2008 Kasım Anneleri

hayırlı günler
offff ya ben okudukca sayfa artıyor .oku oku anca yetiştim sonuncu sayfaya valla.çok hızlısınız maşallah çokkkkkk,

zeynacım sana yine geçmiş olsun canım.

pirayecim halınız hayırlı olsun.bizde e bebekte bakmıştık aynısına 168 falandı.eşim altı çok ince üşür çoçuuk bunda falan dedi.kaalınlarda çok kalın minder gibi ben beğenmedim.bide ben bizim kıza pek güvenmiyom açıkcası okadar para verip alıcan sonra içinde durmuycak diye kararsız kaldım.

çilekcim sana da geçmmiş olsun.hava değiişikliği oldu sana sanırım.
mmf beyaz eşya sans isi her marka herkese farklı çıkıyor valla.ama ben beyaz eşyada tamamen sanssızım.çamaşırmakinem hariç oda ariston orjinal.şuanki aristonlar burda montoj oluyormuş kimse memniun değil.bi bulaşık makinem var arıston nefret ediyorum.eniyisi siemens sanırım.

bu piros çok tatlı ya oyanakları tam ıssırmalık valla.pirayecim senin pirosunda benim kız gibi çene ön ıslak bizimde bi çok resimimiz öyle çıkmış.buluzumuzda aynı bu arada.ama bizimki biraz büyük henüz giyemedik.bu arada sen avatar resminden daha farklı çıkmısın.güzel hatun.

teşekkür ederim canlarım,ama bütün ekranı kaplamışım dimikaydirigubbakcemile3
ayy valla mucizem bizimde öyle hep ıslak önü içine mendil koyuyorum ıslaklık geçmesin diye

bizim kız tavşan uykusundan uyandı.ya fırsat bulmuşken uyu ilerki yıllarında uyumak için fırsat kolluycan surda en fazla 4 sene uyursun diyorum yok dinlemiyor.işinin adı yat uyu dimi ama,

dilokscum giriyorum ama bişeyler yazamıoyrum oğluş uyanıyor bişiler oluyorr...

selam kızlar, anaokullarına gittim geldim, gelirken eşim biryerlere gidelim dedi kabul etmedim eve geldim işlerimi yaptım birazdanda yemek yapıcam ama oğlum babaannesinde özlemişler birbirlerini biraz kalsın dedim bende, moralsizim nedense

çilek geçmiş olsun dikkat et deniz paşaya geçmesin, bitki çayları falan iç

zeyna geçmiş olsun mutlaka git artık doktora, birde benim çok stresli olduğum dönemlerde olur öyle seninde olabilirmi acaba

piraye halınız çok güzel güle güle kullanın, sende çok güzelsin bu arada ama düşündüğümden taban tabana zıt ,

lelal canım çok sıkıldı ve kafam karıştı şu diş ilacı işine senin yazdıklarından sonra çok üzüldüm çocuğuma kötü birşeymi veriyorum diye hatta akşam vermedimde, sabah eşimin diş doktoru olan arkadaşını aradık kesinlikle kullanın dedi, akrabalarıma falan hep öneririm dedi, ne yapıcam şimdi bilmiyorum, ne biçim bir iştir şu doktorluk

çitos, asorti hoşgeldiniz fıstıklar,

eylül, nazlımelek, mucize, andina sizlerden naber şekerler

kalimero gelmemişmi bugün

mmmf makina konusunda kızlar önermişler ama bende ithal üründe servis ve yedek parça sıkıntısı yaşayabilirsin iyi düşün derim

kızlar akşam akşam bir ben kaldım valla alacağınız olsun, kocamdan sonra size küsücem birde bana atıverin akşam akşam

Az önce Batuhan'a çok az sebze püresi verdim kızlar..patates ve havuç..reddetmedi ama ağzında nasıl çevireceğini yutacağını bilemedi yavrum..2 tatlı kaşığı filan verdim..

canım sorma o konuda inan bende çok darlandım.. bizim doktorumuz zaten vermemişti geçen ayki kontrolde sordum önermedi sadece calgeli verdi onu da dediğim gibi çok sık sürme sakın diye de uyardı .. o vermeyince bende birde diş hekimimize sorayım dedim. hani herkes kullanıyor ya acaba bizimkinde mi sorun, olurya her doktor bir olmuyor diye sordum.. kız kesinlikle önermiyor ve senelerdir diş hekimleriyle çocuk doktorları arasında bu konunun tartişma konusu olduğunu söyledi. zaten flor dışardan alınması gereken bir maddeymiş.epey uzun uzun açıkladı durumu ve yapılması gerekenleri. cuma günü doktor kontrolumuz var. bır kez daha kendı doktoruna da sorucam aslen içim rahat ama bir kez daha danışmakta fayda var ..aldığım cevabı sana da iletirim canım.

BEN GELDİM MİNİ X-MEN
GİTTİM NÖROLOJİ DOKTORUNA ALLAHTAN BOŞ RANDEVU VARDI BAKTI Bİ KAÇ HAREKET YAPTIRDI FİZİKİ FITIKLIK Bİ DURUM DEĞİL DEDİ ANİ HAREKET BOZUKLUĞU DEDİ KAS SIKIŞMASI AMA YER EDERSE KÖTÜ DEDİ. Bİ SÜRE KORUYACAN KENDİNİ DEDİ ANİ HAREKTTEN AĞIR KALDIRMICAN DEDİ BEBEĞİ DİKKATLİ ALKACAKSIN DEDİ. EMZİRDİĞİM İÇİN BENİM ZATEN ŞU AN KULLANDIĞIM KREMİ VERDİ. BİRDE MİNOSET VERDİ.
AKŞAM SAAT 20:30 DA EMAR İÇİN RANDEVU VERİDLER. NE OLUR NE OLMAZ ANİ HAREKLERDE FITIK OLUŞABİLİR DEDİ. İNŞALLAH ÖLE BİŞİ YOKTUR.
BENDEN BU KADAR.
JÜLİ ORTALARDA YOK DEĞİLMİ BENİ BAYILTACAK KIZI DAĞITTIM DİYE kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…