E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #22.901
kaydirigubbakcemile3ay hiç güleceğim yoktu cicim..amerika yöresine ait yaptığım salata enfes olmuş laf yok ..sengözlerimebaksanabamerikan salata mı??eylül resmini koyda eleştirelim biraz..
pilav lapa olmuş....ııııı
et sote böyle olmaz....ııı
mantar dündn kalmış...puanım güler yüzünün hatırına 6...rakibim olmazsın
yolladım kusur mu kalcamşu an yataktan bildiriyorum
yatmak boynuma çok süper oldu
bide yavru kuşum yatmanın zevkini bi alaydı
kızlar yarışmaya resim yollayacakmısını?
ben yolladım bakalım
bide banlı bi arkadaşımız yollamış
kısmet artıkın :jeyyar:
tabi ya biz hangi anadan aşağız :))yolladım kusur mu kalcam,puan bekliyorum kasım analarından,bende verecem puan ona göre haaa..
canımgeçen aylarda televizyonda haberlerde gerçektende bu haber çıktı ama ben de kızıma çok kullanmıştım tedirgin olmadım değil oğlumada doktor bunu yazıyordu her ihtimal elimizde ateş düşürücü olsun diye alacaktım doktora başka ateş düşürücü yazmasını istedim içim rahat etmedi dolven yazdı aklında bulunsun canımbu arada kızlar en son cumartesi günü ateşlenmiştik biliyorsunuz , sonrasında sizden aldığım tavsiyeyle carpol aldım da düştü ateşi , sonra başıma gelenleri anlatıyım size hala çok sinirliyim
akşam kocam eve geldi , bir kıyamet koptu ki sormayın , vay efendim niye carpol vermişim , bu ilaç avrupada yasaklanmış da falan da filan da , bide tutturdu kimden aldın bu ilacın ismini diye , hay allahım zaten kk'ya takık , söyleyemedim burdan aldığımı bi doktordan dedim , bizim doktordan mı dedi yok dedim ona ulaşamadım başka bir doktora sordum dedim.. ama varya kavga kıyamet koptuklava: çok üzüldüm çoook , şimdi nette araştırcam o şurubu eğer bişey bulamazsam yandı o , akşama şenlik var evde demektir klava:
o da nerden duymuş onu da söyliyim , işyerine gelen bi doktorla konuşmuş , benim carpol aldığımı söylemiş , doktor da sakın çocuğua vermeyin , avrupada yasaklandı o ilaç ama maalesef bizim ülkemizde hala birçok doktor veriyor çocuklara demiş :uhm: ben şimdi öğlen tatilinde dışarı bile çıkmayıp bu konu üzerine yoğunlaşıyorum.. off off çook kızgınım çoook
orası neresiiiifoto gönderimi bitince görsel bölümünde yayınlıcaklar
tamam korkmuyom :çok üzgünüm:zeynacım bişey çıkmayacak lütfen moralini bozma bakklava: gelio
zeynacım, ben belim için çektirmiştim 15-20 dk sürüyor gözün korkmasında sanki bir kutunun içindesin üzerinde asfalt delme makinası varya o çalışıyormuş gibi tak tak.. gözümü kapattım çabuk bitsin diye dua etmiştim ben..kızlar emardan korkuyom ne kadar sürer bilen var mı?
inş. bişi çıkmaz :çok üzgünüm:
BEN GELDİM MİNİ X-MEN
GİTTİM NÖROLOJİ DOKTORUNA ALLAHTAN BOŞ RANDEVU VARDI BAKTI Bİ KAÇ HAREKET YAPTIRDI FİZİKİ FITIKLIK Bİ DURUM DEĞİL DEDİ ANİ HAREKET BOZUKLUĞU DEDİ KAS SIKIŞMASI AMA YER EDERSE KÖTÜ DEDİ. Bİ SÜRE KORUYACAN KENDİNİ DEDİ ANİ HAREKTTEN AĞIR KALDIRMICAN DEDİ BEBEĞİ DİKKATLİ ALKACAKSIN DEDİ. EMZİRDİĞİM İÇİN BENİM ZATEN ŞU AN KULLANDIĞIM KREMİ VERDİ. BİRDE MİNOSET VERDİ.
AKŞAM SAAT 20:30 DA EMAR İÇİN RANDEVU VERİDLER. NE OLUR NE OLMAZ ANİ HAREKLERDE FITIK OLUŞABİLİR DEDİ. İNŞALLAH ÖLE BİŞİ YOKTUR.
BENDEN BU KADAR.
JÜLİ ORTALARDA YOK DEĞİLMİ BENİ BAYILTACAK KIZI DAĞITTIM DİYE kafamçokkarıştı
kızlar emardan korkuyom ne kadar sürer bilen var mı?
inş. bişi çıkmaz :çok üzgünüm:
sağol nazlıcım ya baya rahatladım :bbo:
mmmf kafa somon ve bosh baya birbine bezer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?