsun ben hiç denemedim daha..rendeleyip direk veriyormusun..takılmaz değil mi boğazlarına..
yok ya ewvi hala ayni duruyor.kendim hastalandim ve bisi yapicak halim yok.

hala valizlerim ortada.ben yogurt arada veriyordum ama sanki gaz yaapti bizde.

o günden sonrada vermedim hic.gidiyorum azcik oynayalimda uyusum lokumum.

yoğurt bize de gaz yapıyor çilekçim ki bize herşey gaz yapıyor...2 gündür de yoğurt yapmayı unutuyorum...

nazlımelek ve beyazmelek size de günaydın kızlar

ablamınbebek mevlütü var bugün..orayagideceğiz 1,5 saat sonra..öyle heyecanlıki..bana diyor ki hep böyle mi,hep şöylemi,yok gazı yok emmesi yok uykusu...

kendimi çok tecrübeli hissettim yaaahuu

off bu ek gıda olayı baya zor yaa,bizimkinin de çok salyası var ama onun dışında pek rahatsızlığı yok,dişlerden henüz haber yok sanırım. daha çok küçük değiller mi yaa ben 6 aydan sonra çıkıyor diye biliyordum.

juli sağol canım, ben işe başlamadan önce çıkarmıştım birkaç kez güzelce sarıp sarmalayıp
arabasına koyunca üşümemişti, ama sen daha çıkarmadın dikkatli ol bence

dilekcim ben hiç suyunu vermedim dersem yeridir ilk başlarda vermiştim birkaçkez

şimdide elmayı armutu cam rendede rendeliyorum zaten çok güzel kıvamkı bir püre oluyor pütür kalmıyor, bazen meyvenin lifi oluyor deniz onları diliyle dışarı itiyor zaten

çilekçim yaparsın işleri tatlım kendini zorlama hemen olacak diye oğluna kocana zaman ayır şakkıdı

bende geçen kndim yaptım püreyi çorba gibi yemedi sıpacıklarım...
aynı kavanoz püreleri gibi patates havuç pirinç le yaptım çok az ıspanak atmıştım ama çok azdı pişincede blenderden geçirdim ve iki damla zeytinyağı koydum yemediler ya toklardı yada ıspanak bozdu tadını...

günaydın şeker..zeynacım ne kadar dı ölçüsü kahvaltının..bir de gece en son kaçta emdi ve sen bu kahvaltıyı kaçta verdin..çok mereklıyım değil mii
canım valla 7.30 da emdi ama benim sütüm artık doyurucu değilde sütlü- kahve ona
gece 5de içmişti mamada saat 8.30 yaptım kaşık mamasını bisküvili muzlu 130 ml. suya 4 yemek kaşığı mama yaptım ama yarısını yedi zaten hep fazla yazıyorlar yiyemezki koca kase oldu yarın sabah yarı ölçü yapcam canım
meraklı olacaksın tabi sora deneye öğrencez

sebze denemedim ben henüz bu hafta yoğut yesin meyveye ilave olarak önümüzdeki haftada sebzeye geçeriz

oy maşallah deniz oğlana... banyodan sonra çok tatlı oluyorlar miss gibi kokuyorlar.. pamuk gibi oluyorlar..:))
saçlarda çımaya başlamış bu arada bizimde böyle yavaş yavaş çıkıyor..
ilk meyve püreleriyle birlikte sebze püreside almış eşim 4. aydan itibaren yazıyordu patates havuç ve pirinçli olan bebelağın.. o zaman yemedilerdi bir kavanoz açıldığı için direk çöpe gitmişti ama sonra baktımki meyve püreleri gibi biraz daha sulu kıvamda olunca yedirdim biraz kaynamış ılıksuyla açtım bir iki damlada zeytinyağı koymuştum çünki bizim beylere havuç kabız yapıyor..

aman aman deniz oglana masallahh.

ya ben hazir püreleri kavanozdakileri yani nedense cok saglikli bulmuyorum ve vermeyide hic düsünmedim.kendim yavas yavas veriyorum simdilik sorun olmadi.

babamiz getirsin pirincli kasik mamaizi uynainca hemen deniycez insl.sorun yasamayiz.

julicim iyi giydir insl.bisi olmaz.

çokkkkk yoruldum kafamçokkarıştı ama mutfağımda mislergibin oldu
ne demişler erken kalkan erken yol alır
bu bana yaza kadar yeterrr aman çok bile
bi ev tasarımız var öle olursa seneye taşıncaz bakalım bu hafta belli olacak
istiyorum inşallah olur kaynanamla altı üstlü olcaz hem çocuk açısından iyi hem 180 metrekare tek daire ferah ferah ay dua edinde olsun. tabi bide içini yaptırmak var umarım altından kalkarız ev yapılma kararı alınsında

sağolun kızlar büyüyorlar valla

çilek maşallah deniz paşaya çok şeker görünüyor

zeyna allah gönlüne göre versin inşallah olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…