2008 Kasım Anneleri

zeynaaa yeni gördüm yaa. geçmiş olsun cnm..umarım kötü bir şey çıkmazz.

piraye benim düşündüğüm piraye ile resimdeki çok farklı..resimdeki daha güzelmişşşş

denizanası iyilik canım nolsun buralarda takılıyoz işte ..ev işi çoluk çocuk yuvarlanıp gidiyoz..
piraye aslında daha güzel bi hatun resimde çirkin bile çıkmış kaydirigubbakcemile3

zeyna geçmiş olsun
sağol kuşum benim Allah kimseye vermesin
zeynaaa yeni gördüm yaa. geçmiş olsun cnm..umarım kötü bir şey çıkmazz.

piraye benim düşündüğüm piraye ile resimdeki çok farklı..resimdeki daha güzelmişşşş
sağol canım inşallah kötü bişi çıkmaz ve yarın uyandığımda geçmiş olur

zeynacım geçmiş olsun.. inşallah fıtık oluşmadan atlatırsın... kendine çok dikkat et canım..
daha benim yemekte yok ortalıkta ne pişireceğimde belli değil...
kızlar en güzel uyuyan bebek yarışması varmış kk' da ben güzel bir foto çekersem katılacağım yarışmaya..

zeyna bu sana tatlıma.s.a.s.a.s.teşekkür ederim

lelal sevinirim canım

asorti ben yeşil mercimek , salçalı bulgur pilavı (aslında şehriyeli seviyorum ama bugün böyle canım istedi) dünden yayla çorbamda var (eşim pizza yaptığı için yiyemedik) birde salata yaparım turşumu daha iyi gider yoksa

yeşil mercimeği yemek olarak çok sevmiyorum aslında ama bugün anaokullarını dolaşırken yemek saatiydi birisindeki yemek buydu canım çekti

zeyna geçmiş olsun canım inşallah ciddi birşey çıkmaz .. sende dikkat et bundan sonrasında gerçekten yer yaparsa kötü ..
benim akşama yemeğim bilem yok ( muhtemelen bende annemde yer eve geçerim ne de olsa kızı almaya gidicem :)))))

valla çok kızdım , ben kötü anneymişim senağlama daha neler neler dedi , bide çocuğun yanında bağırdı bense sırf yavrum korkmasın stres olmasın diye sustum hiç sesimi yükseltmedim kalakaldım öyle ama şimdi içime oturdu çok hırs yaptım çook , bide bana bunu söyledi ya ne diyim senağlama ne fedakarlıklar yaptığımı , nasıl yorulduğumu biliyo yani senağlama bide kendisi sağılmış bi ailenin çocuğu kendi annesini senelerce görmemiş , gelmiş benim anneliğime laf söylüyo senağlama neyse ben alırım elbet hıncımı ondan ne diyim klava:

merhaba kızlar
geçmişe bakcaktım ama önce bir selam vereyim dedim
bugün canım çok sıkkın okuldan öğle yemeğinde eve bebeği emzirmeye geldim o arada benim öğrencilerimden biri camdan sarkmış sarkmak iyi camın dışına çıkmış öğretmen arkadaşlardan biri beni aradı bebeğimi doğru dürüst emzirmeden koşarak okula geri döndüm nöbetçiydim birde normalde doğum sonrasında 1 yıl nöbet tutulmaz ve süt iznim var müdürün yanına çıktım çok korktuğumu öğle arası süt vermeye gittiğim için ya nöbet verilmemesini yada süt iznimin olduğunu belgelendirmesini istedim canım çok sıkıldı allah korusun bir şey olsa ...
neyse eve geldim annem burda b. teyzemizde ...b.teyzemiz gittiğinde annem pek durduramıyor ağladığında dedi ona canım sıkıldı acabarahat hareket edemedi mi yoksa hep ağlıyor mu diye düşünmeye başladım onada canım sıkıldı başım ağrıyor stresten...bende size koştum çok zor vallahi okul ev iş sorumluluk ....ben öğleleride artık korkudan gelemem..

bencede canım nazlımeleğe katılıyorum.. onların her sölediğini biz kafamıza takacak olsaydık vay halimize .. sen üzme kendini sonuçta şuan kendinı yıpratıyorsun.

canım geçmiş olsun, öğleyin eve gelebilmek gibi bir imkanın varsa bence nöbet tutmama yolunu seç , nöbet ciddi bir görev çünkü, sadece senin sınıfın değil nöbet gününde tüm görev yerinden sorumlu oluyorsun çünkü ben nöbet tutmuyorum şu an eve gelmek gibi bir durumumda yok üstelik

yasal hakkını kullan derim

Andina üzülme canım.Erkekler kadınlar kadar düşünceli değiller.Ben de akşam eve gidiyorum yorgun argın.Bebeğimin gülen yüzünü görmek hayaliyle.Eve giriyorum, bebek uykusuz ağlıyo falan.Eşim sen gelene kadar iyiydi.Anlamıyorum neden ağlıyo diye laf vurduruyor.Ben ne hayalle gidiyorum, ne görüyorum ve neler işitiyorum.Halbuki o bebek o hale nasıl geliyor , ne emeklerle.Bu bir insandan öpücük beklerken tokat yemeye benziyor. Üzülme çoğumuzda var bu.klava:

deniz anası bende onu düşünüyorum ama ne kadar korktuğumu tahmin edersin nöbet zaten en korktuğum olay 2. sınıf çocuğu kızlara hava atacakmış böyle bir şey olur mu ya...ne günlere kaldık

ecemim geçmiş olsun canım.. hem evde küçük bebişin var hemde okulda okadar çocuğun sorumluluğunu alıyorsun..neyseki ucuz atlatılmış..
müdürle konuşmanda iyi olmuş nöbet tutmama ve süt iznin varmış niye hala sana nöbet yazmış bu adam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…