2008 Kasım Anneleri

eylülcüm özelden yazdım canım biraz ayrıntılı olunca çok da deşifre olmayalım :))

elifcim allah korusun denizanası doğru söylüyor yüksek bir ateş havaleye falan çevirmesin allah korusun ..

mmfcim başınız saolsun cnm

verdim kizlar birazdan dirilir ins ya buranin doktorlari valla bi moka yaramaz valla en iyisi tr doktorlari kisin ortasinda diyoduki bana pencere acik yatin her gün gezdir disarda

bak dedim ben sana inanmadın kaydirigubbakcemile3 kendisi bizim çatlak gelinimiz olur .. onun face inde sen kayıtlımısın hiç bakmadım onun arkadaşlarına

elifsevde düzelir birazdan canım..mmmf çim allah rahmet eylesin.

bu arsa sirkeli su önermiyorlamış bebkler...ılık su ile yapılacak...geçen tv de dr. uyardı anneleri

elıfsevde gecmı solsun canım

kım kımı tanıyormus ben anlamadım ama hakıkaten dunya kucuk
kımın nerede ne zaman karsınıza ne halde cıkacagı hıc bellı olmuyor

benim kuzenimin eşi ile eylül arkadaşlarmış. uzun zamandır biliordum da sölememiştim :)) hakikaten dünya küçük :)

merhabalar kızlar oku oku bitmedi yine akşam 8den itibaren çeneler yine pek düşmüş biz iyiyiz çok şükür bi sıkıntımız yok oğluş uyuyodu uyanmak üzere hızlı hızlı yazıyorum

ZEYNA geçmiş olsun canım ağrın inşallah dinlenince biraz geçer tomografi sonucun temiz çıkar merak etme en kötü ihtimalle fizik tedavi verirler fıtık felan varsa ameliyatı hemen önermiyorlar içini ferah tut
bende kaşık mamalarını veriyorum ama yarım ölçü yapıyorum maşallah severek yiyor ama meyve püresini pek sevmedi kendim yapıyorum elma suyuna bayıldı

MMMF oğluşun hoppalasında ne tatlı çıkmış allah esirgesin pek tatlı bu arada yine seni kim üzdü canın neye sıkkın boş ver takma kafana ve başınız sağolsun tatlım allah kurtarmış

LAVıNYA allah kavuştursun canım arabanızda hayırlı olsun

JULLY bende bilmiyordum ama bulmama gerek kalmadan albümüne yetiştim bebişinde sende pek güzelsiniz canım bu arada bebişi 6-7 aydan sonra ayırırsan yatağını rahat edersin uzun zaman sizin odada yatarsa ayrılmak istemiyorlar çok sıkıntı yaşayabilirsin ben kızımı 7 aylıkken ayırmıştım oğluşta 2-3 ay sonra odasına gidecek inşallah

ASORTı canım bebişine maşallah göbek fıtığını kafana takma 1 yaşına kadar geçer çok tanıdığım var öyle zamanla düzeliyor

ÇıLEK geçmiş olsun canım

ELıFSEVDE canım geçmiş olsun bebişine inşallah ateşi düşmüştür ateş düşürücünün dışında bebişini soy badysi ile dursun ılık suyla duş aldır ateşini mutlaka düşür canım en kısa zamanda düzelir inşallah

MıNıK KALEMERO taşınmak çok zordur bilirim ama zorunu atlatmışsın en kısa zamanda yerleşirsin inşallah

EYLÜL maşallah bebişine ne tatlı yiyor öyle ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…