2008 Kasım Anneleri

Herkese sellllllllllllllllaaamm..naber şekerlerrrr?

Yaa bu arada şoktayım geceden beri sadece ve sadece 40 mesaj yazılmış dumur ettiniz beni valla..hayırdır inşallah,hayırdır innn şa llahhhh:1shok:..

Mmf ben siemens kullanıyorum benimki 1000 devire kadar çıkıyor..600den başlıyor..1000 devirden fazlası bence çok gerekli değil çok yıpranıyor çamaşırlar..,bütün beyaz eşyalarım siemens ve çok memnunum..

Çileeeeeeeeeekkk toprağım hoşgeldinnnnnnnnn..nasıldı konya? ben de ayın 3 ünde gidiyorumkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

citos ve asortikk hb canlarim..

kokosum gormedim inanki gecmiste yazdigini.

topraaam hersey cok güzeldi konyada öyle.ee seninde az kalmiss

bende 23 mayista yine gidicem simdiden özledim inanki.

piraye oun halınız çok şirin jan jan lı birşeye benziyor.delikafadulden

Pİroşşşşşşş halınız pek janjanlıymış güle güle kullansın bebişin..

çitosçum,browniecim sağolun,pek janjanlı gerçekten:)bide heryerinden bi ses geliyo,çilekçim alırsan sende üstünde oyuncak asılı olanlardan al daha çok dikkatini çekiyo bebişelrin

pirayecim halınızı güle güle kullanın,biz gelcez diyemi aldın ,zahmet olmuş yaw ,melis de pek sever öyle şeyleri :)))çook güzelmiş hemen nereden ve kaça aldığın hakkında detaylı bilgi istiyorum..

çilekcim geçmiş olsun canımmmm..iyileş hemen bakim,ıhlamur iç ,nane limon iç..

selamlar,
herkese güzel bir hafta diliyorum...
evi mutfağı toparlayıp bebişleride doyurduktan sonra anca gelebildim..
biraz geçmişe bakım yine buralardayım..:))

selam kızlar..
piroş güle güle kullanın oyun halınızı..fiyatı hakkında ben de bilgi istiyorum..

carpol geçen sene ben de duydum komşularımın çocukları kullanıyordu..ama detaylı bilmiyorumben başka bir ateş düşürücü kullanıyorummkardeşimin doktoru önermiş..benim dr neden se hiç birşey önermedi!!!

çitosçum ne zanadın yoktun sen de asorti sen öyle..hoşgeldiniz.

epey kalabalığız bugün sanırım..

ayy birşey soracaktım ama unuttum ..düşüneyim birazz

eylül,dlek çok mersüü.profilo avm de elit oyuncak var oradan aldık üstünde 149 yazıyodu kociş ödemeye gittiğinde 160 demişler ama etiket fiyatını almışlar 149 milyon yani,markası tiny love internette daha ucuzmuş ama tiny love tekmele oyna diye bakabilirsiniz

asorti sevindim telsiz işine.sanırım mesafe artıkça cızırtı azalıyor..yakınlaştıkça artıyor..

çilek geçmiş olsun cnm...umarım atlatırsın cnm benim..

piraye halınız hayırlı olsun güle güle kullansın piraye hanım...
mmf canım bende arçelik 6 kilo olandan kullanıyorum.. eh idare eder diyorum.. ben battaniyelerii felan yıkıyorum.. ama sana tavsiye etmem.. şimdidlrde sıkmada çok ses yapmaya başladı.. ama bende epeydir calgon kulanmıyorum ondanda oabilir...
akşam akşam konuşulmuş şu linki banada gönderin ya bir ben fransız kaldım olaya...

pirayecim ben de daha önce internetten bakmıştım çok hoşuma gitmişti ama biraz pahalı gelmişti..dediğin gibi ama sen daha pahalıya almışsın..benim de bebek arabam öyle oldu..dün bi baktım iyice bir fark var arada...ben de pahalıya almışımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…