2008 Kasım Anneleri

kızlar benim yarışmaya koymak istediğim fotoğrafın boydan olanını başka yere koymuştum o fotoğrafın bide yakından olanı var yüzünü çektiğim onu koymak istiyom ben sorun olurmu sizce???

sorun olcağını sanmıyorum canım koyabilirsin

ah denizin anası valla çok çekmeye başladım ben bu boynumdan çürüyom mu ne bu yaşta anlamadım. dua ediyorum inş. kötü bişi çıkmaz basit bi kas sıkışmasıdır :Saruboceq:

pirayecim uzman a özel mesaj at olur derse koyarsın cicim
bizde sışarı çıktık kızımla markete gittik geldik..meyve püresi aldım 2 dene verecem birazdan ilk defa bakalım ne etcek ..

Asortie maşallah gerçekten boyunuz bosunuz yakacak Eylül ortalığı :))

Denizanası sağol canım. Evet ben de farkettim gözleri aynı renk. Bir de gün ışığındaki halini görsen resmen mavi oluyor. Değişir belki diyordum ama artık değişmeyeceğine inandım. Benim ablamın da gözleri aynı maviymiş. rahmetli teyzesine çekmiş kızım.

sağolun varolun eylülün teyzeleri bu arada zeynacım çoook geçmiş olsun canumun canuuu
meyve püresi hero dan gelmişti bana hala vermedim elma ayva yazıyor çok büyük kavanoz
iki küçük boyunda bir günde yiyemez zaten onlarda 24 saat içinde tüketilmeliymiş
bende bi gün deneyeceğümm

zeyna git dinlen güzelim, dikkat et kendine
denizinde dışarda dahada açılıyor göz rengi , ya değişsede önemli değil ama böylede çok güzeller be yaaa
juli allah rahmet eylesin canım, kızının gözlerinde yaşar ablanda böylece, erken kaybetmişsiniz anlaşılan,

selam millet ben yine geldim,kuzucuğumun ve kendimin karnını doyurdum ohh tamamdır mirmirmirmir ay bir yaramaz bir oyuncu oldu bunlar değil mi yaa,öldürdü bizi öğle arasına soytarılıklar yapıyor bana,babasına,ananesine çok komik yaa canım benim
kızlar dün hero baby'nin organik yazan kaşık mamalarından aldım,biri gece tahılı sütlü irmikli,biri de kahvaltı saati sütlü pekmezli. gece tahılını dün yedirdim gece bir sorun olmadı rahat uyudu,sabahta sorunu yoktu heralde hazımsızlık yapmadı,kahvaltıyı henüz başlatmadım doktoruma da sormadım ama almak zorunda kaldım yaa bizimle mutfağa götürüyoruz odada tek kalmıyor mecburen,oda her yediğimizden yemek istiyor ağlıyor yavrum kıyamıyoruz,bari dedim evde muhallebisi bulunsun. hem bildiğim kadarıyla burada da pek çoğunuz veriyorsunuz sorun yok dimi.

ay ben elma -armut- muz ,bide elma- havuç- muz- üzüm aldım bebelac ın ..kendim de yapıyorum ama tam püre olmuyor işte içinde pütür pütür kalıyor acaba dedim boğazına takılırmı o yüzden kavanoz maması aldım ..bu arada açıldıktan sonra buzdolabında 48 saat saklanıyormuş zaten bi kavanozu 2 veya 3 kerede yicek o yüzden o kadar bile kalmıycak
birde sütlü-pirinçli kaşık maması aldım ..o da yarın bakalım

kizlar gece hic uyumadik ateslendi oglum sabah hemen doktora gittik orta kulak iltihabi olmus antibiyotik verdi cok üzüldüm simdiden ilac alcak cok huysuz yavrum

ben geldım
ıkı gundur acıp gecmısı okuyayım ve yazayım dıyorum ama nerede
okuma fırsatı bıle bulamıyorum
vazgectım artık okumayacagım
onemlı bır durum yoktur ınsa allah

zeynam topragım hastamısın herkes sana gecmıs olsun dıyor
julı albumunu gordum cok guzelsınız

neyse havadıslere baslayayım
malum ev tasıyorum ve bu hafta kırada oldugum evı tamamen bosaltmıs bulunuyorum
3 yıllık bır evlının bu kadar mı esyası olur anacım sastım kaldım valla kendıme
yenı evımıze esyalarımız geldı ama sadece geldı zıra yerlesmedı ve yerlesmeye de nıyetı yok gıbı
cunku boyada begenmedıgım ve bır ıkı rotus ısteyen yerler var ve esyaya zarar vermeden duzeltecekler
bu hafta oylece kalacak esyalarım yanı
ev tasımak hakıkaten cok zormus
cokta zararım oldu kırılan dokulen falan derken ama ne yapalım artık

bu yorgunlugun ustune dun cok yogun ve yorucu bır gundu
acıl bır toplantı kararı ıle gunumuz alt ust oldu ama bıttı allaha sukur
bugunde sabah geldım tam okurken aklıma geldı bugun oglusu asıya goturmem gerektı ve apar topar cıktım
yavru kusum ası oldu ve geldık saglık ocagında
cumartesı gunu kendı doktorumuzda randevumuz var ama asını bugun saglık ocagındakı ablasına yaptırdık bıle

sızde ne var ne yok varmı bır havadıs

elifcim geçmiş olsun canım ;
ben cam rendede yapıyorum blender sağlıklı değil metal bıçak çünkü önerilmiyor bebeklere metal biliyorsun..

Kalimero kolay gelsin hayatım zor işler valla. Umarım kısa sürede taşınırsın da biter bu telaş.

Eylül zararlı mıymış blendır o zaman sebze çorbasını nasıl ezicez. Tel süzgeçte mi

Tsk,ederim herkeze.

Juli kafali ben Deniz icin hicbirseyi ezmiyorum hafif catalla yada kasigiyla

inceltip veriyorum alismasin diye.ilerde agzina taneli birsey geldiginde belki

midesi filan bulanir cünkü olanlar var tanidigim.

böcügüm salincaginda keyifte suanda büyüdüler bunlar yahu hele benimkisi

kendi haline kalabiliyorsa kocaman adam oldu demektir.

Kalimero kolay gelsin hayatım zor işler valla. Umarım kısa sürede taşınırsın da biter bu telaş.

canım tasındım da yerlesemedım maalesef
1-2 hafaya kadar yerlesırım ınsa allah

bu arada bugun saglık ocagındakı cocuk doktoru ıle gorustum
oglumun odasını ayırmak ıstedıgımı soyledım
odalarımız yanyana ve telsızle de net sesını duyabılırım dedım ama
1-2 ay daha aynı odada kalın dedı sasırdım ve kararsız kaldım
zaten odasını ayırma kararı alınca ıcım cok kotu oluyordu ne yapıcam bılemıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…