2008 Kasım Anneleri

ecemim geçmiş olsun canım ya allah korusun yani bu çocuklarda hç yerinde durmuyoo
bende yemeğimi yaptım yayla(yoğurtlu diyorum ben genelde)çorbası
sebzeli pilavv bi de salata yaparsam tamamdır

ecemim geçmiş olsun..bende nöbetten nefret ederim..hele ki öğlen arasında..hele ki bahçe..görev yaptığım yerlerden birinde 2,5 sene haftada 2 nöbet tuttuk.okul çok büyüktü..hatırlamak bile istemiyorum

canım ben şimdi izindeyim ama bildiğim kadarıyla kanuni hakkın gereğince nöbet tutamazsın..peşini bırakma işin.

andina andina söyle bana var mı bu dünyada analardan daha fazla sorumluluğu olan.boşver an-la-ya-maz-lar..uzaktan davul hesabı...onlara sivri sinek saz...ama kötü olduklarından değil bilmediklerinden ve anneliği yaşayamadıklarından..oda anlar hatasını..lütfen sıkma tatlı canını..

hamarat asortii

benim yemek işi de tamamdır ,
et sote ( missss gibi oldu yidim bi tabak )
pilav
amerikan salata
dünden kalma mantar mantısı da var ohhh yan geldim yatıyom ..

ÇİLEK ASORTİ teşekkür ederim kızlar

ne kadar şanslısın estel bende ilkinde öleydim aynı hatta ertesi gün eve geldim ev süpürmeye kalkmıştımda anam süpürgeyle kovalamıştı kaydirigubbakcemile3
bende kızımda öyleydim normal doğumdu ama doğumum çok zor olmuştu şimdi sezeryan olduğumdan hiç şikayetçi değilim göbek hariç...

sizin bebişler ismini öğrendimi bizimkinde daha bir numara yok
benimki ismiyle seslendiğimizde hemen bakıp gülüyor ismini bol bol kullan canım ismini çok söylemediysen ondan tepki vermiyordur

canım o zaman düzenli bir şekilde ek gıdaya başla ve her istediğinde emzir çok güzel kaşık mamaları var onun dışında kendin sebze çorbası yapabilirsin ve meyve suyu verirsin 4. aydan itibaren olan kaşık mamalarını kullanabilirsin gerçi ben bir öğün veriyorum ama senin bebişin zayıfsa doktorunla konuş ve güzel bir beslenme planı yapın canım yemeyen çocuk çok zordur allah kolaylık versin

canım kilosu iyise ve seni emiyorsa bence 2 öğün yeter ama doktoruna bir sor istersen

canım flor dişlerin sağlıklı çıkması güçlü olması için verilen çok küçük bir hap ben kızımda kullanmıştım oğluşuma daha doktoru vermedi kızımın dişleri çok sağlıklı hiç çürüğü yok va 8 yaşında olmasına rağmen daha 3 dişini düşürdü mutlaka kullan diş etlerine sürünce hemen eriyor zaten

ayyy çok acıktım bir tabak çorba içtim mmmmmm çok enfes olmuş eylül kafa
beni kıskandırmaya çalışma tımam mıı

amerikan salata mı??eylül resmini koyda eleştirelim biraz..
pilav lapa olmuş....ııııı
et sote böyle olmaz....ııı
mantar dündn kalmış...puanım güler yüzünün hatırına 6...rakibim olmazsın

kızlar fluor konusunda kafam karışmıştı ama nette araştırdım ve devam etmeye karar verdim genel olarak anlatılanlar şöyle, fluor diş sağlığı için gerekli birşey ama doz aşımı hasara neden olabiliyormuş, ancak bizim kullandığımız tabletlerin tamamı bile doz aşımına neden olmuyormuş isteyen arkadaşlara link verebilirim

ayrıca fluor içeren tek su erikli imiş, biz oğluma erikli kullanıyoruz ama kaynattığım için heralde kalmıyordur içinde

benim oğluşta öyle altı açık olsun saatlerce kendi kendine oynar çıtı çıkmaz bu aralar ayaklarını tutup onlarla konuşuyor deli mi ne...

Ballısın walla,neyse doğum günü çocuğusun diye bişi demiyoruz p

Mucizecim hıçkırsın iyidir.Ciğerleri gelişiyor derler.
bende midesi genişliyor diye biliyorum ama...

canım benimtüm beyaz eşyalarım arçelik çok memnunum bence dijitallere pek heves etme ablam yeni değiştirdi dijitallerden aldı hiç memnun değil

PİRAYE oyun halınız çok güzel.güzel günlerde kullansın güzel kızın
ZEYNA geçmiş olsun canım

şu an yataktan bildiriyorum
yatmak boynuma çok süper oldu
bide yavru kuşum yatmanın zevkini bi alaydı

kızlar yarışmaya resim yollayacakmısını?
ben yolladım bakalım
bide banlı bi arkadaşımız yollamış
kısmet artıkın :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…