2008 Kasım Anneleri

kızı zor uyuttum ya uyumuyo cadı gözleri kapamıyo ama uyumak istemiyo hanım
bu arada kızımla beni çok şımarttınız kızlar teşekkür ederiz sizea.s. herkeste avatardaki resimden farklı bulmuş beni bi ara değiştireyim bariyerimseniben

kızlarbiraz önce eltimle konuştum 2 ay önce doğum yapmıştı kızında kalça çıkığı çıkmış çok üzgündü alçıya alacaklarmış bayağı bi öyle kalacakmış yazık yavrucuğa...

ayyy ececim geçmiş olsun
gideyorum bütün aşkalr yüreğimde
gideyorum acın yüreğimde :çok üzgünüm:
ben bi gidip şöle afilli bi boyun resmi çektirip geleyim
yada kısa metrajlı flimde olabülüüü sırnaşık şey

Selam kızlar ınanın saat 5den berı geÇmıŞı okuyorum ya kız durmadıĞı ıÇın ancak bıtırebıldım zeyna canım gıtde gÖrÜnÜver bı umarım ıyıleŞır en kısa zamanda
ecemım Çok geÇmıŞ olsun benım bı tanıdıĞımın kızında da olmuŞtu allah tez zamanda derman versın ınŞallah
bende yolladım kuzumun resmını bı tane vardı Çok tatluyduuuuu

ecemim geçmiş olsun ya.. benim ablamın görümcesinin çocuğundada çıktı alçıya aldılar onuda biraz sıkıntı çekti ama şimdi o çocuk koskoa bir delikanlı hemde herşeyi normal...
zeynacım zor gibi anlatmışım ben ama sadece çok gürültü oluyor onun dışında herhangi bir zorluğu yoktu.. hadi bakalım çektirde burayada koy gız doktorlarımız çok sayılır..:))yorum bilem yaparız..
hadi kolay gelsin..

oyyy geçmiş olsun ecemim yaa

canım hepinize teşekkür ederim o kadar dememe rağmen kundak yapıyorlardı doktor kundaktan olmuş olabilir demiş çünkü ilk muayenede bir şey yoktu

mmf sen bilirsin canım bu rep verme ne demek ya?

bende hiç bilmiyorum herkes birbirlerine puan veiyormuş ama bana herhalde kimse vermemiştir ben de bilmediğimden kimseye veremedim öğrenirsek veririz inşallah

kızlar yukarda sağda terazi var ya istediğin kişide oraya tıklıyon mesajını yazıp gönderiyon ona puan yani rep olarak ekleniyor.. sana gelen repleri okumak içinde en üstte kullanıcı paneli var onu açarsanız görürsünüz..
ben verim size birer rep..:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…