- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #22.861
sağol kuşum benim Allah kimseye vermesinzeyna geçmiş olsun
sağol canım inşallah kötü bişi çıkmaz ve yarın uyandığımda geçmiş olurzeynaaa yeni gördüm yaa. geçmiş olsun cnm..umarım kötü bir şey çıkmazz.
piraye benim düşündüğüm piraye ile resimdeki çok farklı..resimdeki daha güzelmişşşş
kız banlı yazıyom bbi cevap versene
valla :mymeka:
peki tamam o zaman ben gideyim:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
canım çok sıkma kendini burada pek çoğumuzun doktoruda ateş düşürücü olarak veriyor .. dediğim gibi doktor kontrolunde kullanıldıktan sonra bir sorun olacağını sanmam .. kocişinede çok kızma canım ya sonuçta her ikinizde evladınızın iyiliği için birbirinize giriyorsunuz
canım geçmiş olsun, öğleyin eve gelebilmek gibi bir imkanın varsa bence nöbet tutmama yolunu seç , nöbet ciddi bir görev çünkü, sadece senin sınıfın değil nöbet gününde tüm görev yerinden sorumlu oluyorsun çünkü ben nöbet tutmuyorum şu an eve gelmek gibi bir durumumda yok üstelikmerhaba kızlar
geçmişe bakcaktım ama önce bir selam vereyim dedim
bugün canım çok sıkkın okuldan öğle yemeğinde eve bebeği emzirmeye geldim o arada benim öğrencilerimden biri camdan sarkmış sarkmak iyi camın dışına çıkmış öğretmen arkadaşlardan biri beni aradı bebeğimi doğru dürüst emzirmeden koşarak okula geri döndüm nöbetçiydim birde normalde doğum sonrasında 1 yıl nöbet tutulmaz ve süt iznim var müdürün yanına çıktım çok korktuğumu öğle arası süt vermeye gittiğim için ya nöbet verilmemesini yada süt iznimin olduğunu belgelendirmesini istedim canım çok sıkıldı allah korusun bir şey olsa ...
neyse eve geldim annem burda b. teyzemizde ...b.teyzemiz gittiğinde annem pek durduramıyor ağladığında dedi ona canım sıkıldı acabarahat hareket edemedi mi yoksa hep ağlıyor mu diye düşünmeye başladım onada canım sıkıldı başım ağrıyor stresten...bende size koştum çok zor vallahi okul ev iş sorumluluk ....ben öğleleride artık korkudan gelemem..
valla çok kızdım , ben kötü anneymişim senağlama daha neler neler dedi , bide çocuğun yanında bağırdı bense sırf yavrum korkmasın stres olmasın diye sustum hiç sesimi yükseltmedim kalakaldım öyle ama şimdi içime oturdu çok hırs yaptım çook , bide bana bunu söyledi ya ne diyim senağlama ne fedakarlıklar yaptığımı , nasıl yorulduğumu biliyo yani senağlama bide kendisi sağılmış bi ailenin çocuğu kendi annesini senelerce görmemiş , gelmiş benim anneliğime laf söylüyo senağlama neyse ben alırım elbet hıncımı ondan ne diyimklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?