2008 Kasım Anneleri

bir de benim ki silikon kaşığı sevmedi..zaten az alıyor..nukun 6 aydan sonra olan kaşığını kullanıyorum..daha çok alıyor ve daha kolay yediriliyor..tabi herkese göre değişebilirr

kıs dilek görmüyonmu önlüğün halini sabahta elma suyu içti hadi dedim bi önlük daha kirletmeyelim bunu kullanalım ..bizimde var sert kaşığımız ama silikon kullandık hep şimdilik sorun yok bakalım..

eylül sen öğün olarakmı verdin mamayı....öğün ise ne kadar verdin..elmayı püre verdim dün ilk kez yarıma yakın yadi..püre nekadar vermeliyiz..

hadi bekliyorum herkese açık bir soru

eylül maşallah size .. ay bizde başlasak artık şu ek gıdalara sizden görüyorum pek bi hevesleniyorum bende :))
mmfcim yok canım kimseye göstermem gösterirmiyim hiç .. bi kere kuzenimin eşinin yanında açıktı kk onda da eylülü gördü tanıdı kuzenim birdahada yok dedim kimsenin yanında kk ya girmiyorum.kimse deşifre olmasın :)))

eylül sen öğün olarakmı verdin mamayı....öğün ise ne kadar verdin..elmayı püre verdim dün ilk kez yarıma yakın yadi..püre nekadar vermeliyiz..

hadi bekliyorum herkese açık bir soru
yok canım öğün değilde uykudan uyanmıştı açtı hadi açken vereyim dedim ,küçük kavanozun 3 de 1 i ni yedi yani nasıl diyim 5 tatlı kaşığı filan ,az başladık şimdilik..

hadi ordan kaydirigubbakcemile3
eyyyy cevriyenin teyzesi ölmüşş (( ama kadın kurtuldu felçliydi ben geldiğimden beri 10 senedir falan
başınız sağolsun canım,hanım anneninde

mmf başınız sağolsun kadıncağız kurtulmuş baknada zor yatana yanii...
kızlar sonunda bende bir resim gönderdim bakalım ne olacak şansımız ama kız çocukları süslü püslü daha şirin uyurlar gibi geliyor..

hee ama doğru yani bilmiom en azından bana öle dedi.. ee benim teyzemlerde senelerdir çatlacada oturuyorlar orasıda küçük yer malum. belkim sende onu tanıyorsundur ..

elifsevde geçmişolsun canım, bence ver artık 39 ciddi bir ateş çünkü, bekleme 6 saat falan allah korusun havale falan geçirir, soydunmu bebeğini, eğer soymadıysan hemen soy, ıslak havlu ile sil eklem yerlerini falan

mmmf başınız sağolsun canım, dediğin gibi kurtulmuş bu durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…