2008 Kasım Anneleri

Mucizecim bugün vermemeiş olsanda önemli değil.Pirayeye şimdi verdin ya yarın ona da yeniden veremezsin.
Araya 20 kişi gircek ondan sonra tekrar veririsin aynı kişiye.

Piroş Teoyla Kıvanç geliyosa bende gelirim banane :)

dark gel tatlım teo yu çıkarırız yemek masasının üstüne şarkı söyler:))

üfff teomu hiç tarzım değil, şöyle sanat musikisi seslendirecek bir ses olsa fena olmazdı ; müzeyyen senar ,ebru gündeş filan ayyy içim mi geçmiş benim:bbo: yoksa çokmu yaşlandım ..

bu arada seda yok gerçekten ,hişşşttt gece kuşu nerdesin..

ayy kocişte yattı korkuyorum tek başıma bee kazık kadar oldum hala korkuyom tuvalete bile yalnız gidemiyorum bazen, korku filmi izlerkende en korkunç anlarda gözlerimi kapatıyorum filmin hiç bir anlamı kalmıyokaydirigubbakcemile3

he kız geçen konuştuk ebruyla sende gel istersen dedim ama madem sokmam diyosun arayım da gelmesin bari ..yazık çokta heveslenmişti üzülcek şimdi..

Ceren yine kalkmış,gittim oynadım şimdi eşim mamasını yediryo.
bende kaçayım artıkın.

Juli kafa buldum bende nette senin röportajlarını,hem 2 soyadınıda öğrenmiş oldum Bidahaki röportajına KK ca gelelim kasım anneleri olarak D

Eylül buldum canım.Bulmak için bende gece gece msn açtım bazı ipuçları aldıktan sonra arama yaptım şıp diye çıktı:))

Sağol yinede akşam akşam p

Neyse kızlar size doyum olmaz.bu arada tamam Teo gelmesin ama Tarkan felan kesin gelsin

ayyy ben yatcam yaw..kızı yıkadım bu akşam 11 de yattı ,bende ha yatarım ha yatıcam dedim saati 1 ettim..hadi iyi geceler herkese..öptümmmm..mucksssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…