2008 Kasım Anneleri

yollayacaktım ama çok güzel bir pozomuz vardı albümüme eklemiştim, sitede daha önce yayınlanmamış olması gerekiyormuş, yeni yakalarsam koyarım bende

bende yakalarsam koyarım zaten benim kızım çok güsel uyuyooo canııım tescillememize gerek yok
ama çok ısrar ettiler-tatlicadiarzu- valla olmaz koy diekaydirigubbakcemile3şaka bi yana koyacamm

kaydirigubbakcemile3ay hiç güleceğim yoktu cicim..amerika yöresine ait yaptığım salata enfes olmuş laf yok ..sengözlerimebaksanab

yolladım kusur mu kalcam,puan bekliyorum kasım analarından,bende verecem puan ona göre haaa..

canımgeçen aylarda televizyonda haberlerde gerçektende bu haber çıktı ama ben de kızıma çok kullanmıştım tedirgin olmadım değil oğlumada doktor bunu yazıyordu her ihtimal elimizde ateş düşürücü olsun diye alacaktım doktora başka ateş düşürücü yazmasını istedim içim rahat etmedi dolven yazdı aklında bulunsun canım

nwereye ne yolluyonuz bee biri beniaydınlatsın geçmişe bakiim dedim yok ben okudukça burdan sayfalar ilerliyor yorumlarınız için ve cevaplarınız için çooookkkk teşekkür ederim yurt dışından getirtebilseydim bosch yada siemens isterdim ama tr de olanlar çok çabuk bozuluyo bu beyz eşya işi şans işi inşallah aldığımdan memnun kalırım yaa bidaha ne zaman alırım

varya 12yi 10 geçe tel gedli burdaydım ayağımda sallıyodum akifi arkadaşım sana geliyorum dedi evi görseydiniz bombalanmış gibiydi çocuğu uyuttum motor taktım k.çıma topladım süpürdüm banyoyla mutfağı sildim tam suyla kapının önünü yıkıyodum geldiler saat 1 di böyle davetsşz mşsafşrlerede kıl olurum bugün benim temzilik yemek günüm ne kimse gelir ne ben giderim allahtan kociş bişey demedi ayarlarız bişeyler dedi

kızlar emardan korkuyom ne kadar sürer bilen var mı?
inş. bişi çıkmaz :çok üzgünüm:
zeynacım, ben belim için çektirmiştim 15-20 dk sürüyor gözün korkmasında sanki bir kutunun içindesin üzerinde asfalt delme makinası varya o çalışıyormuş gibi tak tak.. gözümü kapattım çabuk bitsin diye dua etmiştim ben..
kızlar bende resim göndermeyi düşünüyorum bir resmimiz vardı albüme koymuştum çokda sevdiğim bir resmmizdi yine çekebilirsem gönderirim..eşimin kucağında var çok tatlı çıkmış uyurken onu göndersem olurmuki benim adam var içinde..:))

süpper hatunsun mmf bunu hep demisimdir zaten.

zeynacim merak etme hayatimya insl.bisiycigin cikmaz,germe bos yere kendini lütfen.

kızlar emardan korkuyom ne kadar sürer bilen var mı?
inş. bişi çıkmaz :çok üzgünüm:

canım çok geçmiş olsun korkma inşallah bir şey çıkmaz 15-20 dk arasında biter büyük ihtimalle

bende şimdi havuç koydum çevriliyor yoğurtlu havuç salatası yapacağım yemekteyizden öğrendimmm....:)) eşim çok sevdi yapıyorum arada.
birde en kolayından fırın poşetinde patateslşi tavuk yapacağım eşimde geç gelecekmiş zaten yetişir ona..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…