2008 Kasım Anneleri

selam kızlar bir derdimvar :))))
şimcik benim bi çamaşır makinem var ben 10 senedir kullanıyorum eşimde onu evlenmeden 4-5 sene önce almış yaani 15 senelik rahat var ama taş gibi son 1 senedir problem çıkarmaya başladı değiştirmek istiyorum siz den de ricam beğendiğiniz kullandığınız ve memnun kaldığınız markaları bana belirtmeniz.boscha baktım arçeliğe bekoya baktım sonra ani bi kararla yerli malı istemediğime karar verdim daha sağlam oluyo diye ithal malları araştırmaya koyuldum whırlpool ve gorenje diye bi markaya baktım ikisi içinde şikayet sitelerinde fazla şikayet yok gorenjede hiç yok diyebilriiz tr pazarına birkaç sene önce girmiş sloven markası kuzenimiz orda çalışıyo görünüşleri pek afilli ödül falan almış ama kararsız kaldım whırlpoolunda reklamlarını görmüşünüzdür aslı oynuyor vestel patentini almış oda bikaç senedir tr pazarında siz ne düşünüyorsunuz ve makinelerinizin artılarını eksilerini paylaşırmısınız 7kg 1200devir falan olsun istiyorum bide dijitallerin artı ve eksileri ......kullananların yorumları önemli ben dijital olmasın istiyorum

günaydın

mmmf cim ben beko kullanıyorum 7 kilo 1000 devir dijital göstergeli..çok memnunum ..3 yıllık makine henüz ,piyasada aynı model varmı bilmem ama büyük ihtimal aynı özelliklere sahip makine vardır..tavsiye ederim canım..

ay kızlar rüyamda ne gördüm yine hey allahım ;
asortie ye oturmaya gitmişiz ama o eşinin işi nedeniyle istanbuldaymış,bizi burda otelde ağırlamış,pırasa pişirmiş.ama biz kocalarımızla filan gitmişiz yani.3 tanede ekstradan adam varmış içerde bunlar kim diyorum kasım babası diyor :)))) saçma sapan bi rüyaydı..

Mmf27 canım, ben Arçelik kullanıyorum.Dijital, 7 kg yaklaşık 1.5 sene oldu.Makine uçacak gibi oluyo sıkma yaparken.Hiç memnun değilim.Bosh sessiz çalışıyo diyen arkadaşlar var.Ben birdaha alsam arçelik almam.Şimdiden hayırlı olsun.

mmmf cnm benimkide beko ama dijital değil 5 kg benimkisi yorganlarımı atamıyorum küçük geliyo biraz onun dışında memnunum,cnm ithal alınca servis sorun olmasın bi parçası bozulduğunda hem daha pahalı olyor tamiri hemde zor bulunuyo diye biliyorum ama...

mmfcim bende de arçelik var 7 kg olanlardan .. evlenirken saolsun eşim bana sormadan almış getirmiş ama bana kalırsa ben bosh alırdım. annem senelerdir kullanıyor ve daha tık demedi makine .. ben beyazeşyada bosh a güveniyorum.

günaydın canlarım ciğerlerim
bilin bakalım ne oldu
sabah yiğidonun arabasını bagaja koyarkennnnn boyunummmm kırt ben gene X-MEN delikafadulden
ya gerçekten bu benim hayatımı zorluyo. neden bu kadar sık bunu yaşıyorum anlamadım.eğer bir daha aynı şeyi yaşarsam gideceğim doktora orada yer falan mı yaptı naptı sürekli aynı yer aynı acı.

ayyyy akşam akşam sorulcak sorumu bu yaws olur yolluyom şimcik ..
canım bende alabülürmüyün linki kinki
canım ben 3 seneir arçelik kullanıyorum ve çok memnunum.annemin bosch ve 1 senelik makina bu ay değiştirecek accık su alıyo beyazlar morarmaya başladı çünki su tasarrufu yapacam derken kirler güzel çıkmıyo bide az suyla duruluyo düşün artık.benim tavsiye edebileceğim arçelik canım.
bide bu elektronik eşya şans işi biliyon. umarım iyisine denk gelirsin.
kuzum banlı kapa oranı buranı baya açık yatıyon he süprizzzzz

geçmiş olsun bi göster sen boynunu hekime bu böyle gitmeyecek ,herşeyide devletten beklememek lazım ..

özeline atıyom bilgiyi

herkese merhaba hatunlar kendimi gezenti gibi hissediyorum loo valla
4 gündür evden içeri sadece yatmak için girdim ama bugün evde durmaya karar
verdim bakın yarında aşımız var bu arada inşallah ateş yapmaz yaa geçen ki aşıda
ateş olmadı ama bundada olmas inşallah ee herkesler nasıl biz iyiyiz çoook şükür
temizlik yapmak gerekiyor ama canım istemiooo

HAYROLSUN EYLÜLCÜM RÜYANDA ON NUMARA HEEkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…