merhabalar kızlar oku oku bitmedi yine akşam 8den itibaren çeneler yine pek düşmüş biz iyiyiz çok şükür bi sıkıntımız yok oğluş uyuyodu uyanmak üzere hızlı hızlı yazıyorum
ZEYNA geçmiş olsun canım ağrın inşallah dinlenince biraz geçer tomografi sonucun temiz çıkar merak etme en kötü ihtimalle fizik tedavi verirler fıtık felan varsa ameliyatı hemen önermiyorlar içini ferah tut
bende kaşık mamalarını veriyorum ama yarım ölçü yapıyorum maşallah severek yiyor ama meyve püresini pek sevmedi kendim yapıyorum elma suyuna bayıldı
MMMF oğluşun hoppalasında ne tatlı çıkmış allah esirgesin pek tatlı bu arada yine seni kim üzdü canın neye sıkkın boş ver takma kafana ve başınız sağolsun tatlım allah kurtarmış
LAVıNYA allah kavuştursun canım arabanızda hayırlı olsun
JULLY bende bilmiyordum ama bulmama gerek kalmadan albümüne yetiştim bebişinde sende pek güzelsiniz canım bu arada bebişi 6-7 aydan sonra ayırırsan yatağını rahat edersin uzun zaman sizin odada yatarsa ayrılmak istemiyorlar çok sıkıntı yaşayabilirsin ben kızımı 7 aylıkken ayırmıştım oğluşta 2-3 ay sonra odasına gidecek inşallah
ASORTı canım bebişine maşallah göbek fıtığını kafana takma 1 yaşına kadar geçer çok tanıdığım var öyle zamanla düzeliyor
ÇıLEK geçmiş olsun canım
ELıFSEVDE canım geçmiş olsun bebişine inşallah ateşi düşmüştür ateş düşürücünün dışında bebişini soy badysi ile dursun ılık suyla duş aldır ateşini mutlaka düşür canım en kısa zamanda düzelir inşallah
MıNıK KALEMERO taşınmak çok zordur bilirim ama zorunu atlatmışsın en kısa zamanda yerleşirsin inşallah
EYLÜL maşallah bebişine ne tatlı yiyor öyle ...