- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #23.201
eylül melis çok tatlı çıkmış afiyet olsun kuşa:) benimde acilen mama kaşığı almam lazım bendeki chicconun kaşıklı biberonunun kaşığı semsert
lelalle arkadaş oldum hihoyyyt
ay yeminle bu kasım anneleri süper yaaa ..lelal kuzum bu ne güzellik ağzım açık kaldı vallaha ...
len hiştttt arkadaşlarımı çalma bakim haydiiiiiii laelaelaelaelaeha bende ekliimmi lelal gacısı:))
ay piroş özelden msn ver eğer lelalde izin verirse bi fotosunu yollarım sana :lepi:aaaa ben şimdi lelali çok merak ettim bak ama bende face te yok nasıl görcem çatlarım bennn
yaw kızlar hayranım size nasıl bu kadar hızlı ve dolu konuyu yazıyosunuz anlamıyorum. ben okumaya yetışemıyorum. yazmaya karar verıyorum ben yazana kadar konu değişiyor. hepinizi tebrık etmek istiyorum:)
kız lelal kabul etsene beni alooooooooooo
bugün paso uyuyoruz biz oglumla hayirdir insl.
kim kimi kabul etti yine yaw hadi bana aciklama yapin :)))))))))))))
bu saydıklarnı öğün öğün kullanıyorum hemde aynısı.hazımsızlık falanda olmadı ayrıca severek yiyo.selam millet ben yine geldim,kuzucuğumun ve kendimin karnını doyurdum ohh tamamdır mirmirmirmir ay bir yaramaz bir oyuncu oldu bunlar değil mi yaa,öldürdü bizi öğle arasına soytarılıklar yapıyor bana,babasına,ananesine çok komik yaa canım benim
kızlar dün hero baby'nin organik yazan kaşık mamalarından aldım,biri gece tahılı sütlü irmikli,biri de kahvaltı saati sütlü pekmezli. gece tahılını dün yedirdim gece bir sorun olmadı rahat uyudu,sabahta sorunu yoktu heralde hazımsızlık yapmadı,kahvaltıyı henüz başlatmadım doktoruma da sormadım ama almak zorunda kaldım yaa bizimle mutfağa götürüyoruz odada tek kalmıyor mecburen,oda her yediğimizden yemek istiyor ağlıyor yavrum kıyamıyoruz,bari dedim evde muhallebisi bulunsun. hem bildiğim kadarıyla burada da pek çoğunuz veriyorsunuz sorun yok dimi.
heee herkes geçmiş olsun dediğine göre hastayım canım sen demedin ya genede sağolzeynam topragım hastamısın herkes sana gecmıs olsun dıyor
çok geçmiş olsun elifcimkizlar gece hic uyumadik ateslendi oglum sabah hemen doktora gittik orta kulak iltihabi olmus antibiyotik verdi cok üzüldüm simdiden ilac alcak cok huysuz yavrum
afiyyet olsun ballı melisee
başınız sağolsun canımeyyyy cevriyenin teyzesi ölmüşş(( ama kadın kurtuldu felçliydi ben geldiğimden beri 10 senedir falan
kız sen benim teyzemin gelininin kardeşi değilmiydinCADIARZUlelal hakkatten doğruymuş len.dünya küçük vallahi,o dediğin kişi benim arkadaşım olur kaydirigubbakcemile3
yolamazkiiiiiiiiii naniknanikya oglusu emzırdım geldım ama gogus uclarım fecı kasınıyor yıne yaa
dayanamayıp yolmak ıstıyorum
sağol canım iyi düşünmeye çalışıyorum ki iyi olsunZEYNA geçmiş olsun canım ağrın inşallah dinlenince biraz geçer tomografi sonucun temiz çıkar merak etme en kötü ihtimalle fizik tedavi verirler fıtık felan varsa ameliyatı hemen önermiyorlar içini ferah tut
yeriiiiiiiiiiiiii yeriiiiiiiiiiiiiiiiiiii lelal benim uzaktan arkadaşım asıl hehehehe yani ortak bi yönümüz var en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?