2008 Kasım Anneleri

kalimero hadi büyük kısmı bitti şimdi yerleştirme kaldı kolay gelsin zor valla ..
bencede sebze çorbası nasıl yapılacak o zaman piki ?? ayrıca o kavanoz pürelerini de yaparlarken eminim metal uçlu blendırlar kullanılıyordur .

Sen sebze çorbası verdin mi çilek kafa. Meyve falan hani çatalla azıcık inceltirsin ama mesela brokoli ile sebze çorbası yapacaksın. Ya da içine ıspanak atacaksın. Onları blendırdan geçirmek zorunda değil miyiz.

Ben kabak havuc filan denedim hepsinide cataliyya azcik ezdim.

Digerlerini denemedim hic ama yinede catala kuvvet deniycem :)

Kalimero bence de emme işi bitene kadar ayırma yanından. Benim eşim de dün diyor ben bayağı büyüyene kadar annemle babamın yanında yattım. Boşver ayırma odasını zaman zaman bizimle de yatsın şefkatle büyüsün diyor. Ya bana da zararlı gibi görünmüyor. Sabah falan yanımıza alıyorum. Bir babaya bakıyor bir bana. Gözlerinden anlıyorum mutluluğunu. Gülüyor kuzum, ikimize bakıp. Tecrübeli anneler belki daha iyi bilir ama bence aynı odada kalmanızın hiçbir dezavantajı yok.

eylül sütlü pirinçli kaşık maması demişsinya muhallebimi o yoksa kaşık mamasıyla muhallebi aynı şeymiCADIARZU bendede var pirinçli muhallebi daha önce denedim yemedi bugün verdim yedi biraz bebelac benimkide
elif geçmiş olsun cnm
kalimero sanada kolay gelsin cnm bende taşıncam yakında bakalım benim neler neler çıkçak evden

selam kızlar ben geldim yedim sütlaçları ama çok kaçırdım herhalde yaaa biraz midem bulanıyor gibi oldu
zeyna yat dinlen canım ben azıcık başım ağrısa rapor alıyorum dinlen
asortie sanada geçmiş olsun güzelim büyütecek bişey değil canım tekrar geçmiş olsun kalimero sanada kolay gelsin canım benüm çok zor ya

pirayecim benimki devam sütlü pirinçli mama ,ister kaşık maması yap ister suyu fazla koyup biberon maması ..muhallebi de vardı almadım 5. aydan itibaren yazıyo diye .

ya bu hafta ıcınde karar vermek zorundayız
ev yerlesmeden once ona gore yatagını kurdurucam oglusumun
bende ayrmak ıstemıyorum ama bıraz kendını tanıdıktan sonra da ayırması zor oluyor
abımın cocuklar kocaman oldu hala aynı oda da yatmak ıstıyorlar ve abım cok kızıyor
bılemıyorum bakalım kendı doktoru ne dıyecek
aslında aklım onda kalacak sureklı bende cok ıstemıyorum ama kararsızım ıste

kalimero sanada kolay gelsin cnm bende taşıncam yakında bakalım benim neler neler çıkçak evden
tahmın dahı edemeyecegın kadar cok sey cıkıyor bır evden
allatan kendı evıme gectım daha hayatta tasınmak ıstemıyorum
kocıse dedım bır daha tasınırsak bana sıfırdan ev doseyeceksın sadece kendımız gıdıcez hıcbırsey goturmeyecegız
ollldduuuuu dıyor

kalimerocum mutlaka aynı odada beraber kalmak çok güzel ve rahat ama doktorlar genelde en geç 6. ayında ayırın dıyorlar .. sonrasında ayırmak çok daha güç oluyormuş ..
benim halamda emzirdiği için odasını ayrımadı daha doğrusu odası kurulu ama kendı odalarında park yatakta yatırıyorlardı şimdi 1,5 yasında ve hala kendı odasında yatmıyor.çok zorlanıyorlarmış ..
tabi en iyi kararı yine sen verirsin

bizim dr da tel süzgeçten bilem geçirmeyin dedi direk çatalla ezip ver dedi.halbuki büyükte salıyodum çorbanın içine blendırı ohh miss zor geldi bu

elifsevdem çok geçmiş olsun dikkat et kuzucuğuma.

yanında yatırma olayı benimde kafamı karıştırıyor ben ayırmak gerek diye söylenenlerdendim ama şimdi bakınca kıyamıyorum geçi zaten şimdi çok erken ama biraz büyüyünce de bilmiyorum,şimdi bile uyanınca korkuluğunun arasından bakıyor bana gülmeye başlıyor sabahları,sonra ortamıza alıyorum aynı juli senin kız gibi bir bana bir babasına bakıyor aman ne kahkahalar ne gülücükler,çok mutlu oluyor yavrum yaa zaten akşama kadar bizden ayrı ay bak yine duygulandım of ya senağlama

mmf neredesin sen yaw .. bi laf attın kayboldun? bak korkmaya başladım :)))

yok kzı ben şimdi hayın planlar yapıyorum akşam eve gelen çocukların babası hakkındaben çubukludayım cnm ortaçeşmede parlaklar var onları tanıyorum ama pek samimi diilimkorkma bişey demem kiiiii sende resmimi sağa sola göstermede deşifre olmiim canım

ben de milupanın sütlü pirinçli kaşık maması nı kullanıyorum..suyla yapılıyor ..ama pişirilmiyor..pişirilenler den hiç yapmadım da bilmiyorum da

eylüll amaşşallah ne güzel yediyiorsun tertemiz...beni bir görsen ...her yer mama.bir de bugün yerken hapşurdu..yarabbi şükürr..sırf buun için gittim fün kocaman naylon mama önlüğü aldım..çok güzel ama onu da yemeye çalıştığı için onu 2 mendili ve üzerindeki hemen kirleniyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…