- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #22.741
yok canımcım ilk doğumum normaldi
ve hep diyorumki gözünü seveyim normal doğumun ve
siz hepinizin ilk doğumları ve hemen hemen hepiniz sezeryansınız asla onun rahatını öğrenemiceksiniz ona üzülüyorum
alaaaah benim oğlan yaşadı üç kızın arasında tek erkek olacak((
ee artık gelmişken gelinimizide seçeriz
gerçi siz benim yokluğumda kızlarınızı kerttiniz galiba başkalarıyla ama şansımızı deneriz yine.benim yakışıklı oğlumu görünce fikriniz değişebilir..:dance:
Piroşun doğum günü sanıırm Piroşcum nice mutlu yıllara sevdiklerinle,dilediğin gibi bir hayatın oolsun inşallah.
Bu arada benim doğum günümde perşemde günü<<<<<<<
iyi akşamlar kızlar..
pirayecim geç oldu ama anca gördüm doğum günün kutlu olsun canım.
kızınla nice yıllara..
iyi akşamlar kızlarr
haftasonu malum izinli olunca kızla ilgilenmekten giremedim nete hatta bilgisayar başına bilem oturamadım.. tam fırsat buldum derken bilgisayar eşim tarafından istila edilmiş durumdaydı yeltenmedim..şimdi fırsat buldum da bir bakayım dedim neler var neler yok diye.. geçmişi okuyamadım ama bu sayfadan gördüğüm kadarıyla pirayenin doğum günü.. sevdiklerinle nice mutlu senelere pirayecim..
kızlar hafta sonu edindiğim bir bilgiyi hemen sizlerle paylaşmak istedim.. hani şu doktorların verdiği dflour var ya onunla ilgili..ctesi günü 20 liğimi çektirmek için diş doktoruma gittim hazır gitmişkende bizim çitlenbik içinde bir sorayım dedim dfloru.. diş hekimleri kesinlikle önermiyormuş hatta çocuk doktorları ve diş hekimleri arasında ciddi bir uyuşmazlık söz konusuymuş. bu verilen flor içten alındığığı zaman dişleri güçlendirmek yerine ciddi tahribata yol açıyormuş hatta kemiklerde bile hasara yol açabiliyormuş .bunun yerine diş hekimleri 2-3 yaşlarında dişler çıktıktan sonra dıştan müdahele ile yani jel gibi bişeymiş bu dişlere onu sürüyorlarmış güçlendirmek ve kuvvetlendimek için..
geçen ayki kontorlümüzde doktoruma sorduğumda vermemişti bize sadece calgel jel vermişti ki bunu bile çok zorda kalmadıkça kullanma çok etkisi yok geçici ferahlık verir onun yerine soğutucu diş kaşıyıcı kullan demişti ama sizleri okuduktan sonra acaba bizimki mi vermiyor diye düşünüp bu ay tekrar soracaktım ama diş hekimime çok güvenirim arkadaşım gibidir ondan sonra artık sormaktan bile vazgeçtim.. sizlerlede bu bilgiyi paylaşmak istedim kızlar ..
azocum hoşgeldin.dişleriniz hayırlı olsn.canım oğlunu 10 da uyuttuğunu söylemişsin.gündüz ve akşam uyuyormu.bizimkide inat etti 11 de uyumaya alıştırcam diye ama betülun fendi babasını yendi mumkun değil.sen nasıl alıştırdın.
darkcım sende hoşgeldin canım.güle güle kirlensin eviniz.ya şu önluk işi çok sinr bozu cu ama bnde genelde takıyorum.çoçuğun yüzüne kapanıyor yan dönuyor.çiçilerini örtüyor kurtulmak istiyoruz önlukten.evdeyken pek takmıyorum bez koyuyorum önüne ama kıyafiet yetişmiyor
pirayecim doğum günün kutlu olsun niice yaşlara inş.
yazının komplesini alıntı yap istemediğin bölümü sil ama QUOTE ler yine başta ve sonda olacak..arkadaşlar yazının istediğiniz kısmından alıntı yapmayı nasıl yapıyorsunuz ben denedim ama beceremedim.hayrınıza bi şöyleyin yav
tamam canım ama ben sana buğun mesela hiç değerlendirme yapmadım ilk defa yapacaktım öyle dedi.eylulede izin vermedi ama pirayeye yapabildim anlamadım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?