2008 Kasım Anneleri

lelalle arkadaş oldum hihoyyyt
ay yeminle bu kasım anneleri süper yaaa ..lelal kuzum bu ne güzellik ağzım açık kaldı vallaha ...

yaw kızlar hayranım size nasıl bu kadar hızlı ve dolu konuyu yazıyosunuz anlamıyorum. ben okumaya yetışemıyorum. yazmaya karar verıyorum ben yazana kadar konu değişiyor. hepinizi tebrık etmek istiyorum:)

lelalle arkadaş oldum hihoyyyt
ay yeminle bu kasım anneleri süper yaaa ..lelal kuzum bu ne güzellik ağzım açık kaldı vallaha ...

ebet benimde kasım annelerinden ilk kk dışı arkadaşlığım.çok heyecanlandım..
canım teşekkür ederim senin güzelliğin .. bu arada resimlerine bende şöle bir baktım da yani maşallah eylül hani 80 kilo falan .. maşallahın var valla

ha bende ekliimmi lelal gacısı:))
len hiştttt arkadaşlarımı çalma bakim haydiiiiiii laelaelaelaelae

aaaa ben şimdi lelali çok merak ettim bak ama bende face te yok nasıl görcem çatlarım bennn
ay piroş özelden msn ver eğer lelalde izin verirse bi fotosunu yollarım sana :lepi:
yaw kızlar hayranım size nasıl bu kadar hızlı ve dolu konuyu yazıyosunuz anlamıyorum. ben okumaya yetışemıyorum. yazmaya karar verıyorum ben yazana kadar konu değişiyor. hepinizi tebrık etmek istiyorum:)

tek rakibimiz türk hava yolları :teytey:

bu saydıklarnı öğün öğün kullanıyorum hemde aynısı.hazımsızlık falanda olmadı ayrıca severek yiyo.
zeynam topragım hastamısın herkes sana gecmıs olsun dıyor
heee herkes geçmiş olsun dediğine göre hastayım canım sen demedin ya genede sağol
evinde güle güle otur inş.
kizlar gece hic uyumadik ateslendi oglum sabah hemen doktora gittik orta kulak iltihabi olmus antibiyotik verdi cok üzüldüm simdiden ilac alcak cok huysuz yavrum
çok geçmiş olsun elifcim
mama yedik çok beğendik
şapur şupur yaladı yuttu tosunum ..

afiyyet olsun ballı melisee
eyyyy cevriyenin teyzesi ölmüşş (( ama kadın kurtuldu felçliydi ben geldiğimden beri 10 senedir falan
başınız sağolsun canım
lelal hakkatten doğruymuş len.dünya küçük vallahi,o dediğin kişi benim arkadaşım olur kaydirigubbakcemile3
kız sen benim teyzemin gelininin kardeşi değilmiydinCADIARZU
ya oglusu emzırdım geldım ama gogus uclarım fecı kasınıyor yıne yaa
dayanamayıp yolmak ıstıyorum
yolamazkiiiiiiiiii naniknanik
sağol canım iyi düşünmeye çalışıyorum ki iyi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…