2008 Kasım Anneleri

darkcım sanırım hap gibi bi ilaç o .. hatta kızlardan duyduğum mamasının içine falan ezip veriliyormuş..
muhtemelen verdiği jelde bize de verilen calgel jeldir.
bizimkide artık kesinlikle yatmak istemiyor sürekli ayakta ya da oturmak istiyor .. çok baskı kurmadan oturur vaziyette tutuyorum yada ayakta .. kıcakta artık taşınamaz durumda .. ana kucağıda kesmiyor artık orada da bir süre sonra sıkılıp kendini atmaya kalkıyor .

azocum hoşgeldin.dişleriniz hayırlı olsn.canım oğlunu 10 da uyuttuğunu söylemişsin.gündüz ve akşam uyuyormu.bizimkide inat etti 11 de uyumaya alıştırcam diye ama betülun fendi babasını yendi mumkun değil.sen nasıl alıştırdın.

darkcım sende hoşgeldin canım.güle güle kirlensin eviniz.ya şu önluk işi çok sinr bozu cu ama bnde genelde takıyorum.çoçuğun yüzüne kapanıyor yan dönuyor.çiçilerini örtüyor kurtulmak istiyoruz önlukten.evdeyken pek takmıyorum bez koyuyorum önüne ama kıyafiet yetişmiyor
pirayecim doğum günün kutlu olsun niice yaşlara inş.

bu gece bende geldim kızlar piroş uyuyo kociş ders çalışıyo bende attım kendimi buraya

biliyorum cnm benimde normal doğmdu hastaneden geldiğim gün kocişin 10 tane gömleğini ütülemiştim o kadar iyiydim yanee,derdim neyse sanki ütü yapçak başka insan yok hiç yatmadım içimde kaldı valla bidahakine yatçam herkes bana hizmet etsin:)

ben kertmedim azocum senin paşaya bi alıcı gözle bakarım gelince diişleride varr oo daha ne olsun:))dişlerinizde hayırlı olsun cnm

Piroşun doğum günü sanıırm Piroşcum nice mutlu yıllara sevdiklerinle,dilediğin gibi bir hayatın oolsun inşallah.

Bu arada benim doğum günümde perşemde günü<<<<<<<

sağol darkçım göremiyorum seni ne zamandır sen hep geceleri giriyosun bende gündüzleri...

iyi akşamlar kızlar..
pirayecim geç oldu ama anca gördüm doğum günün kutlu olsun canım.
kızınla nice yıllara..

teşekkür ederim kızlar güzel dilekleriniz içina.s.

teşekkür ederim mucizecim
benim kızda çok kusuyo ama bende sevmiyorum önlük takmayı demin tam uyutçaktım kustu üstünü değiştirdim...

Mucizecim bende geçmişi okurken bu isteğini görmüştüm alıntı yaptım ama daha geçmişi bitiremedim için cevap yazamamıştım.Eylül anlatmış sağolsun.

Pirayecim walla görüşemiyorz özledim.

Ya sedoş geldimi gündüz?Kaç gündür yok,onunda yokluğu belli gece yanlız bırakmazdı bizi.

Eylül walla bi aya bunları oturtamayız diyede korkuyorum.

walla ben üst değişmeye yetişemem önlük olmazsa.
Zaten hiç sevmiyo üst değişmeyi.Yırtınıyor.önlüğü bile taktığımı farkedince bağırıyor.

En sevdiği banyo ve altının açılması.

darkcım sanada teşekkur ederim canım.bizimkide altı açılınca ve banyo yaparken çok mutlu oluyor .ama banyodan sonra kurulama ve giyinme faslı beni terletiyor.o kadar ağlıyorki ağlamaktan katılıyor.

ben bi soru daha soruyum.şimdi değerlendirme yapmak istedim ama bbana bu kişiye değerlendirme yapmak için diğerlerine de yapmanız gerekir diyor ve izin vermiyor neden acaba

Canım bir kişiye değerlendirme yaptıktan sonra aynı kişiye yeniden değerlendirme yapman için başka 20 kişiyi değerlendirmen gerekiyor malesef.

Birde gün içinde değerlendirme yapma hakkın sınırlı.
Tam olarak sayısı kaçtı gün içerisinde hatırlamıyorum ama ben bikaç kişiyi değerlendirince hemen 24 saat içinde çok değerlendirme yaptınız diyor pP

tamam canım ama ben sana buğun mesela hiç değerlendirme yapmadım ilk defa yapacaktım öyle dedi.eylulede izin vermedi ama pirayeye yapabildim anlamadım valla

darkçım bende ösledim valla
seda da yok bende farkettim
ayy dark piraye de aynı ceren gibi mümkünü yok kucağına alıp yatıramazsın kafası hemen kalkıyo beli çok kıvrılıyo gibi geliyo banada ama durmuyo başka türlü,tamam otursun azcık diyorum bu saferde ayağa kalkmak istiyor oturtçam kırmıyo dizlerini kalk yürü bari annecim diyorum çok cadı bunlar yaw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…