- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #23.161
yok canım öğün değilde uykudan uyanmıştı açtı hadi açken vereyim dedim ,küçük kavanozun 3 de 1 i ni yedi yani nasıl diyim 5 tatlı kaşığı filan ,az başladık şimdilik..eylül sen öğün olarakmı verdin mamayı....öğün ise ne kadar verdin..elmayı püre verdim dün ilk kez yarıma yakın yadi..püre nekadar vermeliyiz..
hadi bekliyorum herkese açık bir soru
hadi ordan kaydirigubbakcemile3eylül maşallah size .. ay bizde başlasak artık şu ek gıdalara sizden görüyorum pek bi hevesleniyorum bende :))
mmfcim yok canım kimseye göstermem gösterirmiyim hiç .. bi kere kuzenimin eşinin yanında açıktı kk onda da eylülü gördü tanıdı kuzenim birdahada yok dedim kimsenin yanında kk ya girmiyorum.kimse deşifre olmasın :)))
başınız sağolsun canım,hanım annenindeeyyyy cevriyenin teyzesi ölmüşş(( ama kadın kurtuldu felçliydi ben geldiğimden beri 10 senedir falan
kız eylül neye hadi ordanmirmirmirmir
valla ben çatalcaya geleli daha üç yıl oldu ,söyle bakim kimmiş teyzenler CADIARZUhee ama doğru yani bilmiom en azından bana öle dedi.. ee benim teyzemlerde senelerdir çatlacada oturuyorlar orasıda küçük yer malum. belkim sende onu tanıyorsundur ..
kizlar doktor 39,5 olmadan verme dedi fitil birde en az 6 saat gecmesi lazim simdi yine ates 39 olmus ne yapsam 5 saat oldu henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?