2008 Kasım Anneleri

Canım benim ateş için calpol şurup kullanıyorum ben iyi geliyor oda iyi gelmezse pedifen diye bir şurup vermişti doktorum ama allaha şükür ona hiç ihtiyacımız olmadı ille de fitil olacaksa bekle iki dakka anneme arayayım evde ateş için fitili de var adını sölesin bana bende yazayım

tamam kızlar calpol alıyım o zaman , beyazmelek canım fitil adını da öğren ne olur ne olmaz bulunsun evde , ilk defa ateşleniyo ne salağım çok hazırlıksız yakalandım

Evet paranox canım yarısını vereceksin, ama calpolun faydası olur hiç endişelenme sakin ol sen,o düşürmezse ılık bir duş demişti doktorum son çare paranox demişti

zeynacım saol ben bi koşu alıp geliyim , dün gece çıktı ateşi sabaha kadar oturdum aldım koynuma emzirdim bol bol sabah hiçbişeyi yoktu ben de üstünde durmadım aşı oldu normaldir diye düşündüm , şimdi yine çıktı uyku bile uyuyamıyo gözleri süzüldü yavrumun senağlama ben gidip alıyım şunları , saolun kızlar

sakin ol önce canım korkma aşı ateşi geömiş olsun

tsk ederiz teyzeleri.beyazmelek senin lokumunda cok tatli

hepsini korusun nazarlardan insl.

andidacim serin tut bebegi canim vede stres olma lütfen.

CANIM BENİM ÇOK SEVİNDİM,ENDİŞELENİYORDUM BENDE HABER BEKLİYORDUM SENDEN. ÇOK MUTLU OLDUM ŞİMDİ BEN DE TATLI BEBİŞİNE DANSLARIMLA EŞLİK EDERİM ARTIK HAYDİİİİ hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…