- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #22.881
ecemim geçmiş olsun canım.. hem evde küçük bebişin var hemde okulda okadar çocuğun sorumluluğunu alıyorsun..neyseki ucuz atlatılmış..
müdürle konuşmanda iyi olmuş nöbet tutmama ve süt iznin varmış niye hala sana nöbet yazmış bu adam..[/QUOTE
çok sağol canım vallahi hakkını aramazsan her şeyi yaparlar nerdeyse doğum yapacaktım bana hala nöbet yazıyorlardı o zamanda gidip konuşmak zorunda kalmıştım sanki bilmiyorlar... işlerine gelmiyor canım malesef başka açıklama bulamıyorum bir de çalışıyorsan ve biraz bu konularda titizsen hemen yazıyorlar ama konuştum beni sene sonuna kadar nöbete yazmayın dedim inşallah düzeltirler
bende kızımda öyleydim normal doğumdu ama doğumum çok zor olmuştu şimdi sezeryan olduğumdan hiç şikayetçi değilim göbek hariç...ne kadar şanslısın estel bende ilkinde öleydim aynı hatta ertesi gün eve geldim ev süpürmeye kalkmıştımda anam süpürgeyle kovalamıştı kaydirigubbakcemile3
benimki ismiyle seslendiğimizde hemen bakıp gülüyor ismini bol bol kullan canım ismini çok söylemediysen ondan tepki vermiyordursizin bebişler ismini öğrendimi bizimkinde daha bir numara yok
canım o zaman düzenli bir şekilde ek gıdaya başla ve her istediğinde emzir çok güzel kaşık mamaları var onun dışında kendin sebze çorbası yapabilirsin ve meyve suyu verirsin 4. aydan itibaren olan kaşık mamalarını kullanabilirsin gerçi ben bir öğün veriyorum ama senin bebişin zayıfsa doktorunla konuş ve güzel bir beslenme planı yapın canım yemeyen çocuk çok zordur allah kolaylık versinkızlar ğolum biraz işhatsızn son zamnalrda..emerken de memeyi bitiremiyor,,,kaşık mamasına başladım onu da emdikten sonra takviye olsun diye ama zorlayarıda bırakıyor...
geçen ayda buna yakındı...biberonla içmiyor..ne yapayım sizce..yani kilo alımı daha da az olmasını istemiyorum..biraz toparlasın istiyorum..ne yedireyim ...pirinç unu falan diyorlar nasıl birşey ...
1,5 aydır böyle neredeyse..
Denizanacim aynen bizimde öyle.kasik mamalarini hic kusmuyor ama ne zaman biberondan alsin mamayi yada beni emsin cocuk acayip kusuyor.
Bukasik mamalarini günde kac defa veriyosun sen?Ben hep iki veriyordum ama
benim tosuncuk bayila bayila yiyor acaba 3`e cikarsammiki diye düsünüyorum.
canım flor dişlerin sağlıklı çıkması güçlü olması için verilen çok küçük bir hap ben kızımda kullanmıştım oğluşuma daha doktoru vermedi kızımın dişleri çok sağlıklı hiç çürüğü yok va 8 yaşında olmasına rağmen daha 3 dişini düşürdü mutlaka kullan diş etlerine sürünce hemen eriyor zatenLelalcim hoşgeldin canım.
bana doktorum dişlerini rahatlatması için bi jel verdi ama hiç sürmedim.Çok gerekmedikçe sürmem zaten.
dediğin dflor ne onu bilemiyorum.O da mı böyle rahatlatıcı bi jel?
Yürüteçle ilgili yazılanlar tabiki doğrudur.Ama her bebeğin gelişimide farklı oluyor.Ailenin doğru zamanı bulması çok önemli.
Size birşey sormak istiyorum.benim kız otururken bazen sırt kemiklerini elimle yokluyorum çok fazla öne eğiliyor gibi geliyor.Ama pozisyon değişince oda düzeliyor.kızımı oturtmak istemiyorum ama yatay hafif eğimli kesinlikle durmuyor.
Hatta kafasına ayakta durmayı koymuşsa oturtamıyorum bile.ayaklarını kaskatı yapıyor,büküp oturtamıyorum.Ben de mümkün olduğunca ağırlık vermemeye çalışıyorum.
çilek kafa daha göstermedi mi kııııı bana gösterdiyse sana kesin gösterir lokumm
benim oğluşta öyle altı açık olsun saatlerce kendi kendine oynar çıtı çıkmaz bu aralar ayaklarını tutup onlarla konuşuyor deli mi ne...walla ben üst değişmeye yetişemem önlük olmazsa.
Zaten hiç sevmiyo üst değişmeyi.Yırtınıyor.önlüğü bile taktığımı farkedince bağırıyor.
En sevdiği banyo ve altının açılması.
bende midesi genişliyor diye biliyorum ama...Ballısın walla,neyse doğum günü çocuğusun diye bişi demiyoruzp
Mucizecim hıçkırsın iyidir.Ciğerleri gelişiyor derler.
canım benimtüm beyaz eşyalarım arçelik çok memnunum bence dijitallere pek heves etme ablam yeni değiştirdi dijitallerden aldı hiç memnun değilselam kızlar bir derdimvar :))))
şimcik benim bi çamaşır makinem var ben 10 senedir kullanıyorum eşimde onu evlenmeden 4-5 sene önce almış yaani 15 senelik rahat var ama taş gibi son 1 senedir problem çıkarmaya başladı değiştirmek istiyorum siz den de ricam beğendiğiniz kullandığınız ve memnun kaldığınız markaları bana belirtmeniz.boscha baktım arçeliğe bekoya baktım sonra ani bi kararla yerli malı istemediğime karar verdim daha sağlam oluyo diye ithal malları araştırmaya koyuldum whırlpool ve gorenje diye bi markaya baktım ikisi içinde şikayet sitelerinde fazla şikayet yok gorenjede hiç yok diyebilriiz tr pazarına birkaç sene önce girmiş sloven markası kuzenimiz orda çalışıyo görünüşleri pek afilli ödül falan almış ama kararsız kaldım whırlpoolunda reklamlarını görmüşünüzdür aslı oynuyor vestel patentini almış oda bikaç senedir tr pazarında siz ne düşünüyorsunuz ve makinelerinizin artılarını eksilerini paylaşırmısınız 7kg 1200devir falan olsun istiyorum bide dijitallerin artı ve eksileri ......kullananların yorumları önemli ben dijital olmasın istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?