2008 Kasım Anneleri

sağol asortiecim,cnm daha cumartesi günü aldık halıyı pek deneyemedik ama ellemeye çalışıyo bide tekmeleyince ses çıkıyoya ses çıkınca şaşkın şaşkın bana bakıyo ses nerden geliyo der gibi:))

maşallah piroşa canım güle güle kullansın halısını
sende hoşgeldin asorticim gezmek insana iyi geliyor valla
aşıdan korkma geçen çarşamba bizd olduk hiç ateş falan yapmıyo valla

herkese selam yorucu bir haftasonundan sonra daha yeni açabildim pc yi.yine haftabaşı yine mesai.çalışanlara kolay gelsin.evde olanlara daha da çok kolay gelsin bebişlerle birlikte:ecrin_bebek:

pirayecim halınız hayırlı olsun canım
asortik hanım hoşgeldiniz efenim .. iyi gezmişssin maşallah valla darısı benim başıma ::)))
telsizinin iyi çıkmasına sevindim canım .. diyorum ya hep elektronik eşyalar şans işi diye ..

bu arada kızlar en son cumartesi günü ateşlenmiştik biliyorsunuz , sonrasında sizden aldığım tavsiyeyle carpol aldım da düştü ateşi , sonra başıma gelenleri anlatıyım size hala çok sinirliyim

akşam kocam eve geldi , bir kıyamet koptu ki sormayın , vay efendim niye carpol vermişim , bu ilaç avrupada yasaklanmış da falan da filan da , bide tutturdu kimden aldın bu ilacın ismini diye , hay allahım zaten kk'ya takık , söyleyemedim burdan aldığımı bi doktordan dedim , bizim doktordan mı dedi yok dedim ona ulaşamadım başka bir doktora sordum dedim.. ama varya kavga kıyamet koptu klava: çok üzüldüm çoook , şimdi nette araştırcam o şurubu eğer bişey bulamazsam yandı o , akşama şenlik var evde demektir klava:
o da nerden duymuş onu da söyliyim , işyerine gelen bi doktorla konuşmuş , benim carpol aldığımı söylemiş , doktor da sakın çocuğua vermeyin , avrupada yasaklandı o ilaç ama maalesef bizim ülkemizde hala birçok doktor veriyor çocuklara demiş :uhm: ben şimdi öğlen tatilinde dışarı bile çıkmayıp bu konu üzerine yoğunlaşıyorum.. off off çook kızgınım çoook

googleda carpol yazdım ilk gelen sonuç stargündem diye bir siteden , carpol ingilterede yasaklanmış kafamçokkarıştı
ne biçim iş bu kızlar yaa neden doktorlar veriyo ki kötü bişeyse , googlada diğer forumlardaki yazışmalar da çıktı orda da herkes carpol veriyormuş.. aklım karıştı çok

ay ben bu pirosuda halisinida yerimmm...

kizlar feci hastalandim dün gece dua edinde Deniz`e gecmesin.

mmfcikk ben siemens kullaniyorum cok memnunum gittigimde

annemde profiloya degistirdi makinasini oda cok memnun kaldi

bi bak istersen.

zeynacik bi iyi olamadin yahu sende.

andinacım ilaç doktor kontorlunde ve doz aşımı olmadan kullanıldığı taktirde sorun yok..
doktor kontrolü harici kullanımı ve doz aşımından oluşabilecek sorunlardan dolayı ilaç yasaklandı.. yazıyı da zaten dikkatli okursan öle diyorlardı.

canım bu ingilterede kontrolsüz kullanımdan dolayı yasaklandı.bir de onların ki calpol night muhtemelen içeriğinde parasetamol dışında başka maddeler de var.ama sadece parasetamol ya da ibuprofen içeren ilaçları verebilirsin.o konuda bir yasaklama yokzaten olması da mümkün değil.bazı öksürük şurupları ve soğuk algınlığı ilaçları ekstra başka maddeler de içerdikleri için 2 yaş altı çocuklarda dikkatli kullanılması öneriliyor.
bence parasetamol vermende hiç sakınca yok.ben şahsen hastalarıma yazıyorum

ayy pirosum insl.ya sabahtan buyana yapisik geziyoruz evin icinde.insl.Deniz`e gecmeden atlatirim.

ikeada görmüstüm oyun halisi bende,bi ara gidip bakicam cok güzel bisiydi.yanlis hatirlamiyorsam

onun üzerinde yoktu askisi.neyse alimda eklerim resmini.

canım çok sıkma kendini burada pek çoğumuzun doktoruda ateş düşürücü olarak veriyor .. dediğim gibi doktor kontrolunde kullanıldıktan sonra bir sorun olacağını sanmam .. kocişinede çok kızma canım ya sonuçta her ikinizde evladınızın iyiliği için birbirinize giriyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…